Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hmmm, simit diyetinin sayfasına yorum yaparım,8. takım sayfasında da son izlenimlerimi paylaşabilirim,ok.

Kızlar 3-4 yıl önce Actifry aldım öylece duruyor Patates dışında hiç bir şey pişiremiyorum Kitabında ne yazıyorsa hepsine harfiyen uyuyorum ama yine de olmuyor nasıl deyerlendire bilirim onu. aldığıma bin pişman oldum yaaa

Tavuk çok güzel oluyor canım onda ben patatesten çok tavuk yapıyorum bazıları tüm yemeklerini onda pişiriyor sen pişmanmısın dersen ben de pişmanım çok büyük çünkü çok yer kaplıyor mutfakta

Nasıl yapıyorsun?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Gece 12ye kadar yine temizlikle boğuştum ( hesapta eşime kakalayacaktım yine dayanamadım )
Resmen yattığım yeri hatırlamıyorum okadar yoruldum ama şükür salonumda bitti bir tek tüllerim yıkanacak oda şimdi tesisatcı geldi tekrar ufak bir sızıntı olan yeri tamir edecek tabi suyuda kesmek zorunda

Umarım işi uzun sürmezde hemen damlarım buraya

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Gece 12ye kadar yine temizlikle boğuştum ( hesapta eşime kakalayacaktım yine dayanamadım )
Resmen yattığım yeri hatırlamıyorum okadar yoruldum ama şükür salonumda bitti bir tek tüllerim yıkanacak oda şimdi tesisatcı geldi tekrar ufak bir sızıntı olan yeri tamir edecek tabi suyuda kesmek zorunda

Umarım işi uzun sürmezde hemen damlarım buraya

merhaba kızlar,
valla zormuş bu diyet sabahtan beri ot yemekten bi hal oldum.dünde patates öyle yapmıştı, akşamdan salatalığı domatesi salatayı ayarladım nasıl canım çekti sabah olsada yesem diye. sabah yağsız tuzsuz yumurtasız melemen yaptım yedim şimdide aynen yapıyorum. dün akşam kötü birşey yaptım eşim cevizli sucuk yerden bende ısırdım 2 kaşık ta bulgur pilavı yedim neyse nasıl olsa gitti diyip bırakmadım elimden geldiğince yapacağım. sabah dayanamadım tartıldım -500 yani hadi hayırlısı....
kızlar sizin nasıl diyorlar????
yarınla ilgili hayaller kurmaya başladım bile:)

şimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu
eveet sebze günümdeyim, dün patates sabah miğdemi çok bulandırmıştı düne göre iyiyim:) şimdide spora gideceğim grip olduğum için havuza girmim dedim ilerlemesin ama hastalıkların geçmesini beklersem daha çok bekleyeceğim o yüzden sadece spor aletleri içinde olsa gideceğim özellikle bölgesel çalişim aletlerle yan karın kaslarım çok zayıf ve basenden yana şanssızım

peki sence patates günümü zor sebze günü mü

şimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu
Burdayım tatlım evet bu gün sebze günü ben de düne rağmen bu gün daha iyiyim. Ben de tuzsuz salata hazırladım sabahdan onu yiyorum.

KIZLARRRRRRR ÇOK GÜZEL BİR SEBZE DİYET LİSTESİ BULDUM SEBZEYİ SEVENLER BAŞLAYALIM BUNA HAFTAYA

Pazartesi:

Sabah:1 adet ince dilim kepek ekmeği ( 59 kalori), 1 adet salatalık(14 kalori), 1 adet domates (23 kalori), 2 çorba kaşığı lor peyniri ( 50 kalori)

Öğle: 1 tabak karnabahar salatası haşlanmış olacaktır.(56 kalori),1 su bardağı ayran (37 kalori)

Akşam: Bir tabak taze fasulye zeytinyağlı (32 kalori), 1 adet kepek ekmeği (63 kalori) marul salatası(14 kalori)

Ara öğünlerde 1 adet elma(58 kalori)

Birinci günün sebze diyeti listesinde bu gıdaları tüketiyoruz.

