Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemler daha 10 dakika oldu gideli Fenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim )

Yatmadan sizlere bakayım dedim

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım

Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum )
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok )

Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarak o yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun

Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz

1,5 saat spordan sonra ben de hakettim bir kahve:)Eki Görüntüle 1611070

Wooowww fincan çok güzelmiş bayıldım
Aslında benimde şöyle güzel bir takım almaya niyetim var ( şu gümüş olanlardan ) tabi bir türlü bana sıra gelmiyor Cumarteside eşim Eminönüne inerse taze kahve aldırayım bari evdeki hiç güzel değil bitireceğim diye uğraşıyordum iki gündür onuda içmiyorum özledim valla

Anammmmmmmm desene haftaya birincilik için kapışacağız

Olsun olsun iyidir rekabet bizde o bahaneyle kaçamak yapmayız ( ben zaten tübe yapmam okadar aç kalıyorum karşılığınıda fazla fazla alacağım inşallah )

İnşallah canım sende haftaya dahil olursun bak 5de 5den sonra kızlar 6 gün isveç yapacaklar ( benimde o arada zaten devam edecek inşallah yani yine birlikte yapmış gibi olacağız )
Şükür bugünüde hasarsız kapattım yarın çok merak ediyorum tartı sonucunu
İnşallah dediğin gibi çok çok güzel sonuçlar alırım

Canlarım Nasılsıniz ben rejimi bozuyorum

Bende neden acaba diye soracakken sonradan gördüm kaçamak yapman iyi olmamış ama sakın bozma nasılsa gitti diye düşünerek nerede kaldıysan hiç çaktırmadan devam et bünye neye uğradığını şaşırsın

Hayatım tarif süper fakat patates gününde yoğurt yeniyor mu

Benim bildiğim yenmiyor ama bu tarifi ben ilk misafire yapacağım Seneler evvel Annem yapardı bundan ve cidden çok lezzetli oluyor
İstersen sende 5de 5 bitince yap en azından az giderse acaba o yoğurtlu patatesmi kafadan işi bozdu diye kafana takılmamış olur

O patates toplari biraz siviyagda sogan salca kavrulup patatese ilave edip yine toplar seklinde yapildigindada güzel olur..ama benim verdigim tarif daha hafif ..her iki seklide güzel olur bence....

Bu arada sizdeki azmi görünce bende listede olmaya heveslendim simdi.. süpersiniz kizlar..yarinki sonucu bende merak ediyorum...

oynakbaşım çekirgelerimle pazar günü patateslerimizle hazır ve nazır olacağız :)

bugünkü menüm
sabah: eşim izinde çok ısrar etti hamur kızarttım dayanamadım yedim
2 hamur kızartması az peynir domates
öğle: yok geç yedik
akşam: neyseki akşam toparladım
1 kase mercimek çorbası
su 2lt korkuyorum bende yarın kilolu çıkcam diyee

kızlar iyi geceler
bu akşam günüm vardı işten erken geldim hazırlık yaptım...ama o kadar çok şey yedimki az az

sabah: üzüm
öğle :çorba+az kıymalı patates+az makarna+az cacık
akşam:1 adet biber dolması+2 börek+2 küçük kıymalı poğaça +1 küçük dilim ağlayan kek+az rus salatası + dondurma

yarın sabah ne olacak bakalım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hepinize en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günün hürmetine Aminnnnnnnnnnnnn

Bu sabahda erkenden hortladım baktım daha sabahın 5i bir iki saatcik daha yattım
Uykularım ufak ufak düzene girdi ve şükür artık daha erken uyanabiliyorum
Hemen kendime geldikten sonra tartıldım ve bir güzel kahvaltılık 1 büyük havuç rendemi yedim 1/2 tabak kadar birşeydi ve ciddende doyurdu

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.7 kg
Bu hafta; 103.7 kg
Giden; 1 kg
YÜzdesi; 0.96%

Toplam giden; 20.8 kg
Spor; bu hafta 2 kere yürüyüş yaptım sadece

İnşallah haftayada daha güzel bir rakam görürüm tartıda ve şu 2li rakamlara bir tık daha yaklaşmış olurum

oynakbaşım çekirgelerimle pazar günü patateslerimizle hazır ve nazır olacağız :)

Hadi bakalım kimin takımı daha çok verecek Bu hafta dahada çekişmeli geçecek takım yarışması

Kızlarrrrrrrrrr düvelloyu kabul etmiş bulunuyorum ona göre Yüzümü kara çıkarmayın

***8.Takım 427. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.7 / 103.7 / 1 /% 0.96 )
yst38 ( 103.1 / / / % )

nnickk (
69 /68 / 1 /% 1.45 ) Yeni Üye; Başlangıç tarihi 04.08.2015 ; Başlangıç kilosu 71 kg ; hedef 62 kg
selvatico_rosa (67.7 / / / % ) Yeni üye; Başlganıç tarihi 04.08.2015 ; Başlangıç kilosu 70 kg ; hedef 55 kg
mrtmuhasebe ( 68.7 / / / % ) Üye 400. Etapta izne ayrılmıştı geri döndü; yüzdesi 27'ye bölündü
Glbrs ( 55.5 / / % ) Üye 425. Etapta izne ayrılmıştı geri döndü; yüzdesi 2'ye bölündü
adayaren38 ( 61.4 / / / % ) Üye 423. Etapta izne ayrılmıştı geri döndü; yüzdesi 5'e bölündü

8. Takım Ortalaması;

Kızlar şimdilik listemizi hazırladım ( tabiki aralardaki boşlukları dolduracağım ) ama unuttuğum biri yoktur inşallah Mazeretli arkadaşlarımız bir sonraki hafta hazırız dedikleri anda listedeler
_citygirl_ canım sende yinede bildirimi yapıyorsun unutma 3.cü bildiriminde sende listedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…