- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Sabah beri hala kör olmayasıca Tesisatçıya ulaşmaya çalışıyorum
Eşim bugün son kez olmadı dükkanını bulayımda konuşayım dedi olmadı artık riske girip başkasını getirteceğiz
E elifdnzzz güzel iltifatin için çok teşekkür ederim İçimden geldiği gibi yazdım işte tecrübelerimi
ASlında size bir şey itiraf edeyim mi Ben büyük kızım ufakken ona ufak bir çocuk hikayeside yazmıştım ( 30 - 40 sayfalık birşeydi ) hatta komşu ablam kız bir okuyayım dedi ve sonrasında ısrarla şunun tüm düzenlemelerini yapıp noter onayı yaptırda yayın evlerine gönderelim cidden çok başarılı demişti
Tabi noter tasdiki sayfa başına para aldığı için az daha sabretmem lazım hala ona bütçe ayıramadım ama cidden çok istiyorum en azından şansımı denemeyi olmadı sadece kaplayıp kızlarıma birer hatıra bırakırım
@geberik gelin canım aslında senin aklından geçeni çok iyi tahmin edebiliyorum inanmayacaksın ama onu bile bize yapan olmuş daha doğrusu yapılan bana yapılmış ( şişsin yerinden kalkamasın diye yapılmış demişti HOca hatta eğer bu ortaya çıkmasaydı o hocaya ulaşmasaydım ölümüme kadar gidermiş )
Evin içinde inanılmaz huzursuz oluyordum, resmen yanlızken mala bağlıyor bütün gün sadece tuvalete kalkıyordum yerimden, eşimle dışarda aslında iyiken eve girince nefes alamıyordum hatta eşime bile diyordum şu evden nefret ediyorum sen bile bana itici geliyorsun diye )
Komşu ablam vardı karşımda oturan ( kadın daha taşınalı bir ay olmuştu selam dahi vermeyen ben bir gün keşke mutfak camına çıkasada gel kahve içelim abla desem diye içimden geçirirken hatunda normalde hiç mutfakta sigara içmezken kendi kendine mutfağa girip sigara yakarken yaw şu karşıdaki kızcağızın sanki bir sıkıntısı var hani bir gel desede konuşsam demiş gönüllerimiz birmiş ve o gün oda cama çıkınca cağırdım ve tanıştığım gün kadına ağlayarak içimi dökmüştüm daha önce oda benzer şeyler yaşadığı için beni Allah bin kere razı olsun birileriyle görüştürdü.
2 si kesinlikle var dedi ve bana bunun evime yapıldığını söylediler ama asla kim yaptı demediler
3sü Allah bin kere razı olsun evime geldi ve bana bir bir anlattı bak burdan yatak odana girmişler işte eskiden yatağın şu duvardaymış sen sağ tarafta yatarmışsın hatta yaptıkları şeyi kağıda değil duvara yapmışlar yaparken genç olan senin yastığına basmış falan diye Ve cidden hep yatak odamdaki o söylediği duvar bana bir tuhaf gelirdi hatta eşime bile diyordum ya badana yaptığımız halde bu duvar sanki bir tuhaf, temizlik zaten yapmak istemezdim ama özellikle yatak odasında hiç girmek istemezdim değil toplamak )
O adamcağıza ( orta yaşlarda kalp gözü açık biriydi ) çok ısrar ettim bana kim olduğunu söylemesi için ama yasak dedi peki benim tahmin ettiğim kişilermi dedim ( KV ve küçük kızı ) evet isim veremem ama senin aklından geçen kişiler yaptılar sen tatile Annenlere gittiğinde dedi
Eşim şok oldu tabi ve nedense içimden asla yapmazlar demek gelmiyor, Rabbime havale edelim eğer yaptılarsada bende hakkımı helal etmem ama bunun hesabını sormayalım boşver dedi konu bizim için kapandı ve o hoca bana bol bol dua et dedi ( bana birde dua yazıp verdi hep üzerinde taşı diye bende taşımak zor olduğu için yatak odama koydum )
İnan o günden sonra gün geçtikçe ben kendime geldim psikoloji olarak ve ben mücadele etmeye başlayınca eşimde daha bir sarıldı bize
Özellikle her fırsatta nas, felak ve ayetel kürs-i oku canım Yemeklerini bile içinden dua ederek yap
Eşinle tartışmak istemiyorsan o gelmeden 21 besmele çek ve hiç konuşma o gelene kadar sonrada yüzüne çaktırmadan üfle emin ol tartışma olmuyor adam ağzını açamıyor sana karşı
Taha suresinin 39.ayeti olan; ” Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni” 41 defa bir suya okunur ve içilir.
Bir kimse eşinden yakınlık ve sevgi göremiyorsa bir bardak yada sürahi suya“786 defa Bismillahirrrahmanirrahim” okuyup içirir ise,eşi ona karşı sevgi ve iliği duyar.Bu işlem 7 gün devam edilirse çok daha faydalı olur.
