Afiyet olsun canım menü çok güzel olmuş gayet sağlıklı aynı saatlerde tartil bence hepkolay gelsin kızlar
inşallah hergün hedefimize biraz daha yaklaşalım..
sabah tartıda değişiklik yoktu ama düne göre 3 saat erken tartıldım..
bugünkü menüm
sabah 1 kk peynir
2 küçük ev poğaçası
4 zeytin
2 kuru kayısı
1 mandalina
1 neskafe
öğle
et dürüm ayran
bi tatlı kaşığı bal
1 küçük ev poğaçası
akşam bi lokma ekmek
1 porsiyon kıymalı karnabahar yemeği
gece
çay
iki gün kurusu kayısı
1 ceviz
çeyrek nar
bi iki dilim muz
Ay valla haklısın banum kız biz bunlardan ayrı bi geziyé mi çıksak hem kurtulmuş olurum ben
günaydın fıstıklar dün maalesef spor yapamadım yine başım felaket ağrıdı çünkü stress yaptım buraya kar yağdı kayseri merkez de yok ama ama geldiğim yol boyunca beyaz örtü ile geldik sabah
galiba kazadan sonra panik atak oldum kendim hariç kimsenin araba sürmesine güvenmiyorum bu haftada arkadaş arabasına kışlık tekeri taktırmamış hala biraz da acemi resmen gelene kdar kuran ı hatmettim
geçmiş olsun canım benim kuzu da grip oldu yeni diğeri biyeli daha 2 hafta olmuştu malesef çok çabuk hastalanıyolarSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur
Maalesef küçük kuşum daha beter olduateşi var ve öksürüğü çoğaldı
Anaokuluna yollamadım tabi doğal olarakama cimcimem çok üzüldü okula gitmek istiyorum diye ağlamaya başladı Allahtan Ablası hemen kıvırdı aaaa sen söylemedinmi Buseye dünki aşıdan dolayı bugünde Anaokulu yok diye sakinledi tabi cimcime öyle olunca
Allahtan hastalandığında bile neşesi hiç eksilmiyor sadece daha fazla çenesi düşüyor
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama çoğunlukla kuzuyla ilgilenmem lazımki biraz toparlansındünden beri yine birşey yemiyor zoraki dün yarım kase tavuk suyuna çorba içti şimdide zorla ıhlamur takviyesi yapmaya çalışıyoruz
Ayyy keşke imkan olsaydıda senede bir de olsa 2 günlüğüne ufak bir kaçamak yapma imkanı olmuş olsaydıama eminim hepimizin eşleri öyle bir durumda kafayı mı yedin len nereye gidiyorsun derler Gerçi benimki eskiden çok daha katıydı o konuda ( normalde tek her yere salarda işin içinde internetten tanıştığım birileriyle buluşmak olunca eskiden kıyamet koparırdı ) şimdi sana iyi geliyor sıkıntı yok der çok uzak olmayınca hatta hep derim gezmeye gideceğim şehirde kızlardan biri varsa imkan olursa görüşmek isterim diye tabi eski tepkiyi vermiyorda iş tatil olunca kesin der
bu arada banu ve gülşah menüleriniz çok az detoks yapıyorsunuz ama lütfen dikkat edin sağlık önemli özellikle gülşahım çok az yemişsin bence yeme oranını biraz artırıp spor yapsan eminim daha hızlı gider senden çünkü vücudun az yemeye alıştığı için daha azını bekliyo senden böyle de olunca vücudun dirençsiz kalabilir Allah korusun hastalıklar olabilir
geçmiş olsun canım benim kuzu da grip oldu yeni diğeri biyeli daha 2 hafta olmuştu malesef çok çabuk hastalanıyolar
canım geçmiş olsun dediğin gibi bol bol havalandır ortamı kapalı ortamda mikrop daha çabuk ürer rabbim kuzuya acil şifalar versin güzel sağlıklı sıhhatli okuluna gitmeyi nasip etsinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur
Maalesef küçük kuşum daha beter olduateşi var ve öksürüğü çoğaldı
Anaokuluna yollamadım tabi doğal olarakama cimcimem çok üzüldü okula gitmek istiyorum diye ağlamaya başladı Allahtan Ablası hemen kıvırdı aaaa sen söylemedinmi Buseye dünki aşıdan dolayı bugünde Anaokulu yok diye sakinledi tabi cimcime öyle olunca
