- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
Ben istanbul gungorendeyimkızlar nerelerde yaşıyoruz
ben ANKARA dayım
Ben de İstanbul Bahçelievler dekızlar nerelerde yaşıyoruz
ben ANKARA dayım
Hahahah cezayı unutacak bi muzurluk seziyorum tatlımBen tabiki GAYSERİ IHS IHH
Bugün muzurluğum üstümde kızlar
Hahahah cezayı unutacak bi muzurluk seziyorum tatlım
Gülşencim bu arada 5 te 5 in menüsünü hazırlayalım mi biz maşallah tecrubeliyizBen tabiki GAYSERİ IHS IHH
Bugün muzurluğum üstümde kızlar
Oh mis mis afiyet olsun arkadaşım
Gülşencim bu arada 5 te 5 in menüsünü hazırlayalım mi biz maşallah tecrubeliyiz
İç tabi canım benimohh hemen bende türk kahvesi söyleyeceğim gelsinde sizinle beraber içeyim mmmmhhh
çok fenasın :)
o daha taze evli senin gibimi kız. adam düşerde onun içi gitmezmi?
Yok arkadaş yok hiç dostum yok Kayseride 3 ü de başka şşehirlerde hemde
Öyle birkaç saatlik yol değil neden büyüdükçe arkadaş sayısı artar da yanında sebepsiz aanlayacağın çıkarın olmadığı bir dost bulunmaz siz de durum nasıl kızlar ben üniversite den sonra çalışma hayatımdan hiç dost edinemedim telefon bir yere kadar insan yanında istiyorum offf efkarlandım yak bir sigara
Merhabalar arkadaşlar
geçtiğimiz cumrtsi döndüm tatilden.
harika geçti.önce trabzonda eltimin kızkardeşinin düğününe katıldık.ertesi gün ani bir kararla gürcistana geçtik
sonra ablamlarla sinopa geçtik tatil için rezervsyn yaptırmıştım.beş günde orda kaldık.şu anda tatil sonrası sendromunu atmaya çalışıyorum
Eltimin oğlunuda tatilde yanımda götürmüştüm.üç ćocukla tatil yaptım yani.şimdi benim oğlanla birlikte istanbula gidicekler.
Bizde durumlsr böyle.1.5kilo almışım sadece.hiç dikkat etmiyorum oyüzden çok iyi yinede.
Maşallah takımda motivasyon tavan yapmış.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
Adım fatoş.ev hanımıyım.biri kız biri erkek iki çocuk annesiyim.boyum 1.57 79 kiloyum şu an.
Bu arada beşte beş planlanmış ama benim adım anılmamış hiç
Bu arada yinede siz beni unutsanızda kalbimiz birmiş yinede.
Yeğenim tatilden döner dönmez beşte beşe başladı.bende pzrtesi 2.turda katılırım sana demiştim.takımca yaparsak harika olur tabii.eskj günlerdeki gibi.
Kızlar patates günü için yapacak bişey yok malum haslama patates ama gülhancım bi kere patates topları yapmıştı bende önümüzdeki hafta şunu denicem haşlanmış patatesin içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücem kayinvalidem yapıyo şahane oluyo
2.gün SebZe günü
Kahvaltı domates salatalık maydanoz roka soğüş
Öğlen ben bol bol salata yiyorum doymam diyenler bi gün önceden yemek yapsın hangi sebzeyi seviyorsa
Aksam dilediğiniz sebze yemeği bol salata
Aralarda acıkınca salatalık havuç yiyin bol bol
Bide Şehriyesiz domates çorbası çok iyi geliyo
3.gün et günü
Sabah et yiyemeyenler haşlanmış yumurta yiyebilir
Öğlen mesela ızgara köfte et kavurma (yağsız)
Aksam balık tavuk yada yağsız et tercihe göre değişir tabi
Aralarda acikirsaniz ton balığı çok iyi oluyo ama telaslanmayin et uzun süre tok tutuyo
4.gün
Öğün belirlemeyelim ama şeftali erik üzüm(üzümé dikkat edelim şekeri yüksek karpuz da aynı şekilde)
Ve kızlar bugün malum perşembeye denk geleceği için erken saatlerde yemeği keselim mide guruldamadan kilolar gitmez
5. Gün menu yok haşlanmış yumurta dilediğiniz kadar ama çok az yağda omlette olur bence
Benim fikrim bu canlarım ama tabi herkes dilediği gibi duzenleyebilir
İnanın bana çok doyurucu ve kolay bi diyet gitsin kilolar
gliserin elist: 42251747 .!.:Gülşencim bu arada cekip menüsünü hazırlayalım mi biz maşallah tecrubeliyiz[pazarE]
Bu konuda kimse senin eline su dökemez canım istersen bi kağıda yaz foto cekip almalısınız yle de bir durum var mesela bugün eşim oazar alışverişi yaptı bunları tüketirim tekrar alamam sanırım bir karar verin siz eğer almadıysanız ben size uyarım evdeki yiyecekler dahilinde
Merhaba canım ise yarıyor ben yaklaşık 4 aydır bunu yapıyorum çok az ara verdim tabi 11 kilo verdim tatlım denemeni tavsiye ederimmerhaba rakip takımdan geliyorum bu diyet işe yarıyor mu kızlar...
Merhaba canım ise yarıyor ben yaklaşık 4 aydır bunu yapıyorum çok az ara verdim tabi 11 kilo verdim tatlım denemeni tavsiye ederim
Kızlar patates günü için yapacak bişey yok malum haslama patates ama gülhancım bi kere patates topları yapmıştı bende önümüzdeki hafta şunu denicem haşlanmış patatesin içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücem kayinvalidem yapıyo şahane oluyo
2.gün SebZe günü
Kahvaltı domates salatalık maydanoz roka soğüş
Öğlen ben bol bol salata yiyorum doymam diyenler bi gün önceden yemek yapsın hangi sebzeyi seviyorsa
Aksam dilediğiniz sebze yemeği bol salata
Aralarda acıkınca salatalık havuç yiyin bol bol
Bide Şehriyesiz domates çorbası çok iyi geliyo
3.gün et günü
Sabah et yiyemeyenler haşlanmış yumurta yiyebilir
Öğlen mesela ızgara köfte et kavurma (yağsız)
Aksam balık tavuk yada yağsız et tercihe göre değişir tabi
Aralarda acikirsaniz ton balığı çok iyi oluyo ama telaslanmayin et uzun süre tok tutuyo
4.gün
Öğün belirlemeyelim ama şeftali erik üzüm(üzümé dikkat edelim şekeri yüksek karpuz da aynı şekilde)
Ve kızlar bugün malum perşembeye denk geleceği için erken saatlerde yemeği keselim mide guruldamadan kilolar gitmez
5. Gün menu yok haşlanmış yumurta dilediğiniz kadar ama çok az yağda omlette olur bence
Benim fikrim bu canlarım ama tabi herkes dilediği gibi duzenleyebilir
İnanın bana çok doyurucu ve kolay bi diyet gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?