Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar ben bu haslanmis patatesi yagsiz tavada kizartip yesem olmaz mi
Canım onu bilmiyorum da ben ne yapdım biliyormusun patatesleri kabuklu yıkadım bir güzel sonra su doldurup haşalanmaya bırakdım pişip suyunu çekdi bir az daha ocağın üstünde bırakdım kızardı ama tefalde öyle yedim.

Ben kb diyeti yapıyorum daha önce burda bahsetmiştim aralara diğer besinleri de serpiştirebiliyoruz kısıtlı da olsa saf protein diyetine nazaran bir nebze daha kolay

Kizlar patetrsleri illaki kaynanmismi yemeniz lazi..bende cok lezzetli tarof varda...firin posetinde pisiyo b
1 kasik zeytinyaglan

3.ogun patatesimide yedim limonlu suyumu ictim simdi artan limonu yiyorum da bu da diyeti bozar mi ki limon sonucta... ama farli tat ya nasil muhtesem geldi:)

Yarinla ilgili bir sorum var evde garnitur var onla yagsiz tuzsuz yemek yapsam yarina yemeye olur mu ki

Kb diyetinin bilmiyorum duydum ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum .
Tavuk yumurta et balık gün içinde sınırsız diğer besinlerin ise kb puanları var mesela bir dilim ekmek 12 puan toplam 50 puan Karbonhidrat alma hakkın var ben de proteini çok sevmem sebzeciyimdir ama güzel kilo verdiriyor

Hmm anladım ben bir iyice inceleyeyim şu diyetleri bakim hangisi bana daha uygun.teşekkür ederim

Ilk menü benden gelsin

sabah
1 dilim ekmek
1 peynir
domates salatalık

ara
1 br süt

öğle
1 küçük kase yoğurt

akşam
1 tabak yoğurt

ara
domates salatalık yicem

buda benim uydurmasyon şok diyetim

yarın patates günü yapacağım

CANIM 5 GÜNÜN SONUNDA TARTIYA ÇIKTIĞINDA VERECEĞİN 2-3 KİLOYU DÜŞÜN

Ay kizlar bozmayin hic kacamak yapmayin bu diyette 3 er kilo verdiginizi düşününsene hem size motive olur hem kilolar gider hemde takima büyük destek olurrr

Ayy tatlim ne güzel olmuş banyon Gülegule gule kullanin

Her türlü sebze olur diyor ama garnitür cok nisastali olur mu bilmiyorum tatlim

Menüm:
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates (toplam 6 küçük patates) üstüne pul biber-kara biber ve sumak serpib yedim.
ben dayanamadım aralarda 1 tane elma yedim yaaaa
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Keşke yemeseydin canim yaa tek yönlü beslenme bu 1er günlük meyve günü de varr

Allah sabir versin canim sok diyetleri puanlasammi bilmiyorum..sagliksiz beslenmeyelimde..sok diyetlere hic sicak bakmamisimdir ama kilo durup uzun zaman yerinden oynamiyorsa sanirim baska yapacak birsey kalmiyo..o günleri bende yasadim o yüzden biliyorum..sabrindan dolayi tebrik ediyorum seni puanim 10

Son düzenleme:
eminim bas agrinda olmustur bugün...umarin yarin daha iyi gününüz olur...diyetin kuralini tam olarak bilmiyorum sanirim ilk gün sadece patates günüydü..diyetin kuralina uyarak puanim 9

eminim bas agrinda olmustur bugün...umarin yarin daha iyi gününüz olur...diyetin kuralini tam olarak bilmiyorum sanirim ilk gün sadece patates günüydü..diyetin kuralina uyarak puanim 9
Sağ ol canım.
Evet baş ağrım da vardı hem de ilaç içiyordum malum gripim belki de o yüzden oldu.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Temizlikçi Oynakbaşı geldi hanımmmmmmmm

Anam geberdim bugün iş yapmaktan ama ilk kez cidden zevk alarak yaptım işlerimi
3 posta çamaşır yıkadım ( bir sürü çamaşır çıkmış 1 hafta içinde üstelik küçük cadı bazı şeyleri yere sürdüğü için örtülerimide yıkama ihtiyacı hissettim )
Beyazlarım biter bitmezde mutfak ve balkon yolluğunu atacağım makineye

Görmemişler gibi gidip gidip banyoyu sıvazlıyorum
Bir tek salonda eşimin kaldırması gereken kendi eşyaları var onlarıda artık gelince kendi yapar ( büyük kızla dışarı çıktılar bende ulen zaten bütün gün kimse yardım etmedi; kızında yattı uyudu madem öyle gelince baba kız kalan işler sizin ben keyif yapacağım dedim mecbur kabul ettiler )

Yarın inşallah kapı pervazları takılırken fazla pislik çıkmaz yoksa adamları terlikle kovalarım

Anammm simit en sevdiğim ama henüz inceleyemedim senin dediğin listeyi hem bu hafta 5 günde 5 kg ya başladım ( 5 kg gitmez de 1.5 gitse yine razıyım bugünde maalesef temizlik yapmaktan spor yapacak fırsat yaratamadım ama azimliyim yarına işim pek yok kesin sporuma dönüş yapıyorum )

Umarım kendine yol arkadaşı bulursun bu arada sonucu bizlerede bildirirsen sevinirim

Kizlar ben bu haslanmis patatesi yagsiz tavada kizartip yesem olmaz mi

Bende selinin dediği gibi fırın poşetiyle yapsaydın diyecektim ( gerçi bende haşladım ama seviyorum o şekilde )

Kizlar patetrsleri illaki kaynanmismi yemeniz lazi..bende cok lezzetli tarof varda...firin posetinde pisiyo b
1 kasik zeytinyaglan

Yağsızda süper oluyor heleki birde karabiber, kırmızı biber ve az kekik ekleyince neyse bugünü atlattık yarın nasılsa sebze günü ( aslında hakiki zeytinyağına çok az da olsa izin olsaydı tadından yenmezdi )

Bence hazır garnitür yerine buzlukda şoklanmış olanlardan alıp yap en azınan onların tuz oranı sıfır
Ben yarın bütün gün bol limonlu salata yemeyi düşünüyorum ( yağ kullanamıyoruz malum bari biraz limonla ıslansız sebzecikler kuru kuru hayatta yiyemem yoksa )

Ayy tatlim ne güzel olmuş banyon Gülegule gule kullanin

Sağ olasın Selinim inşallah çok daha güzelleride sizin olur
Bir heves sıvazlayıp duruyorum her yeri iyice takıntı haline gelmezse iyi zaten seneler geçtikçe daha titiz oluyorum diye eşim geçenlerde git gide anana benziyorsun demeye başlamıştı sanırım ozaman kafayı yer çünkü Annem çaktırmaz ama biri koltuktan kalksın hemen örtüsünü düzeltir çirkin görünüyor diye tabi okadarını yapmam ben de cidden insan kendini daha iyi hissediyor her yer tertemiz olunca

Kizlar siz hep haslamissiniz ben eğer bugün yapsaydim elma dilim yapip kekikli pul biberli yapip firinda kızartacaktim normalde de yaparim cok leziz oluyo :)

Valla ben işim çok diye direk suya attım haşladım ama seviyorum o şekilde ( kolayıma geldi öyle ama dediğin gibi çok daha lezzetli oluyor ve bende bayılırım o şekilde yemeye )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…