Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar arkadaşlar
nihayet gelebildim.
geçen pazrtesi döndük.
bayram harika geçti.
bir sürü akraba ziyareti yaptık.
birsürüde iltifat aldım.
herkes ne kadar zayıfladığ8mdan bahsetti.
ama tahmin ettiğiniz gibi şımardım.
bayramdan beridir ne bulsam yiyorum.
sanki okadar mücadele veren ben değilim.
maşallah siz ne güzel devam ediyosunuz.
çokta işim var.hiç diyet moduna giremiyorum.4ağustosta tekrar gidiyoruz.önce trabzon sonra sinop.
trabzonda eltimin karfeşinin düğ7nü var.
yani acil 3-5 kili vermem lazım.
kızlar banada destek olun nolur.

hoşgeldin canımo zaman hemen başlayalım yarın hiç durma bekleme varmı düşündüğün bi diyet ben yarın şeyda çoşkunun 10 günlük diyetine başlıyorum ama 5 te 5 i de özlemişsindir sen şimdi

Ahahanasılda tanıyoruz birbirimizi.
beşte beş kardeşliği işte bu
gülşahcım vallaha can atıyorum beşte beş için.ama bikaç gün hurma yoğurtmu yapsam diyodum.ramazanda bana ćok iyi geldi çünkü.
neyse yarın birinden birine başlarım inşallah.

kaç gün süren var canım ona göre plan yap bence

11 günün varmış bence 7 gün hurma diyeti geri kalan günlerde 5 te 5 yap hatta 4 ağustosta yolda olmayacaksan yumurta gününü bile yapıp en az 4 kilo verip gidersin canım düğüne herkeste bayılır sana arkadaşım

Ayy inşallah canım arkadaşım.
ne güzel söyledin.
sağol bitanem tavsiyen için

Hosgeldin canim ayni bende senin gibi bayramda kilo aldim bayram icinde birde dogum günü vardi tekrar 6 li rakamlari gördüm..neyseki bu sabah yine 58,5 oldum. 61 kiloya cok yakindim 3 gün önce....bende 5 te 5 yapiyorum bugün meyve günüm..patates gününde sade yiyemedim patatesi..o yüzden 5 te 5 de ilk kez bi degisiklik yaptim..patates mantisi yaptim yedim ..sade yemekten cok daha güzeldi..

Kizlar ben artik patates gününde patatesleri sade yemicem o eziyeti kendime yapmicam..mis gibi patates salatasi patates mantisi varken sade patates yemem artik tatsiz tuzsuz..birdahaki sefere bakalim ne yapacagim patates günümde

Kizlar ben artik patates gününde patatesleri sade yemicem o eziyeti kendime yapmicam..mis gibi patates salatasi patates mantisi varken sade patates yemem artik tatsiz tuzsuz..birdahaki sefere bakalim ne yapacagim patates günümde
bende artık senin yaptığın gibi yapıcam canım çok iyi fikirmiş kilo verdinmi peki öyle yapınca gülhancım

Bende özledim eski günlerimizi..ne güzel hepimiz bir aradaydik cok dagildik....insallah yine toplaniriz eskisi gibi
toplanırız tabi canım ben izin alsamda her gün burda olcam bi tek kilo bildirimi yapmıcam tatildede eşime çaktırmadan azıcık rejim yapıcam

kızlar ben meyve günümü bitirdim acıkırsam bir iki tane kiraz yerim belki bol bol sıvı tükettim akşamda devam edicem zaten akşama dizimde var biraz temizlik biraz yemek biraz dizi derken yeşilçayımı ve bol bol suyumu içerim yarında inşallah güzel bi rakam görürüm tartıda

Canım ilk yaptığımızda bizde bir öğünü patates salatası yapmıştık.kili vermißtik yinede.biraz esneklik yapmak lazım tabikide.

423 etap

Adayaren38( 61,4/ )
perihan00( 56,8/)
kblyelf (54,9/0 / 0/%0 )kilo bildirmedi
Eddoras(77,0 / )
Glbrs(// 57,6/ )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…