sagol canim..Tatlım bence sıcak suya tarcin mısır püskülü kiraz sapı falan atıp iç ödemdir o arkadaşım hiç üzülme
Hoşgeldin canım gülşah ben biz değişik diyetler yapıyoruz ben 67 kilodan 57 ye indim 2.5 ayda şimdi 5 günlük bi diyet yapıyoruz bence sende denemelisin istersen ayrıntılarını yazabilirim ip atlamada etkili ama ben hiç spor yapmadım zaten kilo fazlan varsa ilk önce biraz kilo vermelisin sonra spor yapmalısınmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde biraz fazlalıklarım var ve onlardan kurtulmak istiyorum sayfada gördüğüm kadarıyla genel olarak olumlu sonuçlar alınmış neyi nasıl yapıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz ip atlayarak istediğim kiloya gelebilir miyim ?
Gülhancım bize çok güzel bişey buldum goji Berry diye bi bitki çok ciddi faydalı burdada kullanan arkadaşlar olmuşsagol canim..
Kiraz sapi biraz biriktirmistim..misir püskülü yok malesef..türkiyede ne güzel hersey bulunuyo...burda öyle aktar falan yok canim...birde buranin sicagi milleti mahfetti..son günlerdir yasadigim sikinti stressinde etkisi var bana stress kilo aldiriyo..4 günde 4 kilo alirmi insan..benim bünyede banu arkadasimin bünyesi gibi sinire stresse gelemiyo..hemen kilo aldiriyo..
Tabi canım hemen yazıyımNasıl bir diyet öğrenebilir miyim :)
Hosgeldin aramiza...su an 5 günde 5 kilo diyeti yapiyoruz..öyle sporlan falanda ugrasmadim 3 ay icinde 13 kilo verdim..burda cok güzel motive oluyo insan arkadaslar birbirine cok destek oluyo..ama su an bizim takim biraz durgun..bazi arkadaslar izine ayrildi..tatilden sonra insallah yine toplaniriz elele güzel kilolar veririzmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde biraz fazlalıklarım var ve onlardan kurtulmak istiyorum sayfada gördüğüm kadarıyla genel olarak olumlu sonuçlar alınmış neyi nasıl yapıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz ip atlayarak istediğim kiloya gelebilir miyim ?
sagol canim..Gülhancım bize çok güzel bişey buldum goji Berry diye bi bitki çok ciddi faydalı burdada kullanan arkadaşlar olmuş
Eki Görüntüle 1586871 Eki Görüntüle 1586872 Eki Görüntüle 1586873 Eki Görüntüle 1586874 Eki Görüntüle 1586875
Hosbuldum :) inş kilolardan kurtulabiliriz :)Hosgeldin aramiza...su an 5 günde 5 kilo diyeti yapiyoruz..öyle sporlan falanda ugrasmadim 3 ay icinde 13 kilo verdim..burda cok güzel motive oluyo insan arkadaslar birbirine cok destek oluyo..ama su an bizim takim biraz durgun..bazi arkadaslar izine ayrildi..tatilden sonra insallah yine toplaniriz elele güzel kilolar veririz
Bu diyeti uygulayarak 5 günün sonun da kaç kilo verdiniz ?Tabi canım hemen yazıyım Eki Görüntüle 1586897 Eki Görüntüle 1586898
diyet bu canım ama tabi biz burda yazdığı gibi bütün gün aynı şeyi yemiyoruz mesela bugün sebze günüm benim sabah domates salatalık yedim arada havuç yedim öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde bezelye yemeği yicem aksam acikirsam da salatalık havuç falan yerim bide bol su içiyorum yeşil çay limonlu sıcak su falan içiyorum sende bi dene canım eminim çok güzel sonuçlar alacaksın bide cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz takım Kaptanımız sana kuralları yazar mutlaka
İlk yaptığım da 2.8 kilo verdim her hafta metabolizmaya göre değişiyor canimBu diyeti uygulayarak 5 günün sonun da kaç kilo verdiniz ?
Tebrikler :) inş bende kilo verebilirim :)İlk yaptığım da 2.8 kilo verdim her hafta metabolizmaya göre değişiyor canim
Verirsin tabi canım hiç merak etme dene bakalım ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki tatlimTebrikler :) inş bende kilo verebilirim :)
Hemen yarın sabah başlıyorum :)Verirsin tabi canım hiç merak etme dene bakalım ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki tatlim
Ben ilk yaptigimda 4 kilo vermistim canimBu diyeti uygulayarak 5 günün sonun da kaç kilo verdiniz ?
Tebrikler :) inş bende kilo verebilirim :)Ben ilk yaptigimda 4 kilo vermistim canim
Canim tavuk gögsü eti yiyebilirsin..yagsiz teflon tavada ...dograyip baharatladiktan sonra yiyebiliriz...güzel oluyo hem tok tutuyo..ben yarin öyle yapcam ton balikta yemeyi düsünüyorumYarin et gunu ne yiyecegiz
Günaydın :) kesinlikle gitmeli kilolar :))günaydın kızlarrrrbugün et günü gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?