Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada kizlar kaynana yönünden en şanslı benim galiba çok iyi bir kaynanam var benide cok sever sağolsun ben seninle kaynana olduğumu anladim demisti diger gelinlerime ben gelinlik yaptim onlar beni kaynana büyükleri olarak hic görmediler der.
Gelinleri kaynana nin evine gittiklerinde yemeklerini caylarini beklerler hizmet bekliyolar bekledikleri de 60 yasindaki kadindan kizlari hepsi evlenmis kadinjn evine gidince oturur kaynanam onlara hizmet etmiş taki ben evlendigimde kaynanama gittigimde onu calistirnayinca kimsede gormedigim hurmeti sende gordum der.

Sagolsun nezaman arasam kurban olurum sana iste gelinlerinde sana ayni bu sekil davransın allah dileklerini kabul etsin die dua ede ede telefonu kapatir.

O konuda sansliyim Allah razi olsun ondan

Benimde eşim kendi ailesini hic sevmez hic ailesi icin benle kavga etmez aksine onlrla konussam arasam oraya gitsem kavga ederizo niye gittin der bende gitmek istedigim ocin kavga ederiz bizimki biraz tuaf

Eşin bence en dogrusunu yapiyor..
Diger türlu icinden cikilmaz bir hal alir..

Yanliş anlasilmaktan ziyade herkes fikrini soyledi olmasi gereken bu..
Cok fazla buyutulecek uzulecek bir durum degil. Kendimizi ifade etme seklimiz ayni olamaz zaten. Gereksiz uzulmussun..
Kendi adima ben kimseyi yanlis anlamadim..

Oglumun arkadasinin dogum gunune davetliyiz oğleden sonra.. sevdigim anneler de olacak.. muhabbetin dibine vurucaz da umarim muhabbet eşliginn de guzel mamalari en az bir sekil de tuketmeye calisirim..
Haftasonlari hep tehlike hep tehlike...

kızlar ben tarçınlı sütlü kahve içiyorum her akşam ondan şişkinlik su toplama olabilir mi

Bir yerde kahvenin su topladigina dair haber okumustum dogrulugu hakkinda pek bilgim yok bana dogru gelmedi acikcasi.
Zira cok sever ve sık tuketirim ben de :)

Genede aramız iyi kız kaynanam sürekli bana dua eder onlara ev verdim oturuyorlar önceden bişey demissede ben bilmiyorum 4 senedir herkes duacı çok şükür Allah bilsin

Allah razi olsun ikinizden de. Kotulukten kim kazanmiski..
biz de son yıllar da duzeldik. Ben yas alip olgunlastikca olaylari hemen tolore edebilme kivamindayim artik :) o yuzden sorun yok ve dedigin gibi hep dua eder..

Ben 21 yasinda görücü usulü evlendim ama eşimi cok sevdim esimin maasi sadece 570 tl ydi
ailem benim fikrimi bile söylememe firsat vermeyip evin içine gelin gitmeme razi oldular
Ben ve eşimse ayri ev istiyorduk ama bir nevi bizi korkuttular
Simdilerde nedenini anlıyorum benim ailem ceyizimi yapti ama 400 tl lik 6 kisilik porselen bile olmayan yemek takimi ve gelinlere 80 yazma veren annem bana 20 tane yazma yapti vs vs yani eksik yapıldı
eşimin aileside ayni şekilde sadece yatak odası takımımızı aldilar bizim itirazlarımızı duymuyorlardi bile
O donem kv denin yanina gectik sonuçta ama gorumcem tam bir ergendi 16 yasindaydi ve annesiyle bir olup hayatimi zehrettiler
2 ay dayanabildim ve 1 gece rahatsızlandım ve acillik oldum ertesi gece kv bizi evden kovdu
Ikimiz sokakta kaldik eşimle ertesi sabah bir ev bulduk kocaman köhne bir ev ve tek bir halı o dönem babam bize ikinci el bir hali ve yastiklar aldi ama bunu hep hatirlatti hep oysa kardeslerimin eşyaları ni son model almıştı
Yani 8 yildir hala o eski haliyi ve duvar yastiklarini kullanıyoruz kaynanam gerekirse oglumun koynuna başkası sokacağım ama senden ayiracagim derdi gecen yila kadar kp derim de kv de gorumcemde cok ama cok uğraştılar ayrilalim diye ve eşim benden soğudu ne yaptilar bilmiyorum (gunahlarini almak istemem) ama eşim bir gecede değişti. Artik bana bakmiyor benimle olmuyor hatta benimle uyumuyor surekli evden kovuyordu defalarca bosanma esigine geldik kaynanam ve kayinpederime hakkim helal değil iki cihan dada ama esimin ve evladimin hatrina kötüyle kötü olmayayim deyip Allaha bıraktım
O kadar cok seyler yaptılar bir dönem gözlerimde yaş bitmişti gozlerimde kuruluk başlamış ti surekli krizler gecirdim
Suanda stresten dişlerimin yarısını kaybettim
Kalbimde rahatsızlık var
Romatizma ve psikoljik rahatsizligim var
Strese bagli bas agrilarim var
Ve daha 29 yaşındayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…