Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Paylasimdaki listenizde ortalamaniz Yok kizlar
Bir bakin tekrar

Günaydın kizlar bugün yumurta ananas ve tuzsuz fıstık günüm ilk gün 500 gr vermişim bu çok iyi bi gelişme ve dün gece kaçamaklarım da oldu

Günaydın kizlar bugün yumurta ananas ve tuzsuz fıstık günüm ilk gün 500 gr vermişim bu çok iyi bi gelişme ve dün gece kaçamaklarım da oldu
Günaydin canim ...dün mümkün oldugunca
günümü hafif bitirdim..bugünde dikkat edecegim sonra seyda coskun diyetine devam...13 agustosta esimle evlilik yildönümümüzü kutlicaz o güne kadar 55 olmam lazim

Günaydin canim ...dün mümkün oldugunca
günümü hafif bitirdim..bugünde dikkat edecegim sonra seyda coskun diyetine devam...13 agustosta esimle evlilik yildönümümüzü kutlicaz o güne kadar 55 olmam lazim
Bravo gülhancım .
gülşah arkadaşım da sende ne güzel azimle devam ediyosunuz.maşallah.
eminim olursun 55.

Bravo gülhancım .
gülşah arkadaşım da sende ne güzel azimle devam ediyosunuz.maşallah.
eminim olursun 55.
Sagol canim..gülsahla zaten basabas gidiyoruz
cok sükür 2-3 kilom kaldi sonrada normal sekilde saglikli ve dengeli beslenerek kilomu koruyabilirim insallah...

Iyi akşamlar arkadaşlar.
bayramdan beri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yemekten ziyade ćekirdek dondrma.
Bugün kaćamaklıda olsa biraz çekidüzen verdim kendime.
sabah normal kahvaltı
öģlen hurma yoğut kiraz
ara minik dondurma
akşam hurma yoğurt karpuz
biraz saçma ama azıcık toparladım yinede.
düğüne 10gün var.75 olabilsem gidene kadar.çok gezdiğimiz ićin tatilde kilo almam zaten.

Aynen bende senin gibiydim ..bayram oruc dogum günü derken tamamen yeme dengem bozulmustu .hurma yogurt diyeti bana iyi gelmemisti canim..hurma sanki istah aciyor bende...benim toparlanmamda 5 te 5 sayesinde oldu...istersen sende dene ..

Merhaba kızlar an itibariyle sahalara dönmüş bulunmaktayım tatilim sorunsuz güzel geçti çok şükür
600 gr civarı almışım tatilde o kadar yüzmeye rağmen neyse sorun yapmayıp acil diyete başlıyorum yarın saf pro pazartesi ise tabiki kurtarıcı 5 lik diyete başlıcam salı günü yüzmeye tekrar başlıyoruz kızlar ramazan da ara vermiştim bugün 8 aydır görüşmediğim bir arkadaş seni tanımakta zorlandım demez mi nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar
banucum sa face de paylaşmış istanbul a dönmüş bunu akşam o da hemen toparlanıp döner buraya inşallah
haydi kızlar şöyle bir silkinip kaldığımız yerden yola devam

ilk hedefim 1 eylül e 58 olmak yaklaşık 4 kilo var

Aynen bende senin gibiydim ..bayram oruc dogum günü derken tamamen yeme dengem bozulmustu .hurma yogurt diyeti bana iyi gelmemisti canim..hurma sanki istah aciyor bende...benim toparlanmamda 5 te 5 sayesinde oldu...istersen sende dene ..
zaten birkaç gün yapıcam hurma diyetini.sonra beştebeş yapcam tabiki.
özledim.

Hoşgeldin canım.on gün sonrada ben gidicem inşallah.
600gr.nedirki canım.
sen bir günde halledersin onu.
ben 1.5 kilo artıdayım maalesef.
ama bende hallediceğime eminim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Tatilci Oynakbaşı geldiiii

Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler )

Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdiler Devamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular
Gerçekten çok iyi geldi
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle )

hosgeldin banucum...tekrar toplaniyoruz cok sükr yavas yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…