sagol canım benım Allah razı olsun cok sukur ıyıyız suyum erken gelınce korktum dogum uzun surecek dıye ama cok sukur sagsalım dogdu cımcımemCanım çok-çok şükürler olsun ikinizin de iyi olmasına sevindim. Kız yerim ben o kuzuyu maşallahatanalı-analı büyüsün inşallah. AMİN. İkinizi de öpdüm Kendine de kuzuya da iyi bak.
tesekkur ederım caanım amin ınsallahgunaydın
hayırlı uğurlu olsun....sağlıkla büyütmek nasip olsun
Allah razı olsun canım rabbım ıyıkı nasıp ettı kuzumuda annelıgı tadabıldım aminn ınsallahh.. ıkıncıyı ben bı sure dusunmuyorumallahım maaşallah ne güzel bir bebek bu böyle çok şükür canım yaa çok sevindim ne diyeceğimi bilemedim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli ahlaklı biri olarak büyütsün bebeğini valla bebeği görünce çocuk doğurasım geldi :)
sagol ablaımmm.. amin inşallahhh bende opuyorum cok en yakın zamanda takıma donucem ınsallahhayırlı günler pıtırcıklarım
mervemm hadi gözünüz aydın bitanem
maşallah subhanallah kızımızarabbim analı babalı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah
kocaman öpüyorum ikinizide
tesekkur ederım canım benımGözün aydın canım.Hayırlı olsun bebeğin. Güle güle büyüt. Booool sütlü ve gazsız günler diliyorum size ...
tesekkurler tatlım aminn ınsallahhAllah bebegini anali babali büyütsün hep saglikli ve mutlu olsun bebeyin..kaderi bahti güzel olsun Allah karsisina iyi insanlar cikarsin..
tatlı olmazmı teyzesı bı guluverıyor masallah kızıma emısırken butun acımı alıverıyor :d amin canmAyyy fistigim benim Allahim nazarlardan korusun size bağislasin bebeginizi Allah anali babali büyütsun prenses çok tatli yaaaaaboynundan kokla benim yerime ayy bide bağrina baasss kokla öppp çok duygulandim
ınsallah canım dıkıslerle baya zor oluyor hem ıcte hem dısta dıkısler olunca ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum Allahtan annemler esım yanımdada ımdadıma hızır gıbı yetısıyorlarSüpermiş gerçektenŞimdiden ellerine sağlık o zaman
Şükürler olsun canım Rabbim sağlıcakla vermiş kuzucuğunu kuçağınaRabbim Analı Babalı büyüyüp hayırlı evlat olmayı nasip etsin ...Aminnnn
İnşallah sende bir iki güne çabucak toparlarsın kendinide Anneliğin tadını doyasıya çıkarırsın
bende varımmmmmm
Valla dün detoks öncesi eşime yaptığım tiramisudan yidim azama bugün tekrar kendime geldim ve aynen devam ediyorum
Yok kız ben sabahtan beri az az acıkma hissi oldukça yiyorum ve bu saat oldu halsizlik yaşamadım şükür
Sağ olasın canım daha güzelleride inşallah sizlere olur
Benimkide çok ufaktı ama aradaki duvarı yıkıp alafranga tuvaletle bir edince şükür baya büyüdü eskiye nazaran
Aminnnn canım inşallahhhhhhbaya yoruldum ama deydi
RAbbim inşallah sanada en kısa zamanda gönlüne göre bir ev nasip eder nasılsa sonra dilediğini yaptırırsında
Banyom şükür adam oldu ama mutfağı biraz büyütmek için baya bir masraf ve pislik olur ( salonum büyük ve mutfakla karşı karşıya holde tabi holu biraz salona katıp mutfağa ilave etmek gerekir ki anlatırken bile yoruldumpisliğini ve masrafını düşünemiyorum )
amin tesekkurleroynakbasi34 banyonun Güle güle kullan çok güzel olmuş gerçekten .....
doğum yapan arkadaşımızında gözün aydın olsun uzun sağlıklı ömrü olsun bebişin allah analı babalı büyütsün