Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen haftalarda öğlen sonuçlar açıklanıyordu hep bu hafta bizim şansımıza hala açıklanmamış gerçi böylede heyecanlı oluyo

kızlar sonuçları bu hafta ve önümüzdeki 3 hafta bizim takım hazırlıcak(performans uygulamasında takımımız %30 un altında kaldığı ve kırmızı kart aldığı için 4 hafta etap raporu hazırlama cezası aldık) o yüzden doğal olarak hala açıklanmadı.ben eve şimdi geldim ve hemen hazırlıyorum.

Selammm kızlar nasılsınız...ben iyiyim çok şukur oğlum bugün biraz daha iyi daha az ateşlendi.inş hafta sonu bol bol dinlenip Pzt.iyileşip okula Gidebilir.... Menümü yazmıyım.tatile Erken girdim bol kaçsmaklı bir gündü zaten spor da yok.haftaya Daha hareketli az kalorili olacak soz

Bekliyoruz kaptan sabırsızlıkla bi daha öyle bi ceza almicaz hep kilo vercez artik

Ben de tebrik ediyorum kızlar hepinizi bir daha kocaman öpüyorum yürekden tebrik ediyorum. Hep böyle olalım gerçi verdiyim kiloyla bunu söylemek bana düşmez. Bireyseldeki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum süpersiniz harikasınız.

Ayşemmmm peki birinci olunca bu cezamız kalkmayacakmı
Bİrde Performans uygulamasını nasıl yükseltebiliriz ki

İnşallah iki güne kuzunun birşeyi kalmaz
Yarında inşallah dengelersin bugün yediklerinide

Ya neden böyle dysn üzüysn bizi pes etmek yok umutsuz konuşmak yok vermez sende verceksn inşallah bu olmadı haftaya olur

Şimdi baktım ilk üç te bizim takımdan perihan birinci ayseemr ikinci ben de üçüncü olmuşum süperiz biz yaa

Harikasınız kızlar yaaaa cidden süper oldu bu birincilik üzerinede bireyselleri kaptık eee daha ne olsun

Olurmu hayatım sende elinden geleni her hafta yapıyorsun
Hem belki regln yakındır o yüzden bu hafta biraz az gitmiştir eminim haftaya çok daha güzel bir rakam göreceksin yüreği güzel arkadaşım

Canım niye öyle diyorsun sen de kilo verdin haksızlık etme kendine biz bu birinciliği hep birlikte aldık öpüyorum şeker üzme kendini böyle gelecek hafta yine hep birlikte bomba gibi olcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…