Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende simdi öyle yemegi olarak ton balik salatasi yaptim yedim..maydonoz sogan limon suyu ve 1 tatli kasigi zeytiyagi ilave ettim..ton baligi konservedendi yagsiz olanindan..cok yavan oldugundan bu sekilde yedim

5 te 5yapınca çok huzurlu oluyorum kızlar iyiki bulmuşuz bu diyeti ve iyiki sizleri tanımışım iznede ayrılmak istemiyorum ama tatilde tartılamamda nasıl yapsam bilmiyorum

5 te 5yapınca çok huzurlu oluyorum kızlar iyiki bulmuşuz bu diyeti ve iyiki sizleri tanımışım iznede ayrılmak istemiyorum ama tatilde tartılamamda nasıl yapsam bilmiyorum
Canim izine ayrilacagini bildir cuma günü...aslinda benimde ihtiyacim var izine ama hedefime az kaldi deymez simdi...bende ayni seyi düsünüyorum ..bu 5 te 5 olmazsa neyapardik bilmiyorum...iyiki bende katildim araniza iyiki bu site var..yasasin kk

canım 8 ağustosta bildirim yapıp öyle çıkıcam tatile sonrasındaki iki hafta izin alıcam sanırım sonra hemen dönücem kaptanada mesaj atarım olmazsa çünkü çok sık giremiyo görmeyebilir 2 hafta olur dimi izin

bildigim kadariyla en az 2 hafta izin oluyordu canim

Afiyet olsuuuun...bende jilian sporumu yapmadan önce espresso icmistim..simdide yesil cay iciyorum...biraz sonrada cocuklarlan parka gidcez...
sanada afiyet olsun arkadaşım ne güzel çocuklarınla vakit geçireceksin bende şu fazla kilolarımı bi veriyim hemen bi tane bebiş istiyorum

Veeeeeeeeeeeeee et günü biter canlarım yarım saat önce yemeğimi yedim günü bitirdim bu aksam temizlik yapıcam yanima yeşil çayımı da alırım suyumuda alırım 2 saatte biter allahin izniyle sonrada tarçınlı suyumu içer keyif yaparım

Merhaba kızlar tatildeyim
malesef girmeye hiç vaktim olmuyo evdeki hesap uymadı yeme işini biraz abarttım burda günde 2 saat en az yürüyorum ama yinede çok yedim cuma günü kesin artı çıkarım ben izne ayrılmak istiyorum bu hafta ve diğer hafta bildirim yapmıcam ancak toparlamaya çalışırım sanırım ayşe ablaya izin olayını söyleyin kızlar yinede ben ona mesaj atmaya çalışırım öptüm herkesi

Eveeeeeeeeet yarın meyve günü yaşasın bir sürü meyve yikadim canım çok seviyorum ben bu meyve günlerini ferah ferah oh mis
Buzdolabinda armut var kac gündür gözüm onlarda ilk armut yiycem sabah kahvaisina..

günaydın kızlar bugün çok halsizim sanırım özel dönem erken gelecek elimi kolumu kaldıracak halim yok

günaydın kızlar bugün çok halsizim sanırım özel dönem erken gelecek elimi kolumu kaldıracak halim yok
Günaydin canim.aynen bende öyleyim..hatta uyuya kalmisim oglumu gec kaldirdim okula zor yetistirdim...burda havada cok bunaltici...baskin bir hava var

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür gelebildim
maşallah yogunluktan hiç fırsat olmuyor daha doğrusu telefonu çok sık elime almak istemiyorum eşimin halalari sikildigimi düşünmesin diye
Dün yine cok eğlendik 3 saat deniz kenarindaydik bugünde öğlen pikniğe gidiyoruz çok güzel bir yere

Nasipse cumartesi öğleden sonra yola çıkacağız sonrada hemen sıkı bir program yapiyoruz kizimla beslenme iyi gidiyor aslinda ama dönünce daha bir dikkatli olacağım

banummm çok özledim seni kızz bol bol dinlen gelince bömba gibi başla ben sana inanıyorum sen yeni yıla incecik gireceksin bide bişey buldum ay inanamazsın çok zayıflatıyomuş goji berry diye bişey bir ayda 15 20 kilo vermiş insanlar kullanalım canım mutlaka kendimize bi spor grubuda açalım yavaştan inceden başlayalım sonra arttıralım spor hocamızda bizim şeker pancarı barbiemiz fıstığımız olsun düzeltelim durumuçok kişye gerek yok biz bize oh mis olsun kıızzzz senin cadı da bize katılsın heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…