O zamaaannnn gunaydin tatli rakibemmmm:)))
Günaydın kızlar
GünaydınLargeGemini kahvaltimi yaptım bugün temizlik yapmaya çalışacağım
Cadı kızım izin verirse
öğlen uyuturken yazmaya çalışırım
Herkese güzel mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
Eşim cook akıllıdır baş etmesi zor asla kimsenin bir sözünü bana taşımaz annem yada ablalarim şöyle dedi demez keşke dese dostu düşmanı bilsem başka türlü bir yolla yapacağını yapar kim ne dedi bilmem
Günaydın canımO zam
O zamaaannnn gunaydin tatli rakibemmmm:)))
Eşim cook akıllıdır baş etmesi zor asla kimsenin bir sözünü bana taşımaz annem yada ablalarim şöyle dedi demez keşke dese dostu düşmanı bilsem başka türlü bir yolla yapacağını yapar kim ne dedi bilmem
Gunaydin arkadaslaroynakbasi34 sagol kaptan beni yanlış anlayanda anlamayanlarada teşekkürler rabbim yüreğimi biliyo ya şükür yeter dun cok üzüldüm beni üzen şey yanlis anlaşılmakti neysebazen cok konuştuğumda patavatsız oluyomusum gercekten Su perisi86 gunaydin rakip iyi ve güzel bir hafta olsun inşallah
kızlar ben tarçınlı sütlü kahve içiyorum her akşam ondan şişkinlik su toplama olabilir mi
Genede aramız iyi kız kaynanam sürekli bana dua eder onlara ev verdim oturuyorlar önceden bişey demissede ben bilmiyorum 4 senedir herkes duacı çok şükür Allah bilsin
Bir yerde kahvenin su topladigina dair haber okumustum dogrulugu hakkinda pek bilgim yok bana dogru gelmedi acikcasi.
Zira cok sever ve sık tuketirim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?