Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;

sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüş bu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein )

Güzel bir menü bende düşündüm isveç diyetini. Kızarmış ekmeği nasıl yapıyorsun. Ben ameliyattan beri çok az ekmek yedim.

Sabah(8.00)
Sütlü tarcinli soğuk kahve
2adet incir
Öğle (15.30)
Közlenmiş kırmizi biber
3 yk yoğurt
100 gr kadar tavuk
Nedense canım bisey istemiyordu zorla yedim
Akşam
Sütlü tarcinli kahve (bayıldım bu tada )
1 adet elma

Güzel bir menü bende düşündüm isveç diyetini. Kızarmış ekmeği nasıl yapıyorsun. Ben ameliyattan beri çok az ekmek yedim.

Canım normalinde aylardır ekmek ağzıma sürmüyordum ama listede var diye tavada kızartmıştım ( tost makinesini çıkardığıma deymez demiştim kendi kendime nasılsa ekmek yenmiyor artık diye dolabın en üstüne kaldırmıştım

Kizlar biz de bir tanidigin yazligindaydik telim problemliydi soylemistim ordada pc ve internet yoktu..
Tarti da yoktu..
Suan yeni donduk tatilden ve annemlerdeyiz pazar gecesi evde olucam pazartesiden itibaren duzenli menu paylasicam ve cumaya bildirim yapicam..
Gorusuruz kizlar opuyorum

Kızlar çok küçük bir farkla 4. Olduk sanırım

Evet yaa maşallah bu hafta herkes iyi vermiş birde daha düşük kilolarda olanlar az da verse yüzdeleri yüksek oluyor
Bizim kesinlikle hafta çok çok iyi bir bildirim yapmamız lazım takımca 2 sarı kartımız var ve yanliş bilmiyorsam 3.cü sarı kartta 1 nota almış oluyoruz
Allahın izniyle haftaya ilk 3e girip o sarı kartlardan birini sildirmemiz şart

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkese haftasonu moduna mı geçti

Eşim hazır oyun konsoluna dalmışken iki sohbet ederiz dedik ama kimsecikler yok :)

Yatıcam şimdi kızlar köyde kalıyorum bu gece yarın da aklama doğru dönerim eve gelmişken ablamla evi iyice temizlicez kurban Bayramına hazır olsun

Kendime ve size söz veriyorum haftasonu protein ağırlıklı beslenip pazartesi sabaha - 500 daha az uyanıcam inşallah ve annemin yarın sabah kahvaltı için yapacağı katmerden sadece 1 dilim ekmek yerine geçen 1/6 dilim yicem
yaw buranın da havası çok temiz insanın iştahını açıyor ama ben sabredip düğüne en az -4 kilo gideceğim

light ton baligini bende yiyemiyorum bogazimda kaliyo onu yerken yaninda su bulundurman lazim ama menün güzel canim afiyet olsun
Menüm
Sabah 1 yumurta
öğlen mercimek çorbası bir kase 2 de activia
Akşam menemen
Az önce 1 sb meyve suyu
Şimdi bisiklet
Hafif bitirmisin gününü tebrikler
Bugün ki mönüm
Sabah açma öğlen 10 yk nohut salata
Akşam üstü form bisküvi
Hmmmm

Senin menünde cok hafif canim biraz az olmus ama cok yemekten iyidir

Evet bugün az oldu ama isteyerek olmadı istahim yoktu nedense

selam.. menümü paylaşıyorum
sabah: az peynir, 2 patates köfte, 1 şekersiz çay
öğle: yok
akşam: o da yok canım hiç yemek istemedi
bugün çok sağlıksız oldu biliyorum sabah moralim bozuldu epeyce
tabiki tüm gün aç duramadım az çekirdek, 1 dondurma ve şekersiz çay tükettim
yarın düzene girmem lazm artık

gününü hafif bitirmen güzel ama saglikli beslenmemizde gerekiyo canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…