- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Güzel bir menü bende düşündüm isveç diyetini. Kızarmış ekmeği nasıl yapıyorsun. Ben ameliyattan beri çok az ekmek yedim.Hazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;
sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüşbu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein)
Güzel bir menü bende düşündüm isveç diyetini. Kızarmış ekmeği nasıl yapıyorsun. Ben ameliyattan beri çok az ekmek yedim.
Kızlar çok küçük bir farkla 4. Olduk sanırım
light ton baligini bende yiyemiyorum bogazimda kaliyo onu yerken yaninda su bulundurman lazim ama menün güzel canim afiyet olsunHazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;
sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüşbu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein)
Hafif bitirmisin gününü tebriklerMenüm
Sabah 1 yumurta
öğlen mercimek çorbası bir kase 2 de activia
Akşam menemen
Az önce 1 sb meyve suyu
Şimdi bisiklet
Bugün ki mönüm
Sabah açma öğlen 10 yk nohut salata
Akşam üstü form bisküvi
Senin menünde cok hafif canim biraz az olmus ama cok yemekten iyidirSabah(8.00)
Sütlü tarcinli soğuk kahve
2adet incir
Öğle (15.30)
Közlenmiş kırmizi biber
3 yk yoğurt
100 gr kadar tavuk
Nedense canım bisey istemiyordu zorla yedim
Akşam
Sütlü tarcinli kahve (bayıldım bu tada)
1 adet elma
Evet bugün az oldu ama isteyerek olmadı istahim yoktu nedenselight ton baligini bende yiyemiyorum bogazimda kaliyo onu yerken yaninda su bulundurman lazimama menün güzel canim afiyet olsun
Hafif bitirmisin gününü tebrikler
Hmmmm
Senin menünde cok hafif canim biraz az olmus ama cok yemekten iyidir
bu aralar bende öyleyim canım ya durduramıyorum resmen kendimi napcaz bizzKızlar ben çok kötü şeyler yedim
Ben hemen yarın ölüm orucuna başlıyorum canimbu aralar bende öyleyim canım ya durduramıyorum resmen kendimi napcaz bizz
gününü hafif bitirmen güzel ama saglikli beslenmemizde gerekiyo canim..selam.. menümü paylaşıyorum
sabah: az peynir, 2 patates köfte, 1 şekersiz çay
öğle: yok
akşam: o da yok canım hiç yemek istemedi
bugün çok sağlıksız oldu biliyorum sabah moralim bozuldu epeyce
tabiki tüm gün aç duramadım az çekirdek, 1 dondurma ve şekersiz çay tükettim
yarın düzene girmem lazm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?