Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsu arkadaşım ben hala bişey yiyemedim limonlu su kahve ve yeşilçay içtim bugün ızgara köfte ve füme alabalık yicem gülhaaann cuma günü şeyda çoşkun diyetine başlıyoruz dimi
sagol canim ..cuma günü davetliydim ..cumartesi günüde kizimin dogum günü var nasil yapalim bilmiyorumki pazar günümü baslasak

sagol canim ..cuma günü davetliydim ..cumartesi günüde kizimin dogum günü var nasil yapalim bilmiyorumki pazar günümü baslasak
tatlım ben tatile gidicem ya ben cuma başlıyım sen pazar başla en azından birbirimizi destekleriz olurmubide gülhancım fotoğrafını çeksem yaptığım planın bana akıl verirmisin

2.gün sonunda 1,7 kilo artim gitmis su an 59,1 kildayim...bence kendimize bosa iskence yapiyoruz ..patates gününde patates mantisi yapmistim ..dün yine kahvaltiya bi önceki günden kalma patates mantisi yemistim..biraz dometes menemen ve lahana yapraklari yedim cig olarak..cerez gibi geldi sanki cips yer gibi.dünki günümde güzel ve sikici deyildi..bugünde tavuk gögsü etini 1 soganla 1 yemek kasigiindan daha az zeytinyaglan kavurma yaptim biraz tuz kekik pulbiberlen..nefis oldu...en azindan severek yiyorum ..tiksinmeden

tatlım ben tatile gidicem ya ben cuma başlıyım sen pazar başla en azından birbirimizi destekleriz olurmubide gülhancım fotoğrafını çeksem yaptığım planın bana akıl verirmisin
tamam canim o halde ben pazar günü baslim..sorun olmaz bence..ama bu sefer sabirli bi sekilde sonunu getirelim birbirimizi uyaralim..bir türlü 10 günü dolduramadik
fotoraglarida gönder tatlim bakayim sorun deyil ..

tamam canim o halde ben pazar günü baslim..sorun olmaz bence..ama bu sefer sabirli bi sekilde sonunu getirelim birbirimizi uyaralim..bir türlü 10 günü dolduramadik
fotoraglarida gönder tatlim bakayim sorun deyil ..
evet sonunu getirelim kaçamak yapmadan inşallah baklım kaç kilo vericez çok sıkı yapalım bu sefer

gülhancım sence 3 ağustosta yine 5 te 5 é mi başlıyim yoksa 3 günlük amerikan kalp Vakfı diyetini mi deniyim ne dersin sence ne yapiyim tatil öncesi 5 te 5 değil diğerini yaparsam perşembe ve cuma günüm boşta kalıyo saf Protein yaparım onlarada hangisi mantıklı karar veremedim

Canim bence diyer diyeti yap..hem bünyen üst üste 5 te 5 yaparsan alismasin kilon durabilir..hem tiksinmeyelim bizim en büyük destekcimiz 5 te 5 ten......eyerki yine yapmak istersen 5 günlük diyeti benim yaptigim gibi yap...renklendir her gününü degisiklik yap..tatsiz tusuz midemiz bulaniyo...mesela patates gününde patates salalatasi veya patates mantisi yap..sebze gününde sebze yemekleri..hatta ben artik yumurta günlerinde yumurta salatasi cilbir omlet gibi degisiklik yapmayi düsünüyorum...butün gün haslanmis yumurtaylan gecmiyo ..

Protein gününü menüde yumurta ...et yogurt peynir ceviz badem olabilir....nohut yemegi ..mercimek corbasi ..etli kurufasulye yemegide olur bence

Protein gününü menüde yumurta ...et yogurt peynir ceviz badem olabilir....nohut yemegi ..mercimek corbasi ..etli kurufasulye yemegide olur bence
protein günü senin yazdığın şekilde şahane olur valla harikasın arkadaşım bide ben şeyda çoşkunun ilk gününde öğle etli kurufasulye yicem sanırım işyerindeki arkadaşlarla anlaştık gerçi şimdiden vicdan azabı duyuyorum belki yemem

gönül rahatligiyla ye canim..karbonhidrati biraz daha fazla et den ama degisiklik olur hem özlemisindir..

Malzemeler
1,5 orta boy olgun şeftali kabukları soyulmuş, ve küçük parçalar halinde kesilmiş.
2 yemek kaşığı bal
1 su bardağı light yoğurt

Yapılışı
Blenderla şeftaliyi püre haline getirin, içine bal ve yoğurdu da katıp iyice karıştırın.
Buzluğa kaldırıp 3-4 saat bekletin.
Süre dolduğunda servis yapın.
canlarım çok güzel bi dondurma tarifi buldum deneyelim bunu mutlaka

Tesekkür ederim canim. .güzel bir tarif..favorime aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…