Bende ayniyim daha az önce gönderdim derya abla ya vallabende çok severim kahve falını hatta play store dan derya ablanın kahve falı var günde 1 kez ücretsiz bakılıyo hergün ona foto yolluyorum
çok birşey yazmasada fal faldır diyorum motive ediyor
Sizlerede afiyet olsun canim...ben tuzda ilave etmistim..patateslere yogurt ve salca sosuna ...tuzsuz zor oluyo biraz yemesi......Nefis görünüyor valla arkadaşım ellerine sağlık
Soylemeye ne hacetsabah lavaboya çık sonra tartıya çık gram gramdır
Sağolasın oynakbaşımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Küçük kuşumun yoğun isteği üzerine öğle yemeğinden sonra kendimizi sokağa attık ve birlikte parka gittik
Hem yürümüş olduk, hem temiz hava aldık hemde kuşum çok güzel eğlendi
Dönüştede evin bir iki eksiğini alıp eve geçtik
Çok sıcaktı dışarsı ama yinede çok iyi geldi baya rahatladım
Emin ol bir kadın intikam alacağı zaman sabretmeyide bilir yeterki adam gereken cezayı çeksin dimi ama Gülşenciğim H Herseyguzelolacak38
Canım yaş ilerledikçe insan biraz daha seçici davranıyor sanırım
Benimde bir çok arkadaşım var ama dostum dediğim çok az insan var ( sizlerden benim dostlarımdansınız)
Yakın olmasakta belki hiç bir araya gelemeyecek olsakta ( ki ben Allah nasip ederse çok isterim hepinizle birer kere bile bir araya gelmeyi ) biliyorum ki benim derdimi derdi gibi görecek, iyi günümde de kötü günümde de benim yanımda olacak ( manevi açıdan ) gerçek dostlarım var
Günü geçirdiğimiz sohbet edip arada görüştüğümüz arkadaşlarımızıda tabiki seviyoruz ama dost bana göre çok çok daha önemli ve varsın uzak olsun ben iyi olduklarını ( olduğunuzu ) bileyim bana yeter
Fatoşummmm tatilinin güzel geçmesine çoks evindimbende hep aklımdan geçiriyordum acaba ne zaman dönecek diye
Sanırım bu cuma değilde bir sonraki hafta dönüyorsun dimi listeyebol bol eksi görüceksin sende inşallah
1.5 kg hiç bir şey değil hatta o belkide yol yorgunluğundan dolayı ödemde olabilir
Hoşgeldin canım.bende düzceliyim.nerde oturuyosun .ben karabüğe gelin geldim.ailem düzcede.bizim evimiz merkezde.belediyenin karşısında.ben düzcede yaşıyorum canım
bunu bende yapıyorum canım harka oluyor hemdekızlar pazartesi sabah size bir tarif önerim var patatesleri elma dilim yapıp baharatlayıp fırına verin çok leziz oluyor hatta azıcık kızarınca yemesine bayılıyorum :)
bu tarifi geçen denemiştim süper oldu gerçektenPatates mantisi tarifi...
Patatesler kaynatildiktan sonra püre haline getirilip baharatlandiktan sonra icine yesillik dograyip kücük toplar yuvarlaniyo...sonra üzerine sarimsakli yogurt ve salca sosu dökülüyo....yesillik maydanoz ..nane veya yesil soganda olur evde ne varsa ...afiyet olsunEki Görüntüle 1611040
hoşbulduk canımm bende düzceye gelin geldim çilimlide oturuyorummHoşgeldin canım.bende düzceliyim.nerde oturuyosun .ben karabüğe gelin geldim.ailem düzcede.bizim evimiz merkezde.belediyenin karşısında.
aa neden bozuyorsun kızzCanlarım Nasılsıniz ben rejimi bozuyorum
Aynen öyle bende çok özlüyorum arkadaşlarımıYok arkadaş yok hiç dostum yok Kayseride 3 ü de başka şşehirlerde hemde
Öyle birkaç saatlik yol değil neden büyüdükçe arkadaş sayısı artar da yanında sebepsiz aanlayacağın çıkarın olmadığı bir dost bulunmaz siz de durum nasıl kızlar ben üniversite den sonra çalışma hayatımdan hiç dost edinemedim telefon bir yere kadar insan yanında istiyorum offf efkarlandım yak bir sigara
Ben istanbul bahcesehir canım
Bende gülşenciğimin komşusuyumBen tabiki GAYSERİ IHS IHH
Bugün muzurluğum üstümde kızlar
Patates mantisi tarifi...
Patatesler kaynatildiktan sonra püre haline getirilip baharatlandiktan sonra icine yesillik dograyip kücük toplar yuvarlaniyo...sonra üzerine sarimsakli yogurt ve salca sosu dökülüyo....yesillik maydanoz ..nane veya yesil soganda olur evde ne varsa ...afiyet olsunEki Görüntüle 1611040
Kaçamak yaptım valla off ne kadar salagimbunu bende yapıyorum canım harka oluyor hemde
bu tarifi geçen denemiştim süper oldu gerçekten
hoşbulduk canımm bende düzceye gelin geldim çilimlide oturuyorumm
aa neden bozuyorsun kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?