Gülhan nasılsın canım arkadaşımsanirim yeni kilonu 74,4 yazacaktin
Hala abur cubur tatli krizim gecmedi canim devam ediyo ama mecbur bünyem alisacak bu duruma...tutuyorum kendimi...yillarin aliskanligi olunca hala bünye ariyo..düzene girmeli bu aliskanliklar..bu hepimiz icin gecerli...Gülhan nasılsın canım arkadaşım
Hala abur cubur tatli krizim gecmedi canim devam ediyo ama mecbur bünyem alisacak bu duruma...tutuyorum kendimi...yillarin aliskanligi olunca hala bünye ariyo..düzene girmeli bu aliskanliklar..bu hepimiz icin gecerli......umarim sende daha iyisindir canim
ay evet ya yanlış yazmışım farkında bile değilim :)sanirim yeni kilonu 74,4 yazacaktin
bende su an sekersiz sakiz cigniyorum iyi geliyo...birazdanda cocuklarlan cikarim yine parka...bende haftaya düz 58 kilo olmaliyim...canım bende abur cubur çok yerdim
şimdi canım çektiğinde yersen kilo alırsın kendine zarar verirsin henüz istediğini elde etmedin gibi terkinlerde bulunuyorum birkaç gün içinde tam 3 haftam bitecek sağlıklı beslenmeye başlayalı ve bir kez falan küçük kaçamak yapmışımdır
dondurma bile yememek için bunları söylüyorum kendime
bende pazartesi başlıcam canım hafta sonu eşimle çok zorlanırımMerhaba kızlar köye geldim kışlık konserve hazırlıyoruz daha doğrusu yeni bitti çok yorulduk
5 lik diyete pazartesi başlamıyor muyuz pazar beyler evde olmaz demiştik son durum nedir ben pazartesi başlama kanaatindeyim
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
ben geldimmm
Iyi oldu dışarı çıktığım yürüdüm kuzumda eğlendi
Bu arada MRTMUHASEBE emine yani gelmemiş kizlar mecbur yayinliyorum listeyi haftaya dahil olur eminede
Telefonu olsaydi arardım ama maalesef yokdaha fazla geciktiremem
Eminemmmm canım en son listede 68.8 olarak yazıyor kilon o yüzden maalesef bu hafta listeye dahil olamıyorsun ama eminim haftaya bomba gibi döneceksin listeye
Kocaman öpüyorum seni gayet güzel gidiyor kilolarda
İyiyim canım çok sağol alışkanlıklari terketmek zor gerçekten ama öyle yada böyle alisicazHala abur cubur tatli krizim gecmedi canim devam ediyo ama mecbur bünyem alisacak bu duruma...tutuyorum kendimi...yillarin aliskanligi olunca hala bünye ariyo..düzene girmeli bu aliskanliklar..bu hepimiz icin gecerli......umarim sende daha iyisindir canim
Ellerine sağlık arkadaşım bende pazartesi başlıyorum bu hafta hic uymadım nerdeyse yine de 700 gr vermişim 56.4 kilom pazartesi bomba gibi başlıyoruzMerhaba kızlar köye geldim kışlık konserve hazırlıyoruz daha doğrusu yeni bitti çok yorulduk
5 lik diyete pazartesi başlamıyor muyuz pazar beyler evde olmaz demiştik son durum nedir ben pazartesi başlama kanaatindeyim
Burdayim canim pGÜLŞAH CNIM BURDAMISIN
Ellerine sağlık arkadaşım bende pazartesi başlıyorum bu hafta hic uymadım nerdeyse yine de 700 gr vermişim 56.4 kilom pazartesi bomba gibi başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?