Banum ben giremiyorum bu hafta listeye eksi gördüm ama bi önceki kilodan fazla çok özür dilerimEvetttt kızlarr hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz bu hafta ve birinciliğe oynayacağız
Bende birazdan öğle yemeğimi yiyip kuşumla yine kendimi Parka atacağımhem yürümüşte olurum hatta Annemide çağırırım hem iki sohbet ederiz
Banum ben giremiyorum bu hafta listeye eksi gördüm ama bi önceki kilodan fazla çok özür dilerim
Merhaba ıkızlar bir kaç gündür giremiyorum atamalar vardı onların tercihini yaptım artık affınıza sığınıyorum :)
Geçrn haftaki kilo:68.4
Bu hafta:67.8
Fark:0.6
Yüzde 0.87
Banum bide senden bişey istesem zahmet olmazsa benim hedef kiloma bakarmısın tatlımSıkıntı değil canım haftaya sende bomba gibi dönersin
kız neden bizi bırakıp 8.takıma transfer oldun beni kınamazlar mı şimdi senin rakibin senden kaçmış diyeMerhaba ıkızlar bir kaç gündür giremiyorum atamalar vardı onların tercihini yaptım artık affınıza sığınıyorum :)
Yüzde 0.87
kız Allah seni napmaya çabuk 4.takıma yaz yanlış yoldasınMerhaba ıkızlar bir kaç gündür giremiyorum atamalar vardı onların tercihini yaptım artık affınıza sığınıyorum :)
Yüzde 0.87
Yanlış yolladım kızlar valla 8. Takımda etiketlenme olmuş galiba bakmadan girdim kafam da karışık kusura bakmayın bir yere gittiğim yokkız neden bizi bırakıp 8.takıma transfer oldun beni kınamazlar mı şimdi senin rakibin senden kaçmış diye
Valla napmışım benkız Allah seni napmaya çabuk 4.takıma yaz yanlış yoldasın
kız sen kahvaltımı etmedin hayyylen yanlış yazıyon çabuk 4.takıma seni bekliyozzGeçen haftaki kilo 68.4
Bu hafta 67.8
Fark 0.6
Yüzde 0.87
Aslında 1 den önce yazmıştım ama bir karışıklık olmuş yanlış.yere yazmışım
Yanlış yolladım kızlar valla 8. Takımda etiketlenme olmuş galiba bakmadan girdim kafam da karışık kusura bakmayın bir yere gittiğim yok(
sen bizim takıma mesaj yazmışsın selam vermişsinde bulamadım, selamını burda alıyım bariBende diyorum benim yeni çıtır adaylarından biri nick değiştirmiş
Olur öyle vakalar
Geçmiş olsun canım ama çok sevindim diyetisyené gitmene canım arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamandaSlm kızlarr. Bahsettiğim gibi bugün hem kadın doğum kontrolune gittim hem de diyetisyene başladım.
Kadın doğum doktorum mutlaka kilo vermemi sıkı sıkı tembihledi.
Diyetisyenim ise obez olduğumu söyledi. Boyum 1.55 kilom 74.5.
Metabolizma hızım çok düşük çıktı.1300 kalorilik diyet ve acil spor ile başlıyorum bugün. Bakalım gözetim altında olunca nasıl olacak diyet.
sanirim yeni kilonu 74,4 yazacaktinyaa çok geç kaldımmm internetimi kesmişler daha yeni geldi sinirden patladımm
kilom 64,4
başlangıç 75,1
giden 700gr
dün o kızartmayı yemeseydim böyle olmazdı olsun birde reglim vardı o etkilemiş olabilir bu hafta çok daaha iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?