- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
canım çok iyi düşünmüşsün bir şey sorucam ilk günler mide bulantısı çok olur diyorlar doğru mu?Kızlar patates günü için yapacak bişey yok malum haslama patates ama gülhancım bi kere patates topları yapmıştı bende önümüzdeki hafta şunu denicem haşlanmış patatesin içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücem kayinvalidem yapıyo şahane oluyo
2.gün SebZe günü
Kahvaltı domates salatalık maydanoz roka soğüş
Öğlen ben bol bol salata yiyorum doymam diyenler bi gün önceden yemek yapsın hangi sebzeyi seviyorsa
Aksam dilediğiniz sebze yemeği bol salata
Aralarda acıkınca salatalık havuç yiyin bol bol
Bide Şehriyesiz domates çorbası çok iyi geliyo
3.gün et günü
Sabah et yiyemeyenler haşlanmış yumurta yiyebilir
Öğlen mesela ızgara köfte et kavurma (yağsız)
Aksam balık tavuk yada yağsız et tercihe göre değişir tabi
Aralarda acikirsaniz ton balığı çok iyi oluyo ama telaslanmayin et uzun süre tok tutuyo
4.gün
Öğün belirlemeyelim ama şeftali erik üzüm(üzümé dikkat edelim şekeri yüksek karpuz da aynı şekilde)
Ve kızlar bugün malum perşembeye denk geleceği için erken saatlerde yemeği keselim mide guruldamadan kilolar gitmez
5. Gün menu yok haşlanmış yumurta dilediğiniz kadar ama çok az yağda omlette olur bence
Benim fikrim bu canlarım ama tabi herkes dilediği gibi duzenleyebilir
İnanın bana çok doyurucu ve kolay bi diyet gitsin kilolar
ben düzcede yaşıyorum canımkızlar nerelerde yaşıyoruz
ben ANKARA dayım
Canım bende hiç olmadı ama bünyeye göre değişir tabicanım çok iyi düşünmüşsün bir şey sorucam ilk günler mide bulantısı çok olur diyorlar doğru mu?
67 ile başladım geçen hafta tatile gitmeden önce 55.5 tim canım cumartesi pazar izin günü tabi abartmıyorum hafta sonu pazartesi yeni baştan sonra gitsin kilolar sen vücudunu bi şokla tatlım kendine gelsinkaç kilodan kaç kiloya düştün süpermiş o zaman yaa..... Maşallah diyim sana da... sürekli başa dönerek buna devam mı ediyorsun.... soru bombardımanına tuttum ama napiim gitmiyo kilolar çıldıriciğim....
Patates toplarını gülhan dan öğrenicez canım benim domates çorbası da su Tamek marka domates sosları var ya onlardan al azıcık kavur sıcak su ekle istersen çok az şehriye de ekle Bişeycik olmaz biraz fokurdasin 5 dk kadar kapat altını demlensin sehriyeler ama Şehriyesiz de güzel oluyo bol limonlu karabiberliOo görmedim nu mesajı sen halletmişsin canım aynen böyle yapalım ama senden şu patates topları ve domates çorbası tarifini bi ara alayım hiç domates çorbası yapmadım
67 ile başladım geçen hafta tatile gitmeden önce 55.5 tim canım cumartesi pazar izin günü tabi abartmıyorum hafta sonu pazartesi yeni baştan sonra gitsin kilolar sen vücudunu bi şokla tatlım kendine gelsin
AYnen canim ya gozumu acar acmaz tartiya kosacagim insallahBen yarin için çok heyecanliyim ya umarim en az 1 kilo gitmiştir
Hiç aklına getirme tatlım ise yaramamà ihtimalini yarayacak görürsün bak inan bana çok güzel haberler alıcam senden kolay gelsin canım bol şansoyyy süpermiş yaaa.....
ben bu sene hep 70 e indim 77 ye çıktım bir 69 u görmek nasip olmadı..... şimdide 71 de takılı kaldım... bunu denicem.... pazartesi başlıyayım ben buna..... sonucu size de yazarım... bende işe yaradı yaramadı diye....
Hiç aklına getirme tatlım ise yaramamà ihtimalini yarayacak görürsün bak inan bana çok güzel haberler alıcam senden kolay gelsin canım bol şans
Afiyet olsun canim aceba aramizda kahve fali bakan varmidirEki Görüntüle 1610940 kahve zamanı hadi kızlar sizde bi kahve yapın kendinize keyif yapalım
AYnen canim ya gozumu acar acmaz tartiya kosacagim insallah
Ayyy keşke olsa canimAfiyet olsun canim aceba aramizda kahve fali bakan varmidir
Nefis görünüyor valla arkadaşım ellerine sağlıkPatates mantisi tarifi...
Patatesler kaynatildiktan sonra püre haline getirilip baharatlandiktan sonra icine yesillik dograyip kücük toplar yuvarlaniyo...sonra üzerine sarimsakli yogurt ve salca sosu dökülüyo....yesillik maydanoz ..nane veya yesil soganda olur evde ne varsa ...afiyet olsunEki Görüntüle 1611040
Patates mantisi tarifi...
Patatesler kaynatildiktan sonra püre haline getirilip baharatlandiktan sonra icine yesillik dograyip kücük toplar yuvarlaniyo...sonra üzerine sarimsakli yogurt ve salca sosu dökülüyo....yesillik maydanoz ..nane veya yesil soganda olur evde ne varsa ...afiyet olsunEki Görüntüle 1611040
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?