Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok ödem oluyorum sanırım azcik karbonhidrat yiyince zaten Karatay da diyor ya 1 Gr karbonhidrat vücutta 190 molekül su tutuyor diye

Şimdilik iyi şükür herşey çok güzelken mesleği dolayısıyla bunalıma girdi evlilikten çok uzaklaştı bana hep senle olmazsa ben dahada zor evlenirim diyordu bir anda bitti henüz 2 ay oldu üzülüyorum ama dediğin gibi hayırlısı olsun demekten başka elden birşey gelmiyor hayılısı olsun ikimiz içinde :)

Çok ödem oluyorum sanırım azcik karbonhidrat yiyince zaten Karatay da diyor ya 1 Gr karbonhidrat vücutta 190 molekül su tutuyor diye
Canım benimde arada oluyor demekki bu yüzden
Aksam ekmeğini kesiyorum bu akşamdan itibaren

Kahve çok sert geldi iki küçük bisküvi ile içtim
70 zıplama egzersiz yaparım şimdi kızım uyuyorken

Merhabaaaa kizlaaarrr telimin sarji &2
Naslsnz benm icin yogun bi gundu kendmi kisaca anltmstm suzide tek tek tanimya calscm ins yazdiklrnza bakrk smdlk hoscakaliiinnnn

Merhaba
Hurmadiyeti duydum bugün deneyim dedim ama tam onun gibi yapmadim

Sabah 1 kase yoğurt 7 hurma yedim
Öğlen 1 kase yoğurt 7 hurma
Ara ogün şekersiz kahve 1 küçük cezerye
Aksam 1 kase mercimek.çorbası
2.5 lt su olur yatana.kadar

kizlar o programda bir dilim kakaolu pasta kac karbonhitrat yaziyo acaba biri bakabilirmi ben indirip silmistim o uygulamayi

bu arada merhaba bugun temizlik yemek kizimi banyo yaptim derken koşturma icinde gecti tabi bigazimda bis durmadi sanki bi kacamagim var onun dışında guzeldi

Valla banyolar yorucu oluyor banada iki kızı yıkayıp kurutup giydir saç tara derken pert ediyorlar beni bağrış cigriş

benim kiz daha 8 aylik tam oturamiyo bide belim kopuyo resmen ama saci yok daha cok seyrek tabi kiyafetleri giydirene kadar deliye dönüyorum

sağolsun yeni ek gidaya gectik bir iki aydir hala yiyip kusuyo hali koltuk örtüleri kiyafet mahvoloyu gunde 3 kere iclige kadar degistirmek zorunda kaliyom ISILDURU

gec uyandim saat 11 bucukta bir tabah dunden fazla yaptigim sulu sebze yemegini yedim

ara bir dilim pastayedim malesef diyorum

aksam 5 kasik makarna yaninda tavuk

3 litre su
sabah 10 öğlen 10 aksam 10 dk kalca bacak egzersizi
baya yorucu gundu yedigim pastayi erittim sanirim

İyi akşamlar.
Sabah:1 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
1 mandalina
Çeyrek dilim pide ekmeği
Biraz dere otu (evde yeşillik kalmamış

Öğlene kadar 1 bardak su içebilmişim yoğunluktan
Öğlen:1 kase taze fasulye, yoğurt, 1 mandalina, 10 badem

Akşam: dışarda bir kase yeşil mercimek çorbası
Eve gelince haşlanmış tavuk kanat ve derisiz but
Komşumunu gönderdiği çikolatalı kekten 1 dilim kaçamak.

Oğlum da kabakulak değil tükrük bezi iltihabına yakalanmış. Kbb doktoru ameliyattaydı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı bakmıştı. Bugün de KBB doktıruna götürdüm. 10 günde geçmezse ulrrason çektirip taş var mı diye baktıracağız.

Sabah: avuç içi kadar ekmek ve müsli
Öğlen ile akşam bir oldu: 1 adat fırında közlenmiş patates yanına sebze ve çok az tavuk eti
Akşama doğru bitter cikolata (ama biraz abartim bir prca yiyip birakcaktim baya yedim )

Oynakbasim hayırlı haberlerini bekliyoruz eşinin
ins kaptanim hayirli saglik dolu haberlerle gel ins:)

ornek menu :))))

Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım
Bol eksili bir hafta diliyorum

Kızım grip olmuş ateşi geçti şimdi grip
Cok gecms olsun canim simdi daha iyidir ins cok gecms olsun
afiyetler olsun nickini cok begendim huzurvemavi.....cok hos..

Selam kizlar nasil gidiyo
Ben bugun tartida 200 gr eksik gordum cok sevindim hafta sonu cok dikkat etmeme ragmen oldu
Su icmenin faydasi diye dusunuyorum
Cok gec kalktim yine
Malesef
masAllah devami gelsin ins

Ben cumadan sonra ne yapıyorum bilmiyorum hafta sonu hep +3 kilo oluyor tartı hafta içi bol spor ve suyla gidiyor benim kilom hangisi valla bende şaşırdım
odemdir butyk ihtal csnm 3 kilo bi anda alinmaz bnce

bu arada merhaba bugun temizlik yemek kizimi banyo yaptim derken koşturma icinde gecti tabi bigazimda bis durmadi sanki bi kacamagim var onun dışında guzeldi
bir kizin var demek Allah bagislasin ins

Valla banyolar yorucu oluyor banada iki kızı yıkayıp kurutup giydir saç tara derken pert ediyorlar beni bağrış cigriş
sanada iki melek nssip etmis Rabbim ne guzel Allah bagislasin hepimizin yavrularini ins

Bence o bir dilim puzza erimis gitmis:)
afiyet olsun cok cok gecmis olsin canim.

Iti aksamlar kizlar kendmi kisa bi tanitmstim ama bikez daha yazaym sizi tanimaya calsrken kendmide tantms olayim ismim Elif benimde 2 yasnda bi oglum var hedefim 65 kilom 73.9 bu sabh tartldm boy da 170 ogretmenim.iste boyle..:)
Hosgeldin canim cok gayretli gordum seni cok guzel
allah bagislasin oglunu canim bnde evliyim ama henuz cocugm yok malesef bu arada bende kaptan yardimcisiyim tekrar hosgeldin

Iti aksamlar kizlar kendmi kisa bi tanitmstim ama bikez daha yazaym sizi tanimaya calsrken kendmide tantms olayim ismim Elif benimde 2 yasnda bi oglum var hedefim 65 kilom 73.9 bu sabh tartldm boy da 170 ogretmenim.iste boyle..:)

Selam hosgeldin elif ben seda memnun oldum insallah hep beraber vericez kilomuzu...
Benimde biri 16 digeri 11 yasinda 2 evladim var ...
Kilo alip alip zor veren biriyim insallah 8. Takimda motive olup veririm kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…