SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Temizlikçi Oynakbaşı geldi hanımmmmmmmm
Anam geberdim bugün iş yapmaktanama ilk kez cidden zevk alarak yaptım işlerimi
3 posta çamaşır yıkadım ( bir sürü çamaşır çıkmış 1 hafta içinde üstelik küçük cadı bazı şeyleri yere sürdüğü için örtülerimide yıkama ihtiyacı hissettim )
Beyazlarım biter bitmezde mutfak ve balkon yolluğunu atacağım makineye
Görmemişler gibi gidip gidip banyoyu sıvazlıyorum
Bir tek salonda eşimin kaldırması gereken kendi eşyaları var onlarıda artık gelince kendi yapar ( büyük kızla dışarı çıktılar bende ulen zaten bütün gün kimse yardım etmedi; kızında yattı uyudu madem öyle gelince baba kız kalan işler sizin ben keyif yapacağım dedimmecbur kabul ettiler )
Yarın inşallah kapı pervazları takılırken fazla pislik çıkmaz yoksa adamları terlikle kovalarım
Anammm simiten sevdiğim ama henüz inceleyemedim senin dediğin listeyi hem bu hafta 5 günde 5 kg ya başladım ( 5 kg gitmez de 1.5 gitse yine razıyım bugünde maalesef temizlik yapmaktan spor yapacak fırsat yaratamadım ama azimliyim yarına işim pek yok kesin sporuma dönüş yapıyorum )
Umarım kendine yol arkadaşı bulursunbu arada sonucu bizlerede bildirirsen sevinirim
Bende selinin dediği gibi fırın poşetiyle yapsaydın diyecektim ( gerçi bende haşladım ama seviyorum o şekilde )
Yağsızda süper oluyor heleki birde karabiber, kırmızı biber ve az kekik ekleyinceneyse bugünü atlattık yarın nasılsa sebze günü ( aslında hakiki zeytinyağına çok az da olsa izin olsaydı tadından yenmezdi )
Bence hazır garnitür yerine buzlukda şoklanmış olanlardan alıp yap en azınan onların tuz oranı sıfır
Ben yarın bütün gün bol limonlu salata yemeyi düşünüyorum ( yağ kullanamıyoruz malum bari biraz limonla ıslansız sebzeciklerkuru kuru hayatta yiyemem yoksa )
Sağ olasın Seliniminşallah çok daha güzelleride sizin olur
Bir heves sıvazlayıp duruyorum her yeriiyice takıntı haline gelmezse iyi zaten seneler geçtikçe daha titiz oluyorum diye eşim geçenlerde git gide anana benziyorsun demeye başlamıştı sanırım ozaman kafayı yer çünkü Annem çaktırmaz ama biri koltuktan kalksın hemen örtüsünü düzeltir çirkin görünüyor diye tabi okadarını yapmam ben de cidden insan kendini daha iyi hissediyor her yer tertemiz olunca
Valla ben işim çok diye direk suya attım haşladım ama seviyorum o şekilde ( kolayıma geldi öyle ama dediğin gibi çok daha lezzetli oluyor ve bende bayılırım o şekilde yemeye )
Tavuk çok güzel oluyor canım onda ben patatesten çok tavuk yapıyorum bazıları tüm yemeklerini onda pişiriyor sen pişmanmısın dersen ben de pişmanım çok büyük çünkü çok yer kaplıyor mutfaktaKızlar 3-4 yıl önce Actifry aldım öylece duruyorPatates dışında hiç bir şey pişiremiyorum Kitabında ne yazıyorsa hepsine harfiyen uyuyorum ama yine de olmuyor nasıl deyerlendire bilirim onu. aldığıma bin pişman oldum yaaa
Nasıl yapıyorsun?Tavuk çok güzel oluyor canım onda ben patatesten çok tavuk yapıyorum bazıları tüm yemeklerini onda pişiriyor sen pişmanmısın dersen ben de pişmanım çok büyük çünkü çok yer kaplıyor mutfakta
Sade yapıyorum canım önce çok az yağ koyuyorum kanat atıyorum mesela üstüne kırmızı biber karabiber pişmeye 10 dk kala sarımsak atıyorum çok güzel oluyorNasıl yapıyorsun?
eveet sebze günümdeyim, dün patates sabah miğdemi çok bulandırmıştı düne göre iyiyim:) şimdide spora gideceğim grip olduğum için havuza girmim dedim ilerlemesin ama hastalıkların geçmesini beklersem daha çok bekleyeceğim o yüzden sadece spor aletleri içinde olsa gideceğim özellikle bölgesel çalişim aletlerle yan karın kaslarım çok zayıf ve basenden yana şanssızımşimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu
peki sence patates günümü zor sebze günü müeveet sebze günümdeyim, dün patates sabah miğdemi çok bulandırmıştı düne göre iyiyim:) şimdide spora gideceğim grip olduğum için havuza girmim dedim ilerlemesin ama hastalıkların geçmesini beklersem daha çok bekleyeceğim o yüzden sadece spor aletleri içinde olsa gideceğim özellikle bölgesel çalişim aletlerle yan karın kaslarım çok zayıf ve basenden yana şanssızım
Burdayım tatlım evet bu gün sebze günü ben de düne rağmen bu gün daha iyiyim. Ben de tuzsuz salata hazırladım sabahdan onu yiyorum.şimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu
Vallahi bence 2-si de zor.peki sence patates günümü zor sebze günü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?