Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kızlar

Tam ne güzel yemeğimide yedim kızlarla sohbet ederim diye heveslenirken Annem aradı akşama çaya geliyoruz diye Hemen motoru taktım totoma mutfağımı toparladım birde banyomu temizledim

Şimdide kızların odasına girmem lazım sonuçta orada namaz kılacaklar valla sonra yer beni niye toparlamadın koca gün kızların odasını diye hatun çok titiz ya dağıtsalar bile peşlerinden topla diyip durur

Neyse kaçtım ama onlar gider gitmez damlarım yine

Bugunku menum
sabah:5 zeytin, 1 dilim peynir,yesillik,cay ve 2 dilim ekmek
ara:3 kuru kayisi,3 sekersiz biskuvi, orta kahve
oglen:turlu,aci biber tursusu ve 2 dilim ekmek
ara:biraz dolma ici
aksam:turk kahvesi
aksam esimle disari cikacagiz.belki dondurma yerim.gerci yarin tarti gunu ama bilemedim simdi...

kızlaaar 4. takımı örgütledim :)) çoğunluk 5te5 yapacak önümüzdeki hafta :)) sizden de yapanlarla kapışalım mı takım olarak, biraz işi eylenceli hale getirelim :))

bizden : ben, mom hati , melanyfonik , E-brulim yapıyor belki diğerleri de katılır belli olmaz.... pazar başlıcaz cuma tartıda ilk sonucu alcaz....

sizden öğrendim size satıyorum gibi oluyo birazcık ama heyecan katalım olaya dedim :)) var mısınız?

Sağolasın oynakbaşım
haftaya pazartesi beşte beş yapıyorum bende.haftaya listedeyim inşallah.
en kötü ihtimalle ayrıldığım kiloda olurum.
sende isveç diyetine başlamışsın cecom.
çok iyi sonuçla4 alacağına eminim şimdiden

Ben de uyuyakalmadan listemi paylaşayim
Sabah
3 yk yulaf
1 bardak süt
2 incir
Ara
1 ayran
4 adet sade form bisküvi
Öğlen
Salta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
AAksama doğru
1 bardak tarcinli süt
Canım akşam yemeyi yemek istemedi bugün bakalım yarın tartıda ne çıkacak

kızlar pazartesi sabah size bir tarif önerim var patatesleri elma dilim yapıp baharatlayıp fırına verin çok leziz oluyor hatta azıcık kızarınca yemesine bayılıyorum :)
bunu bende yapıyorum canım harka oluyor hemde
bu tarifi geçen denemiştim süper oldu gerçekten
Hoşgeldin canım.bende düzceliyim.nerde oturuyosun .ben karabüğe gelin geldim.ailem düzcede.bizim evimiz merkezde.belediyenin karşısında.
hoşbulduk canımm bende düzceye gelin geldim çilimlide oturuyorumm
Canlarım Nasılsıniz ben rejimi bozuyorum
aa neden bozuyorsun kızz

Aynen öyle bende çok özlüyorum arkadaşlarımı
Ben istanbul bahcesehir canım

Ben tabiki GAYSERİ IHS IHH

Bugün muzurluğum üstümde kızlar
Bende gülşenciğimin komşusuyum

Hayatım tarif süper fakat patates gününde yoğurt yeniyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…