- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Telefon kitlenmeden bildirim yapayım. 103.1 geçen hafta 102.6 bu hafta. Bu hafta hep dışarda yedim ıvır zıvır çok oldu. Diyetisyen kızdı 500 gr az diye
Oynakbasim baslangic tarihim 17.08, baslangic kilom 69.4, bu haftaki kilom 68.3, hedefim 57...tesekkürler emegin icin canim
Rica ederim canım ne demekseve seve
İnşallah sende ayın başında çok daha güzel rakamlarla listeye giriş yapacaksın canım[/QUOT
buradaki guzel motivasyonlarla vermemek imkansiz zaten
Kizlar karar verdigimis 5li diyete yarin mi basliyoruz, pazartesi mi? Bir de bu şok diyet ne kadar saglikli olacak kararsizim ama yine de denemek istiyorun.diger forumlarda okudugum kadariyla şok diyetlerle verilen kilolar hep alinmiş geri.icinizde bu diyeti yapip kiloyu geri almayan var mi kizlar?
aynen bende 58 kiloyu kabullendim su an..geri kalan bikac kilo gitmek istemedi..anladimki sporlan ve saglikli beslenerek gidecek o geri kalan vücüttaki yaglar...dedigin gibi 3-4 kiloyuda saglikli beslenip sporlan verecegim yüzümdeki kemikler cikmadan...o yüzdende listeden cikmak istedim..cirkin olmaya basladi yüzüm kemikler ciktikca..biraz yüzüm dolgun olsun istiyorum...bana o sekilde daha cok yakisiyo esimde ayni seyi söylüyo...Canim malesef şok diyetler kilo verdirse de geri almasi çok kolay oluyor ben son iki kilomu şok diyetle verdim 55 e indim ama hiç 55 de kalamiyorum geri 57 ye çıkıyor kilom 57 ye kadar dengeli beslenerek verdim çünkü artik kabullendim 57 kiloyu bendegeç olsun tam olsun balim ne kalmiş dengeli beslenerek gider o iki üç kiloda spor topiğimizi birakma sakin ben pek gelemiyorum bu aralar oraya ama 1 aya kalmaz çok haraketli olacak orasi
Kizlar karar verdigimis 5li diyete yarin mi basliyoruz, pazartesi mi? Bir de bu şok diyet ne kadar saglikli olacak kararsizim ama yine de denemek istiyorun.diger forumlarda okudugum kadariyla şok diyetlerle verilen kilolar hep alinmiş geri.icinizde bu diyeti yapip kiloyu geri almayan var mi kizlar?
Bu hafta sıkı tutmayı düşünüyorum. Ana öğün ara öğün çok dikkat edicem inşallahCanım üzülme eminim bir sonraki hafta çok daha güzel vereceksinhemen düzeltmeyi yapıp senin bildiriminide ekledim
Eve gidip savaş boyalarımı çıkarayım :) çok tatlı oldu böyle gerçekten iyi gaz verdi :)
Eve gidip savaş boyalarımı çıkarayım :) çok tatlı oldu böyle gerçekten iyi gaz verdi :)
hücummm kızlar birde yarışa girdik rakip takımın sayfasını inceledim bence bizden zayıflar yarışı kesin biz kazanırım yaşasın 5 te 5
hücummm kızlar birde yarışa girdik rakip takımın sayfasını inceledim bence bizden zayıflar yarışı kesin biz kazanırım yaşasın 5 te 5
alemsiniz kızlar ya cumayı şimdiden merak ediyorum. 5te 5 i onayladığım söylenemez ama baya heves ettimEvetttt kızlarr hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz bu hafta ve birinciliğe oynayacağız
Bende birazdan öğle yemeğimi yiyip kuşumla yine kendimi Parka atacağımhem yürümüşte olurum hatta Annemide çağırırım hem iki sohbet ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?