Allahtan hastalandığında bile neşesi hiç eksilmiyor sadece daha fazla çenesi düşüyor
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama çoğunlukla kuzuyla ilgilenmem lazımki biraz toparlansındünden beri yine birşey yemiyor zoraki dün yarım kase tavuk suyuna çorba içti şimdide zorla ıhlamur takviyesi yapmaya çalışıyoruz
Ayyy keşke imkan olsaydıda senede bir de olsa 2 günlüğüne ufak bir kaçamak yapma imkanı olmuş olsaydıama eminim hepimizin eşleri öyle bir durumda kafayı mı yedin len nereye gidiyorsun derler Gerçi benimki eskiden çok daha katıydı o konuda ( normalde tek her yere salarda işin içinde internetten tanıştığım birileriyle buluşmak olunca eskiden kıyamet koparırdı ) şimdi sana iyi geliyor sıkıntı yok der çok uzak olmayınca hatta hep derim gezmeye gideceğim şehirde kızlardan biri varsa imkan olursa görüşmek isterim diye tabi eski tepkiyi vermiyorda iş tatil olunca kesin der
canım aslında dün çok güzeldi yemem gerekenler ama ben kinoa çilek ikilisini pek sevemedim kendimce bişeyler yedim tokta tuttu bugün menüm şahanebu arada banu ve gülşah menüleriniz çok az detoks yapıyorsunuz ama lütfen dikkat edin sağlık önemli özellikle gülşahım çok az yemişsin bence yeme oranını biraz artırıp spor yapsan eminim daha hızlı gider senden çünkü vücudun az yemeye alıştığı için daha azını bekliyo senden böyle de olunca vücudun dirençsiz kalabilir Allah korusun hastalıklar olabilir
canım geçmiş olsun dediğin gibi bol bol havalandır ortamı kapalı ortamda mikrop daha çabuk ürer rabbim kuzuya acil şifalar versin güzel sağlıklı sıhhatli okuluna gitmeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımAllahtan neşesinden birşey kaybetmiyorda huysuzluğu yok
Valla salonun camını açtım iyice havalansın diye ( doktor serin ve iyi havalanmış ortamda bulunsun dedi ) bence biraz serin ama ateşi olduğundan o aksine hala sıcak diyor
Anaokulunda maalesef hasta bir sürü çocuk varhatunlardan bazıları çocukları başlarından atmak için Antibiyotik kullanan çocuğu bile okula gönderiyorlar eeee bizimkinin hastalanmaması mucize olurdu ama inşallah çabucak atlatırız
bugün ki iyiymiş canım düne göre keşke bende senin gibi istikrarlı diyet yapabilsem offf gaza gelmeliyim hemencanım aslında dün çok güzeldi yemem gerekenler ama ben kinoa çilek ikilisini pek sevemedim kendimce bişeyler yedim tokta tuttu bugün menüm şahaneher öğünde 1 haşlanmış yumurta bir greyfurt ara öğünlerde de tuzsuz kabuklu fıstık var
bence biraz kendini sıkıp dayan gülşencim ben yeni yıla kadar böyle şokçuyum sonra sağlıklı ve ölçülü beslenicem bakalım nasıl verim alıcam bi görsem şu 48 o kadar rahatlıcamkibugün ki iyiymiş canım düne göre keşke bende senin gibi istikrarlı diyet yapabilsem offf gaza gelmeliyim hemen
kızlaaarrrr hadi herkes 2 bardak su içsin
HEMEN İÇİYORUM TATLIMkızlaaarrrr hadi herkes 2 bardak su içsin
aynen canım dün de anneme çok yorgun ve baş ağrısıyla gidince annem diyoki kızım dila ile sen bu gece burda kalın ibrahim de gitsin anasında yatsın diyoHemennn şişemi dolduruyorum
Birazdan Annemler gelecek kahve içmeyekuşumla duşumuzuda aldık şu saçlarımıda kurutayım Annem gelmeden her defasında saçlarım ıslak kalıyor diye fırça atıyor bak hastalanacaksın diye Herkes yavrusunu kolluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?