- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
1,5 saat spordan sonra ben de hakettim bir kahve:)Eki Görüntüle 1611070
kızlaaar 4. takımı örgütledim :)) çoğunluk 5te5 yapacak önümüzdeki hafta :)) sizden de yapanlarla kapışalım mı takım olarak, biraz işi eylenceli hale getirelim :))
bizden : ben, @mom hati , @melanyfonik , @E-brulim yapıyor belki diğerleri de katılır belli olmaz.... pazar başlıcaz cuma tartıda ilk sonucu alcaz....
sizden öğrendim size satıyorum gibi oluyo birazcık ama heyecan katalım olaya dedim :)) var mısınız?
Sağolasın oynakbaşım
haftaya pazartesi beşte beş yapıyorum bende.haftaya listedeyim inşallah.
en kötü ihtimalle ayrıldığım kiloda olurum.
sende isveç diyetine başlamışsın cecom.
çok iyi sonuçla4 alacağına eminim şimdiden
Canlarım Nasılsıniz ben rejimi bozuyorum
Hayatım tarif süper fakat patates gününde yoğurt yeniyor mu
Normalinde yenmiyor ama yinede güzel kilo vermistim..3,5 kilo gitmisti toplam 5 gün sonra..yani sorun olmadi...Hayatım tarif süper fakat patates gününde yoğurt yeniyor mu
Ağzından bal damliyo arkadaşım inşallah eksi görürümGülsahcim moralini bozma azda olsa yarin sende eksi göreceksin ....olur böyle seyler...bende bugün 1 top dondurma yedim...
üzülme canım ya hepimiz yapıyoruz kaçamak takma kafanaKaçamak yaptım valla off ne kadar salagim
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemler daha 10 dakika oldu gideliFenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim)
Yatmadan sizlere bakayım dedim
Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum)
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok)
Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarako yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun
Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz
Wooowww fincan çok güzelmişbayıldım
Aslında benimde şöyle güzel bir takım almaya niyetim var ( şu gümüş olanlardan) tabi bir türlü bana sıra gelmiyor Cumarteside eşim Eminönüne inerse taze kahve aldırayım bari evdeki hiç güzel değil bitireceğim diye uğraşıyordum iki gündür onuda içmiyorum özledim valla
Anammmmmmmm desene haftaya birincilik için kapışacağız
Olsun olsun iyidir rekabet bizde o bahaneyle kaçamak yapmayız ( ben zaten tübe yapmamokadar aç kalıyorum karşılığınıda fazla fazla alacağım inşallah )
İnşallah canım sende haftaya dahil olursunbak 5de 5den sonra kızlar 6 gün isveç yapacaklar ( benimde o arada zaten devam edecek inşallah yani yine birlikte yapmış gibi olacağız )
Şükür bugünüde hasarsız kapattım yarın çok merak ediyorum tartı sonucunu
İnşallah dediğin gibi çok çok güzel sonuçlar alırım
Bende neden acaba diye soracakken sonradan gördümkaçamak yapman iyi olmamış ama sakın bozma nasılsa gitti diye düşünerek nerede kaldıysan hiç çaktırmadan devam et bünye neye uğradığını şaşırsın
Benim bildiğim yenmiyor ama bu tarifi ben ilk misafire yapacağımSeneler evvel Annem yapardı bundan ve cidden çok lezzetli oluyor
İstersen sende 5de 5 bitince yap en azından az giderse acaba o yoğurtlu patatesmi kafadan işi bozdu diye kafana takılmamış olur
daha güzel killar vereceksin insallah canim.....birde bugün bi arkadaşıma gittim kilo vermişsin belli oluyo dedi nasıl sevindim anlatamam
Ben ne yazmisim öyle yeni farkettim..daha güzel killar vereceksin insallah canim.....
Senindemi uykun gelmadiBen dahil kimse kimsenin menüsüne yorum yapmamış aslında yapsak hatalarımızı görürüz
oynakbaşım çekirgelerimle pazar günü patateslerimizle hazır ve nazır olacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?