Salı

Sabah: 1 haşlanmış yumurta (158 kalori),1 salatalık (14 kalori),1 domates(23 kalori),1 dilim kepek ekmek ( 59 kalori)
Öğle: 1 adet patlıcanı közleyip az zeytinyağı gezdirin ve içerisine 1 kuru soğan ve domates koyarak salata yapın.(57 kalori),1 küçük kase yoğurt(62 kalori),
Akşam: 1 tabak mantarlı tavuk haşlama(85 kalori),Marul ve yeşilbiber 1 adet domatesten oluşan yağsız salata(54 kalori)
Ara öğünlerde şekersiz çay ve Türk kahvesi

Çarşamba

Sabah: 1 yumurta(158 kalori),1 adet salatalık (14 kalori), 3 adet zeytin (22 kalori),1 domates (23 kalori), 1 dilim kepek ekmek (59 kalori)

Öğle: bir tabak az zeytinyağlı ıspanak yemeği (53 kalori), 1 su bardağı ayran (37 kalori)

Akşam: 4 adet ızgara köfte (72 kalori), marul salatası (14 kalori), 1 adet közlenmiş domates (10 kalori)

Ara öğünlerde karpuz yenilmesi önerilir.(26 kalori)

Perşembe

Sabah: 1 yumurta(158 kalori), 1 adet salatalık (14 kalori), 3 adet zeytin (22 kalori), 1 domates (23 kalori), 1 dilim kepekli ekmek (59 kalori)

Öğle: 1 tabak patates salatası haşlanmış olacaktır. (86 kalori), 1 su bardağı ayran (37 kalori)

Akşam: Bir tabak börülce zeytinyağlı (30 kalori), 1 adet kepek ekmeği (63 kalori) marul salatası (14 kalori), 1 adet domates.

Ara öğünlerde 3 adet ceviz önerilir. 80-90 kalori

Cuma
Sabah: 1 adet ince dilim kepek ekmeği ( 59 kalori), 1 adet salatalık (14 kalori), 1 adet domates (23 kalori), 2 çorba kaşığı lor peyniri ( 50 kalori)

Öğle: Bir tabak az zeytinyağlı ıspanak yemeği(53 kalori),1 su bardağı ayran(37 kalori)

Akşam: 1 tabak biberle közlenmiş hindi eti(84 kalori),1 adet domates(14 kalori),2 adet salatalık(28 kalori)

Ara öğünlerde 1 su bardağı meyve suyu (25 kalori)

Cumartesi

Sabah: 1 adet ince dilim kepek ekmeği ( 63 kalori), 1 adet salatalık (14 kalori), 1 adet domates (23 kalori), 2 çorba kaşığı lor peyniri ( 50 kalori)

Öğle: 2 adet haşlanmış patates (152 kalori), 1 su bardağı ayran (37 kalori)

Akşam:1 kâse kıymalı bezelye(298 kalori), 1 kâse yoğurt(62 kalori)

Ara öğünlerde üzüm yenilebilir.(67 kalori)

Pazar: (Sebze diyeti listesinin son günü)
Sabah: 1 adet ince dilim kepek ekmeği ( 59 kalori), 1 adet salatalık (14 kalori), 1 adet domates (23 kalori), 2 çorba kaşığı lor peyniri ( 50 kalori)

Öğle: 1 kâse mantarlı omlet(90 kalori),1 su bardağı ayran(37 kalori)

Akşam: ızgara bonfile2 adet(73 kalori), marul salatası (14 kalori),1 su bardağı ayran(37 kalori)

Ara öğünlerde şekersiz çay ve kahve içilir.

BU DİYETTE HERGÜN 500 KALORİ CİVARINDA ALIYORUZ VE ACAYİP TOKSİN ATIYORMUŞ LÜTFEN İNCELEYİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…