Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese merhabalar dun yogunlutan giremedim hemen dünün menusunu paylaşayim
Sabah
1kase salata
2 dilim peynir
Ara
2 badem
2 fındık
2 kaju
Ara
1 armut (oglen yemegi aksama dogru bayaa kaydi cunku )

Oglen
Kirmizi lahana salatası içine biraz haşlanmış nohut ilave ettim

ara
1 bardak tarcinli sut
2 adet hurma

Kızlar patates günü için yapacak bişey yok malum haslama patates ama gülhancım bi kere patates topları yapmıştı bende önümüzdeki hafta şunu denicem haşlanmış patatesin içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücem kayinvalidem yapıyo şahane oluyo
2.gün SebZe günü
Kahvaltı domates salatalık maydanoz roka soğüş
Öğlen ben bol bol salata yiyorum doymam diyenler bi gün önceden yemek yapsın hangi sebzeyi seviyorsa
Aksam dilediğiniz sebze yemeği bol salata
Aralarda acıkınca salatalık havuç yiyin bol bol
Bide Şehriyesiz domates çorbası çok iyi geliyo
3.gün et günü
Sabah et yiyemeyenler haşlanmış yumurta yiyebilir
Öğlen mesela ızgara köfte et kavurma (yağsız)
Aksam balık tavuk yada yağsız et tercihe göre değişir tabi
Aralarda acikirsaniz ton balığı çok iyi oluyo ama telaslanmayin et uzun süre tok tutuyo
4.gün
Öğün belirlemeyelim ama şeftali erik üzüm(üzümé dikkat edelim şekeri yüksek karpuz da aynı şekilde)
Ve kızlar bugün malum perşembeye denk geleceği için erken saatlerde yemeği keselim mide guruldamadan kilolar gitmez
5. Gün menu yok haşlanmış yumurta dilediğiniz kadar ama çok az yağda omlette olur bence
Benim fikrim bu canlarım ama tabi herkes dilediği gibi duzenleyebilir
İnanın bana çok doyurucu ve kolay bi diyet gitsin kilolar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Küçük kuşumun yoğun isteği üzerine öğle yemeğinden sonra kendimizi sokağa attık ve birlikte parka gittik
Hem yürümüş olduk, hem temiz hava aldık hemde kuşum çok güzel eğlendi
Dönüştede evin bir iki eksiğini alıp eve geçtik

Çok sıcaktı dışarsı ama yinede çok iyi geldi baya rahatladım

çok fenasın :)
o daha taze evli senin gibimi kız. adam düşerde onun içi gitmezmi?

Emin ol bir kadın intikam alacağı zaman sabretmeyide bilir yeterki adam gereken cezayı çeksin dimi ama Gülşenciğim H Herseyguzelolacak38

Canım yaş ilerledikçe insan biraz daha seçici davranıyor sanırım
Benimde bir çok arkadaşım var ama dostum dediğim çok az insan var ( sizlerden benim dostlarımdansınız )
Yakın olmasakta belki hiç bir araya gelemeyecek olsakta ( ki ben Allah nasip ederse çok isterim hepinizle birer kere bile bir araya gelmeyi ) biliyorum ki benim derdimi derdi gibi görecek, iyi günümde de kötü günümde de benim yanımda olacak ( manevi açıdan ) gerçek dostlarım var
Günü geçirdiğimiz sohbet edip arada görüştüğümüz arkadaşlarımızıda tabiki seviyoruz ama dost bana göre çok çok daha önemli ve varsın uzak olsun ben iyi olduklarını ( olduğunuzu ) bileyim bana yeter

Fatoşummmm tatilinin güzel geçmesine çoks evindim bende hep aklımdan geçiriyordum acaba ne zaman dönecek diye
Sanırım bu cuma değilde bir sonraki hafta dönüyorsun dimi listeye bol bol eksi görüceksin sende inşallah
1.5 kg hiç bir şey değil hatta o belkide yol yorgunluğundan dolayı ödemde olabilir

merhaba rakip takımdan geliyorum bu diyet işe yarıyor mu kızlar...

Merhaba canım ise yarıyor ben yaklaşık 4 aydır bunu yapıyorum çok az ara verdim tabi 11 kilo verdim tatlım denemeni tavsiye ederim

kaç kilodan kaç kiloya düştün süpermiş o zaman yaa..... Maşallah diyim sana da... sürekli başa dönerek buna devam mı ediyorsun.... soru bombardımanına tuttum ama napiim gitmiyo kilolar çıldıriciğim....

Oo görmedim nu mesajı sen halletmişsin canım aynen böyle yapalım ama senden şu patates topları ve domates çorbası tarifini bi ara alayım hiç domates çorbası yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…