Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese selamm
öncelikle dün menümü yazamadım arkadaşa davetliydik çok geç geldik eve. şimdi yazayım
sabah: peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 1 şekersiz çay (kahvedende vazgeçtim )
öğle: yok
akşam: 3 yk makarna, 1 kase çorba
soda, çay
kaçamak: azcık kek yemiş olabilirim

canım çok iyi düşünmüşsün bir şey sorucam ilk günler mide bulantısı çok olur diyorlar doğru mu?

67 ile başladım geçen hafta tatile gitmeden önce 55.5 tim canım cumartesi pazar izin günü tabi abartmıyorum hafta sonu pazartesi yeni baştan sonra gitsin kilolar sen vücudunu bi şokla tatlım kendine gelsin

Oo görmedim nu mesajı sen halletmişsin canım aynen böyle yapalım ama senden şu patates topları ve domates çorbası tarifini bi ara alayım hiç domates çorbası yapmadım
Patates toplarını gülhan dan öğrenicez canım benim domates çorbası da su Tamek marka domates sosları var ya onlardan al azıcık kavur sıcak su ekle istersen çok az şehriye de ekle Bişeycik olmaz biraz fokurdasin 5 dk kadar kapat altını demlensin sehriyeler ama Şehriyesiz de güzel oluyo bol limonlu karabiberli

67 ile başladım geçen hafta tatile gitmeden önce 55.5 tim canım cumartesi pazar izin günü tabi abartmıyorum hafta sonu pazartesi yeni baştan sonra gitsin kilolar sen vücudunu bi şokla tatlım kendine gelsin

oyyy süpermiş yaaa.....

ben bu sene hep 70 e indim 77 ye çıktım bir 69 u görmek nasip olmadı..... şimdide 71 de takılı kaldım... bunu denicem.... pazartesi başlıyayım ben buna..... sonucu size de yazarım... bende işe yaradı yaramadı diye....

Hiç aklına getirme tatlım ise yaramamà ihtimalini yarayacak görürsün bak inan bana çok güzel haberler alıcam senden kolay gelsin canım bol şans

bende heyecanlıyım kızlar yarın için yaa inşallah vermişimdir cesaret edipte tartıya çıkamadım hiç.
HAYDİ HEP BİRLİKTE SU ZAMANIIIIIII....

Patates mantisi tarifi...
Patatesler kaynatildiktan sonra püre haline getirilip baharatlandiktan sonra icine yesillik dograyip kücük toplar yuvarlaniyo...sonra üzerine sarimsakli yogurt ve salca sosu dökülüyo....yesillik maydanoz ..nane veya yesil soganda olur evde ne varsa ...afiyet olsun

Nefis görünüyor valla arkadaşım ellerine sağlık

çok leziz görünüyor mmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…