Canım onu bilmiyorum da ben ne yapdım biliyormusun patatesleri kabuklu yıkadım bir güzel sonra su doldurup haşalanmaya bırakdım pişip suyunu çekdi bir az daha ocağın üstünde bırakdım kızardı ama tefalde öyle yedim.Kizlar ben bu haslanmis patatesi yagsiz tavada kizartip yesem olmaz mi
Ben kb diyeti yapıyorum daha önce burda bahsetmiştim aralara diğer besinleri de serpiştirebiliyoruz kısıtlı da olsa saf protein diyetine nazaran bir nebze daha kolayProtein diyetinin yapabilirmiyim bilemiyecem açıkçası cesaretim yok.
benim daha uzun yıllar oldu 2009 yılında 58dim 2010da 73-74 arasındaydım.
bir yıldır 62-65 arasındaydım.
şimdi 60kusurlerde takılı kaldım .
Kb diyetinin bilmiyorum duydum ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum .Ben kb diyeti yapıyorum daha önce burda bahsetmiştim aralara diğer besinleri de serpiştirebiliyoruz kısıtlı da olsa saf protein diyetine nazaran bir nebze daha kolay
Tavuk yumurta et balık gün içinde sınırsız diğer besinlerin ise kb puanları var mesela bir dilim ekmek 12 puan toplam 50 puan Karbonhidrat alma hakkın var ben de proteini çok sevmem sebzeciyimdir ama güzel kilo verdiriyorKb diyetinin bilmiyorum duydum ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum .
Hmm anladım ben bir iyice inceleyeyim şu diyetleri bakim hangisi bana daha uygun.teşekkür ederimTavuk yumurta et balık gün içinde sınırsız diğer besinlerin ise kb puanları var mesela bir dilim ekmek 12 puan toplam 50 puan Karbonhidrat alma hakkın var ben de proteini çok sevmem sebzeciyimdir ama güzel kilo verdiriyor
CANIM 5 GÜNÜN SONUNDA TARTIYA ÇIKTIĞINDA VERECEĞİN 2-3 KİLOYU DÜŞÜN
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491504
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491505 Eki Görüntüle 1491506 Eki Görüntüle 1491507 Eki Görüntüle 1491508
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491512
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Kizlar ben bu haslanmis patatesi yagsiz tavada kizartip yesem olmaz mi
Kizlar patetrsleri illaki kaynanmismi yemeniz lazi..bende cok lezzetli tarof varda...firin posetinde pisiyo b
1 kasik zeytinyaglan
3.ogun patatesimide yedim limonlu suyumu ictim simdi artan limonu yiyorum da bu da diyeti bozar mi ki limon sonucta... ama farli tat ya nasil muhtesem geldi:)
Yarinla ilgili bir sorum var evde garnitur var onla yagsiz tuzsuz yemek yapsam yarina yemeye olur mu ki
Menüm:
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates (toplam 6 küçük patates) üstüne pul biber-kara biber ve sumak serpib yedim.
ben dayanamadım aralarda 1 tane elma yedim yaaaa
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
Allah sabir versin canim sok diyetleri puanlasammi bilmiyorum..sagliksiz beslenmeyelimde..sok diyetlere hic sicak bakmamisimdir ama kilo durup uzun zaman yerinden oynamiyorsa sanirim baska yapacak birsey kalmiyo..o günleri bende yasadim o yüzden biliyorum..sabrindan dolayi tebrik ediyorum seni puanim 10Ilk menü benden gelsin
sabah
1 dilim ekmek
1 peynir
domates salatalık
ara
1 br süt
öğle
1 küçük kase yoğurt
akşam
1 tabak yoğurt
ara
domates salatalık yicem
buda benim uydurmasyon şok diyetim
yarın patates günü yapacağım
eminim bas agrinda olmustur bugün...umarin yarin daha iyi gününüz olur...diyetin kuralini tam olarak bilmiyorum sanirim ilk gün sadece patates günüydü..diyetin kuralina uyarak puanim 9Menüm:
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates (toplam 6 küçük patates) üstüne pul biber-kara biber ve sumak serpib yedim.
ben dayanamadım aralarda 1 tane elma yedim yaaaa
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
Sağ ol canım.eminim bas agrinda olmustur bugün...umarin yarin daha iyi gününüz olur...diyetin kuralini tam olarak bilmiyorum sanirim ilk gün sadece patates günüydü..diyetin kuralina uyarak puanim 9
Çok haklısın canım keşke yemeseydimKeşke yemeseydin canim yaatek yönlü beslenme bu 1er günlük meyve günü de varr
merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorum beraber liste uygulamak çok daha zevkli
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/
Kizlar ben bu haslanmis patatesi yagsiz tavada kizartip yesem olmaz mi
Kizlar patetrsleri illaki kaynanmismi yemeniz lazi..bende cok lezzetli tarof varda...firin posetinde pisiyo b
1 kasik zeytinyaglan
3.ogun patatesimide yedim limonlu suyumu ictim simdi artan limonu yiyorum da bu da diyeti bozar mi ki limon sonucta... ama farli tat ya nasil muhtesem geldi:)
Yarinla ilgili bir sorum var evde garnitur var onla yagsiz tuzsuz yemek yapsam yarina yemeye olur mu ki
Ayy tatlim ne güzel olmuş banyon Gülegule gule kullanin
Kizlar siz hep haslamissiniz ben eğer bugün yapsaydim elma dilim yapip kekikli pul biberli yapip firinda kızartacaktim normalde de yaparim cok leziz oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?