gidecek gidecek hiç merak etme başladınmı canım 5 te 5 diyetineGünaydın :) kesinlikle gitmeli kilolar :))
afiyet olsu arkadaşım ben hala bişey yiyemedim limonlu su kahve ve yeşilçay içtim bugün ızgara köfte ve füme alabalık yicemGünaydin kizlar..bugünkü kahvaltim :)
Eki Görüntüle 1587379
Evet başladım inş işe yarar :))gidecek gidecek hiç merak etme başladınmı canım 5 te 5 diyetine
sagol canim ..cuma günü davetliydim ..cumartesi günüde kizimin dogum günü var nasil yapalim bilmiyorumki pazar günümü baslasakafiyet olsu arkadaşım ben hala bişey yiyemedim limonlu su kahve ve yeşilçay içtim bugün ızgara köfte ve füme alabalık yicemgülhaaann cuma günü şeyda çoşkun diyetine başlıyoruz dimi
tatlım ben tatile gidicem ya ben cuma başlıyım sen pazar başla en azından birbirimizi destekleriz olurmusagol canim ..cuma günü davetliydim ..cumartesi günüde kizimin dogum günü var nasil yapalim bilmiyorumki pazar günümü baslasak
tamam canim o halde ben pazar günü baslim..sorun olmaz bence..ama bu sefer sabirli bi sekilde sonunu getirelim birbirimizi uyaralim..bir türlü 10 günü dolduramadiktatlım ben tatile gidicem ya ben cuma başlıyım sen pazar başla en azından birbirimizi destekleriz olurmubide gülhancım fotoğrafını çeksem yaptığım planın bana akıl verirmisin
evet sonunu getirelim kaçamak yapmadan inşallah baklım kaç kilo vericez çok sıkı yapalım bu sefertamam canim o halde ben pazar günü baslim..sorun olmaz bence..ama bu sefer sabirli bi sekilde sonunu getirelim birbirimizi uyaralim..bir türlü 10 günü dolduramadik
fotoraglarida gönder tatlim bakayim sorun deyil ..
Canim bence diyer diyeti yap..hem bünyen üst üste 5 te 5 yaparsan alismasin kilon durabilir..hem tiksinmeyelim bizim en büyük destekcimiz 5 te 5 ten......eyerki yine yapmak istersen 5 günlük diyeti benim yaptigim gibi yap...renklendir her gününü degisiklik yap..tatsiz tusuz midemiz bulaniyo...mesela patates gününde patates salalatasi veya patates mantisi yap..sebze gününde sebze yemekleri..hatta ben artik yumurta günlerinde yumurta salatasi cilbir omlet gibi degisiklik yapmayi düsünüyorum...butün gün haslanmis yumurtaylan gecmiyo ..Eki Görüntüle 1587404
gülhancım sence 3 ağustosta yine 5 te 5 é mi başlıyim yoksa 3 günlük amerikan kalp Vakfı diyetini mi deniyim ne dersin sence ne yapiyim tatil öncesi 5 te 5 değil diğerini yaparsam perşembe ve cuma günüm boşta kalıyo saf Protein yaparım onlarada hangisi mantıklı karar veremedim
protein günü senin yazdığın şekilde şahane olur valla harikasın arkadaşım bide ben şeyda çoşkunun ilk gününde öğle etli kurufasulye yicem sanırım işyerindeki arkadaşlarla anlaştık gerçi şimdiden vicdan azabı duyuyorum belki yememProtein gününü menüde yumurta ...et yogurt peynir ceviz badem olabilir....nohut yemegi ..mercimek corbasi ..etli kurufasulye yemegide olur bence
olur tabi canımben mantar yedim et olmasa olur mu
gönül rahatligiyla ye canim..karbonhidrati biraz daha fazla et den ama degisiklik olur hem özlemisindir..protein günü senin yazdığın şekilde şahane olur valla harikasın arkadaşım bide ben şeyda çoşkunun ilk gününde öğle etli kurufasulye yicem sanırım işyerindeki arkadaşlarla anlaştık gerçi şimdiden vicdan azabı duyuyorum belki yemem
Tesekkür ederim canim. .güzel bir tarif..favorime aldim..Malzemeler
1,5 orta boy olgun şeftali kabukları soyulmuş, ve küçük parçalar halinde kesilmiş.
2 yemek kaşığı bal
1 su bardağı light yoğurt
Yapılışı
Blenderla şeftaliyi püre haline getirin, içine bal ve yoğurdu da katıp iyice karıştırın.
Buzluğa kaldırıp 3-4 saat bekletin.
Süre dolduğunda servis yapın.
canlarım çok güzel bi dondurma tarifi buldum deneyelim bunu mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?