Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun canım menü çok güzel olmuş gayet sağlıklı aynı saatlerde tartil bence hep

günaydın fıstıklar dün maalesef spor yapamadım yine başım felaket ağrıdı çünkü stress yaptım buraya kar yağdı kayseri merkez de yok ama ama geldiğim yol boyunca beyaz örtü ile geldik sabah
galiba kazadan sonra panik atak oldum kendim hariç kimsenin araba sürmesine güvenmiyorum bu haftada arkadaş arabasına kışlık tekeri taktırmamış hala biraz da acemi resmen gelene kdar kuran ı hatmettim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur
Maalesef küçük kuşum daha beter oldu ateşi var ve öksürüğü çoğaldı
Anaokuluna yollamadım tabi doğal olarak ama cimcimem çok üzüldü okula gitmek istiyorum diye ağlamaya başladı Allahtan Ablası hemen kıvırdı aaaa sen söylemedinmi Buseye dünki aşıdan dolayı bugünde Anaokulu yok diye sakinledi tabi cimcime öyle olunca

Allahtan hastalandığında bile neşesi hiç eksilmiyor sadece daha fazla çenesi düşüyor

Fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama çoğunlukla kuzuyla ilgilenmem lazımki biraz toparlansın dünden beri yine birşey yemiyor zoraki dün yarım kase tavuk suyuna çorba içti şimdide zorla ıhlamur takviyesi yapmaya çalışıyoruz

Ay valla haklısın banum kız biz bunlardan ayrı bi geziyé mi çıksak hem kurtulmuş olurum ben

Ayyy keşke imkan olsaydıda senede bir de olsa 2 günlüğüne ufak bir kaçamak yapma imkanı olmuş olsaydı ama eminim hepimizin eşleri öyle bir durumda kafayı mı yedin len nereye gidiyorsun derler Gerçi benimki eskiden çok daha katıydı o konuda ( normalde tek her yere salarda işin içinde internetten tanıştığım birileriyle buluşmak olunca eskiden kıyamet koparırdı ) şimdi sana iyi geliyor sıkıntı yok der çok uzak olmayınca hatta hep derim gezmeye gideceğim şehirde kızlardan biri varsa imkan olursa görüşmek isterim diye tabi eski tepkiyi vermiyorda iş tatil olunca kesin der

bu arada banu ve gülşah menüleriniz çok az detoks yapıyorsunuz ama lütfen dikkat edin sağlık önemli özellikle gülşahım çok az yemişsin bence yeme oranını biraz artırıp spor yapsan eminim daha hızlı gider senden çünkü vücudun az yemeye alıştığı için daha azını bekliyo senden böyle de olunca vücudun dirençsiz kalabilir Allah korusun hastalıklar olabilir

Sanada günaydın canım
Çok geçmiş olsun canım Umarım başının ağrısı geçmiştir
Karı da erkenden gördün Allah yardımcın olsun Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin....Aminnnn

geçmiş olsun canım benim kuzu da grip oldu yeni diğeri biyeli daha 2 hafta olmuştu malesef çok çabuk hastalanıyolar

Canım inan o ayran beni felaket tıkıyor bak sabah 06:30da uyanıp bir koca bardak içtim şu anda gram açlık hissetmiyorum ama zaten hep bende tetikteyim hani az birşeyde olsa kötü hissedersem birşeyler atıştırırım sonuçta dediğin gibi hiç birşey sağlığımızdan önemli değil
İlgin ve alakan için ayrıca teşekkür ederim yüreği güzel insan

geçmiş olsun canım benim kuzu da grip oldu yeni diğeri biyeli daha 2 hafta olmuştu malesef çok çabuk hastalanıyolar

Çok teşekkür ederim canım Allahtan neşesinden birşey kaybetmiyorda huysuzluğu yok
Valla salonun camını açtım iyice havalansın diye ( doktor serin ve iyi havalanmış ortamda bulunsun dedi ) bence biraz serin ama ateşi olduğundan o aksine hala sıcak diyor
Anaokulunda maalesef hasta bir sürü çocuk var hatunlardan bazıları çocukları başlarından atmak için Antibiyotik kullanan çocuğu bile okula gönderiyorlar eeee bizimkinin hastalanmaması mucize olurdu ama inşallah çabucak atlatırız

canım geçmiş olsun dediğin gibi bol bol havalandır ortamı kapalı ortamda mikrop daha çabuk ürer rabbim kuzuya acil şifalar versin güzel sağlıklı sıhhatli okuluna gitmeyi nasip etsin

canım aslında dün çok güzeldi yemem gerekenler ama ben kinoa çilek ikilisini pek sevemedim kendimce bişeyler yedim tokta tuttu bugün menüm şahane her öğünde 1 haşlanmış yumurta bir greyfurt ara öğünlerde de tuzsuz kabuklu fıstık var

canım geçmiş olsun dediğin gibi bol bol havalandır ortamı kapalı ortamda mikrop daha çabuk ürer rabbim kuzuya acil şifalar versin güzel sağlıklı sıhhatli okuluna gitmeyi nasip etsin

Sağ olasın canım dediğin gibi sağlık olsun okulada gider nasılsa
Birazdan ılık bir duş aldırayım da biraz rahatlar hemde belki biraz mayışıp uyurda kendini daha çabuk toparlar
Hasta diye tablete el koydu cizgi film izliyor cadı

evet canımmalesef anaokullarında bu sorun var hasta çocuk gönderilmemeli onlarda nasıl anneymiş hasta çocuğu birde antibiyotik kullananları gönderiyorlar hem o çocuk verim alamazki kuzum dinlenmek ister sen göndermemekle iyi etmişsin hem açıkçası anaokuluna 1-2 gün gitmediğinde pek bir şey kaybetmez çocuk onun için sıkmaya değmez bence

bugün ki iyiymiş canım düne göre keşke bende senin gibi istikrarlı diyet yapabilsem offf gaza gelmeliyim hemen

bugün ki iyiymiş canım düne göre keşke bende senin gibi istikrarlı diyet yapabilsem offf gaza gelmeliyim hemen
bence biraz kendini sıkıp dayan gülşencim ben yeni yıla kadar böyle şokçuyum sonra sağlıklı ve ölçülü beslenicem bakalım nasıl verim alıcam bi görsem şu 48 o kadar rahatlıcamki

kızlaaarrrr hadi herkes 2 bardak su içsin

Hemennn şişemi dolduruyorum

Birazdan Annemler gelecek kahve içmeye kuşumla duşumuzuda aldık şu saçlarımıda kurutayım Annem gelmeden her defasında saçlarım ıslak kalıyor diye fırça atıyor bak hastalanacaksın diye Herkes yavrusunu kolluyor işte

aynen canım dün de anneme çok yorgun ve baş ağrısıyla gidince annem diyoki kızım dila ile sen bu gece burda kalın ibrahim de gitsin anasında yatsın diyo
neden anne dedim yorgunsun nasıl yemek yapacaksın dedi olmaz anne eve gitmem lazım dedim artık işte analar böyle 50 yaşımıza da gelsek onların yavrusuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…