Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülhan nasılsın canım arkadaşım
Hala abur cubur tatli krizim gecmedi canim devam ediyo ama mecbur bünyem alisacak bu duruma...tutuyorum kendimi...yillarin aliskanligi olunca hala bünye ariyo..düzene girmeli bu aliskanliklar..bu hepimiz icin gecerli......umarim sende daha iyisindir canim

canım bende abur cubur çok yerdim
şimdi canım çektiğinde yersen kilo alırsın kendine zarar verirsin henüz istediğini elde etmedin gibi terkinlerde bulunuyorum birkaç gün içinde tam 3 haftam bitecek sağlıklı beslenmeye başlayalı ve bir kez falan küçük kaçamak yapmışımdır
dondurma bile yememek için bunları söylüyorum kendime

bende su an sekersiz sakiz cigniyorum iyi geliyo...birazdanda cocuklarlan cikarim yine parka...bende haftaya düz 58 kilo olmaliyim...

bende pazartesi başlıcam canım hafta sonu eşimle çok zorlanırım

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

ben geldimmm

Iyi oldu dışarı çıktığım yürüdüm kuzumda eğlendi
Bu arada MRTMUHASEBE emine yani gelmemiş kizlar mecbur yayinliyorum listeyi haftaya dahil olur eminede

Telefonu olsaydi arardım ama maalesef yok daha fazla geciktiremem

kızlar 5. takım kura çekip eşleştirme yapmış
biri bildirim günü olmadığında diğeri o kişiye ulaşıp bilgi alacakmış
bizde böyle birşey yapabiliriz
veya özelden banu ya hepimiz cep numaralarımızı verirsek o bize ulaşabilir sıkıntı yaşamayız en azından

canım tamam ben geldim işyerinde dışarı çıktım aslında sabah işe gitmeden yazsaydım iyiydi.kusura bakma

canım benim gecen hafta 69,90
bu hafta 69,60
fark:0,300 gr gitmiş...
dün akşam günümüz vardı o benim rakamları oynattı ...öptüm sizi...

Eminemmmm canım en son listede 68.8 olarak yazıyor kilon o yüzden maalesef bu hafta listeye dahil olamıyorsun ama eminim haftaya bomba gibi döneceksin listeye

Kocaman öpüyorum seni gayet güzel gidiyor kilolarda

Eminemmmm canım en son listede 68.8 olarak yazıyor kilon o yüzden maalesef bu hafta listeye dahil olamıyorsun ama eminim haftaya bomba gibi döneceksin listeye

Kocaman öpüyorum seni gayet güzel gidiyor kilolarda

canım hiç sorun değil ortalamayı düşürmeyeyim haftaya inşallah hepimiz daha iyi olucaz

İyiyim canım çok sağol alışkanlıklari terketmek zor gerçekten ama öyle yada böyle alisicaz

Ellerine sağlık arkadaşım bende pazartesi başlıyorum bu hafta hic uymadım nerdeyse yine de 700 gr vermişim 56.4 kilom pazartesi bomba gibi başlıyoruz

Ellerine sağlık arkadaşım bende pazartesi başlıyorum bu hafta hic uymadım nerdeyse yine de 700 gr vermişim 56.4 kilom pazartesi bomba gibi başlıyoruz

Ne güzel canım 700 gr gitmiş bak inşallah pazartesi den itibaren diyete tam uyup hedefimiz 5 gün sonunda 2 kilo olsun
bende bomba gibi giriş yapıcam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Eşim sağ olsun şirketten kendi bilgisayarını getirdide bu gece takılmadan yazabileceğim
Bu hafta güzel bir yüzde çıkardık ama diğer takımlarında maşallahı vardı o yüzden ilk 3e girebildikmi bilmiyorum açıkcası
Bu arada takım olarak 2 sarı kartımız var ve haftaya kesinlikle ilk 3 e girmemiz gerekiyor kartlardan birini sildirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…