Şimdilik iyi şükür herşey çok güzelken mesleği dolayısıyla bunalıma girdi evlilikten çok uzaklaştı bana hep senle olmazsa ben dahada zor evlenirim diyordu bir anda bitti henüz 2 ay oldu üzülüyorum ama dediğin gibi hayırlısı olsun demekten başka elden birşey gelmiyor hayılısı olsun ikimiz içinde :)A antiaging Canım küçük prensesin doğum günü kutlu olsunRabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah hepinize birlikte
Arkadaşının gelmemesi kötü olmuş ama suç bence çocukta değil AnnesindeSiz ertesi gün telaşınız olduğu halde sayıp gitmişsiniz oda bir yarım saatte olsa uğrayabilirdi Ayıp etmiş bence seneye hiç çağırma bile
T Tubna Canım inşallah sizde komşu oğlundan hayırlı haber almışsınızdırAnlaşılan hala duygular tam bitmemiş ama dua et Rabbim hakkında hayırlısını versin belki düzelir belkide çok daha iyi bir kısmet karşına çıkar ve unutursun
E elifdnzzz Canım sen bir devam et 3.cü bildirimde hallederizBir arkadaşımız haftaya mezun olacak zaten ( geçen hafta izinden döndü diye yazdım mezun olmak istediği için ) eeee 2 tane aday vardı kara kayıp oldular onlarda kusura bakmasınlar çünkü cidden azimli olanları listeye almamızı istiyorlar sonuçta evet bir yarış ama hepimizin tek amacı birbirimizi motive edip kilo vermek Bunun içinde herkes emek vermek zorunda
Bu arada hepinizin menülerini gördüm gayet güzel( Antiaging arkadaşımızın çatal ucuylada olsa tadına baktığı tatlıları saymıyorum sonuçta özel bir gündü )
Bende birazdan yediklerimi yazayım
Canım benimde arada oluyor demekki bu yüzdenÇok ödem oluyorum sanırım azcik karbonhidrat yiyince zaten Karatay da diyor ya 1 Gr karbonhidrat vücutta 190 molekül su tutuyor diye
Nasıl hesaplıyoruz ?kızlar bu karbon miktarını takip etmenizi tavsiye ederim, fatsecrettan daha kolay oluyo, gerçi limiti hala geçiyorum ama napalım alışıcaz zamanla
Nasıl hesaplıyoruz ?
ins kaptanim hayirli saglik dolu haberlerle gel ins:)Oynakbasim hayırlı haberlerini bekliyoruz eşinin
ornek menu :))))dünkü menüm
sabah: 1 adet yumurtayla omlet, yarım kibrit beyaz peynir, 3-4 zeytin, 2 dilim ekmek
öğle: avuç içi kadar tavuk ızgara bol yeşil salata
akşam: tavuksuyu çorba, iki kaşık yoğurtlu kızartma, 2 dilim kepek ekmeği
ara: sütlaç
2,5 lt su
Cok gecms olsun canim simdi daha iyidir ins cok gecms olsunGünaydın kızlar kahvaltimi yaptım
Bol eksili bir hafta diliyorum
Kızım grip olmuş ateşi geçti şimdi grip
afiyetler olsun nickini cok begendim huzurvemavi.....cok hos..Selam kizlar nasilsiniz ...
Hafta sonu misafirim vardi arada okudum yazdiklarinizi masallah iyi kaynatmisiniz
Kaptancim gecmis olsun insallah daha iyi olur esin ...
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum
Alinti yapamiyorum kusura bakmayin ...
Bende bol su iciyorum hadi kizlar sular icilsin likir likirr...
masAllah devami gelsin insSelam kizlar nasil gidiyo
Ben bugun tartida 200 gr eksik gordum cok sevindim hafta sonu cok dikkat etmeme ragmen oldu
Su icmenin faydasi diye dusunuyorum
Cok gec kalktim yine
Malesef
odemdir butyk ihtal csnm 3 kilo bi anda alinmaz bnceBen cumadan sonra ne yapıyorum bilmiyorum hafta sonu hep +3 kilo oluyor tartı hafta içi bol spor ve suyla gidiyor benim kilom hangisi valla bende şaşırdım
bir kizin var demek Allah bagislasin insbu arada merhaba bugun temizlik yemek kizimi banyo yaptim derken koşturma icinde gecti tabi bigazimda bis durmadi sanki bi kacamagim var onun dışında guzeldi
sanada iki melek nssip etmis Rabbim ne guzel Allah bagislasin hepimizin yavrularini insValla banyolar yorucu oluyor banada iki kızı yıkayıp kurutup giydir saç tara derken pert ediyorlar beni bağrış cigriş
Bence o bir dilim puzza erimis gitmis:)gec uyandim saat 11 bucukta bir tabah dunden fazla yaptigim sulu sebze yemegini yedim
ara bir dilim pastayedim malesef diyorum
aksam 5 kasik makarna yaninda tavuk
3 litre su
sabah 10 öğlen 10 aksam 10 dk kalca bacak egzersizi
baya yorucu gundu yedigim pastayi erittim sanirim
afiyet olsun cok cok gecmis olsin canim.İyi akşamlar.
Sabah:1 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
1 mandalina
Çeyrek dilim pide ekmeği
Biraz dere otu (evde yeşillik kalmamış
Öğlene kadar 1 bardak su içebilmişim yoğunluktan
Öğlen:1 kase taze fasulye, yoğurt, 1 mandalina, 10 badem
Akşam: dışarda bir kase yeşil mercimek çorbası
Eve gelince haşlanmış tavuk kanat ve derisiz but
Komşumunu gönderdiği çikolatalı kekten 1 dilim kaçamak.
Oğlum da kabakulak değil tükrük bezi iltihabına yakalanmış. Kbb doktoru ameliyattaydı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı bakmıştı. Bugün de KBB doktıruna götürdüm. 10 günde geçmezse ulrrason çektirip taş var mı diye baktıracağız.
Hosgeldin canim cok gayretli gordum seni cok guzelIti aksamlar kizlar kendmi kisa bi tanitmstim ama bikez daha yazaym sizi tanimaya calsrken kendmide tantms olayim ismim Elif benimde 2 yasnda bi oglum var hedefim 65 kilom 73.9 bu sabh tartldm boy da 170 ogretmenim.iste boyle..:)
Iti aksamlar kizlar kendmi kisa bi tanitmstim ama bikez daha yazaym sizi tanimaya calsrken kendmide tantms olayim ismim Elif benimde 2 yasnda bi oglum var hedefim 65 kilom 73.9 bu sabh tartldm boy da 170 ogretmenim.iste boyle..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?