Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banum ben giremiyorum bu hafta listeye eksi gördüm ama bi önceki kilodan fazla çok özür dilerim

Merhaba ıkızlar bir kaç gündür giremiyorum atamalar vardı onların tercihini yaptım artık affınıza sığınıyorum :)
Geçrn haftaki kilo:68.4
Bu hafta:67.8
Fark:0.6
Yüzde 0.87

Hoşgeldin canımda sen nick değişikliğimi yaptın atama falan diyince çıkardım tabi eğer yanılmıyorsam

***8.Takım 427. Etap***

Oynakbasi34 ( 104.7 / 103.7 / 1 /% 0.96 )
yst38 ( 103.1 /102. 6 / 0.5 /% 0.48 )

nnickk (
69 /68 / 1 /% 1.45 ) Yeni Üye; Başlangıç tarihi 04.08.2015 ; Başlangıç kilosu 71 kg ; hedef 62 kg
selvatico_rosa (67.767.2 /0.5/1 %)Yeni üye;Başlganıç tarihi 04.08.2015; Başlangıç kilosu 70 kg; hedef 55 kg
mrtmuhasebe ( 68.7 / / / % ) Üye 400. Etapta izne ayrılmıştı geri döndü; yüzdesi 27'ye bölündü

adayaren38 ( 61.4 / 61.4/ 0/ 0% ) Üye 423. Etapta izne ayrılmıştı geri döndü; yüzdesi 5'e bölündü

8. Takım Ortalaması;

Kızlar şimdiki liste bu şekilde Eminede bildirimi yapsında hemen taşıyalım alana
Gerçi onun yüzde baya parça pincik olacak bu hafta ama eminim haftaya dahada iyi yüzde olacak

Merhaba ıkızlar bir kaç gündür giremiyorum atamalar vardı onların tercihini yaptım artık affınıza sığınıyorum :)
Geçrn haftaki kilo:68.4
Bu hafta:67.8
Fark:0.6
Yüzde 0.87
kız neden bizi bırakıp 8.takıma transfer oldun beni kınamazlar mı şimdi senin rakibin senden kaçmış diye

Yanlış yolladım kızlar valla 8. Takımda etiketlenme olmuş galiba bakmadan girdim kafam da karışık kusura bakmayın bir yere gittiğim yok (

Bende diyorum benim yeni çıtır adaylarından biri nick değiştirmiş
Olur öyle vakalar

Kızlar ben duşa gireyim çıkmadan belki birazdan Emine gelirde bildirimini yapar o zaman hemen paylaşıp çıkarım bende olmadı artık dışardayken halletmeye çalışırım yada gelince

kızlar ben kaçtım akşam gelince paylaşırım listeyi nasılsa 17:00de en geç eve dönmüş olurum

yaa çok geç kaldımmm internetimi kesmişler daha yeni geldi sinirden patladımm
kilom 64,4
başlangıç 75,1
giden 700gr
dün o kızartmayı yemeseydim böyle olmazdı olsun birde reglim vardı o etkilemiş olabilir bu hafta çok daaha iyi olacak inşallah

Slm kızlarr. Bahsettiğim gibi bugün hem kadın doğum kontrolune gittim hem de diyetisyene başladım.
Kadın doğum doktorum mutlaka kilo vermemi sıkı sıkı tembihledi.
Diyetisyenim ise obez olduğumu söyledi. Boyum 1.55 kilom 74.5.
Metabolizma hızım çok düşük çıktı.1300 kalorilik diyet ve acil spor ile başlıyorum bugün. Bakalım gözetim altında olunca nasıl olacak diyet.

Geçmiş olsun canım ama çok sevindim diyetisyené gitmene canım arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamanda

sanirim yeni kilonu 74,4 yazacaktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…