Geçen haftalarda öğlen sonuçlar açıklanıyordu hep bu hafta bizim şansımıza hala açıklanmamış gerçi böylede heyecanlı oluyoBende resmen acıklanmasını heycanla bekliyorum sonucu
Ay inşallahhhhhhhhhh inşallah birinci olur takımımız
Valla Perihan kesin birinci olmuşturhak etti valla 14.cü takımdaki kızlar bile başarısını fark edip sırrını sordular
Valla cidden bu hafta takımca süper bir sonuç gördük ve inşallah haftayada böyle olur sonuçlarımız Allahın izniyle
Senden haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum
Bekliyoruz kaptan sabırsızlıkla bi daha öyle bi ceza almicaz hep kilo vercez artikkızlar sonuçları bu hafta ve önümüzdeki 3 hafta bizim takım hazırlıcak(performans uygulamasında takımımız %30 un altında kaldığı ve kırmızı kart aldığı için 4 hafta etap raporu hazırlama cezası aldık) o yüzden doğal olarak hala açıklanmadı.ben eve şimdi geldim ve hemen hazırlıyorum.
Bu cok güzel bi haber canim cok mutluyum..Şimdi baktım ilk üç te bizim takımdan perihan birinci ayseemr ikinci ben de üçüncü olmuşum süperiz biz yaa
Bende basliyorum canim pazar günü..5 günlük diyeteKızlar diyeti tekrarlayacak varda ben pazar yine baslicam ne diyorsunuz
kızlar sonuçları bu hafta ve önümüzdeki 3 hafta bizim takım hazırlıcak(performans uygulamasında takımımız %30 un altında kaldığı ve kırmızı kart aldığı için 4 hafta etap raporu hazırlama cezası aldık) o yüzden doğal olarak hala açıklanmadı.ben eve şimdi geldim ve hemen hazırlıyorum.
Selammm kızlar nasılsınız...ben iyiyim çok şukur oğlum bugün biraz daha iyi daha az ateşlendi.inş hafta sonu bol bol dinlenip Pzt.iyileşip okula Gidebilir.... Menümü yazmıyım.tatile Erken girdim bol kaçsmaklı bir gündü zaten spor da yok.haftaya Daha hareketli az kalorili olacak soz
Tamam o zman yine yapalım yalnız ben günleri değiştireblirim hastane de oldgm günler için canımBende basliyorum canim pazar günü..5 günlük diyete
Ya neden böyle dysn üzüysn bizi pes etmek yok umutsuz konuşmak yok vermez sende verceksn inşallah bu olmadı haftaya olurBen de tebrik ediyorum kızlar hepinizi bir daha kocaman öpüyorum yürekden tebrik ediyorum. Hep böyle olalım gerçi verdiyim kiloyla bunu söylemek bana düşmez. Bireyseldeki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum süpersiniz harikasınız.
Oyyyyyy asla sizi üzmek istemem söz bir daha söylemiycem artık.Ya neden böyle dysn üzüysn bizi pes etmek yok umutsuz konuşmak yok vermez sende verceksn inşallah bu olmadı haftaya olur
Şimdi baktım ilk üç te bizim takımdan perihan birinci ayseemr ikinci ben de üçüncü olmuşum süperiz biz yaa
Ben de tebrik ediyorum kızlar hepinizi bir daha kocaman öpüyorum yürekden tebrik ediyorum. Hep böyle olalım gerçi verdiyim kiloyla bunu söylemek bana düşmez. Bireyseldeki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum süpersiniz harikasınız.
Canım niye öyle diyorsun sen de kilo verdin haksızlık etme kendine biz bu birinciliği hep birlikte aldıkBen de tebrik ediyorum kızlar hepinizi bir daha kocaman öpüyorum yürekden tebrik ediyorum. Hep böyle olalım gerçi verdiyim kiloyla bunu söylemek bana düşmez. Bireyseldeki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum süpersiniz harikasınız.
Sende eczaneden Karadut şurubu al canımKkızlar benim de sol yanağım içden tamamen yara olmuş 2 gündür öyleydi adaçayıyla qarqara yapıyordum ama şimdi artdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?