Bak birde bu var
bir kadın veya erkek , iki cuma arasında her gün akşam ve sabah namazlarından sonra 12 kere:
( YA KAVİYYÜ.YA GANİYYÜ. YA VEFİYYÜ. YA AZİZÜ. YA RAHİMÜ. YA RABBİ. YA ZEL ARŞİL MECİD .YA FA’ALÜN LİMA YÜRİDÜ Bİ’L HAKKI E’INNA BİRAHMETİKE YA ERHAMER-RAHİMİN )
deyip, her seferinde bir bardak suya üfler ve o suyu her gün eşine içirirse ,ALLAH ü teala’nın izniyle aralarındaki soğukluk son bulur.
3-Sabah namazından sonra 66 kere YA ALLAH c.c. lafzı celal ini ve ardından da 1 kere TARIK suresini okuyanı herkes sever. bu zikre devam eden eşler arasında da sevgi devamlı olur.
86 – TARİK SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
1. Vessemai vettarikı.
2. Ve ma edrake mettariku.
3. Ennecmüssakıbü.
4. İn küllü nefsin lemma ‘aleyha hafizun.
5. Felyenzuril’insanü mimme hulika.
6. Hulika min main dafikın.
7. Yahrücü min beynissulbi vetteraibi.
8. İnnehu ‘ala rec’ıhı lekadirün.
9. Yevme tüblesserairü.
10. Fema lehu min kuvvetin ve la nasırin.
11. Vessemai zatirrec’ı.
12. Vel’ardı zatissad’ı.
13. İnnehu likavlün faslün.
14. Ve ma hüve bilhezli.
15. İnnehüm yekiydune keyden.
16. Ve ekiydü keyden.
17. Femehhililkafiriyne emhilhüm rüveyden.
Sabah beri hala kör olmayasıca Tesisatçıya ulaşmaya çalışıyorum
Eşim bugün son kez olmadı dükkanını bulayımda konuşayım dedi
E elifdnzzz güzel iltifatin için çok teşekkür ederim
ASlında size bir şey itiraf edeyim mi
Tabi noter tasdiki sayfa başına para aldığı için az daha sabretmem lazım
@geberik gelin canım aslında senin aklından geçeni çok iyi tahmin edebiliyorum
Evin içinde inanılmaz huzursuz oluyordum, resmen yanlızken mala bağlıyor bütün gün sadece tuvalete kalkıyordum yerimden, eşimle dışarda aslında iyiken eve girince nefes alamıyordum hatta eşime bile diyordum şu evden nefret ediyorum sen bile bana itici geliyorsun diye
Komşu ablam vardı karşımda oturan ( kadın daha taşınalı bir ay olmuştu selam dahi vermeyen ben bir gün keşke mutfak camına çıkasada gel kahve içelim abla desem diye içimden geçirirken hatunda normalde hiç mutfakta sigara içmezken kendi kendine mutfağa girip sigara yakarken yaw şu karşıdaki kızcağızın sanki bir sıkıntısı var hani bir gel desede konuşsam demiş
2 si kesinlikle var dedi ve bana bunun evime yapıldığını söylediler ama asla kim yaptı demediler
3sü Allah bin kere razı olsun evime geldi ve bana bir bir anlattı bak burdan yatak odana girmişler işte eskiden yatağın şu duvardaymış sen sağ tarafta yatarmışsın hatta yaptıkları şeyi kağıda değil duvara yapmışlar yaparken genç olan senin yastığına basmış falan diye
O adamcağıza ( orta yaşlarda kalp gözü açık biriydi ) çok ısrar ettim bana kim olduğunu söylemesi için ama yasak dedi peki benim tahmin ettiğim kişilermi dedim ( KV ve küçük kızı
Eşim şok oldu tabi ve nedense içimden asla yapmazlar demek gelmiyor, Rabbime havale edelim eğer yaptılarsada bende hakkımı helal etmem ama bunun hesabını sormayalım boşver dedi
İnan o günden sonra gün geçtikçe ben kendime geldim psikoloji olarak ve ben mücadele etmeye başlayınca eşimde daha bir sarıldı bize
Özellikle her fırsatta nas, felak ve ayetel kürs-i oku canım
Eşinle tartışmak istemiyorsan o gelmeden 21 besmele çek ve hiç konuşma o gelene kadar sonrada yüzüne çaktırmadan üfle
Taha suresinin 39.ayeti olan; ” Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni” 41 defa bir suya okunur ve içilir.
Bir kimse eşinden yakınlık ve sevgi göremiyorsa bir bardak yada sürahi suya“786 defa Bismillahirrrahmanirrahim” okuyup içirir ise,eşi ona karşı sevgi ve iliği duyar.Bu işlem 7 gün devam edilirse çok daha faydalı olur.
Bak birde bu var
bir kadın veya erkek , iki cuma arasında her gün akşam ve sabah namazlarından sonra 12 kere:
( YA KAVİYYÜ.YA GANİYYÜ. YA VEFİYYÜ. YA AZİZÜ. YA RAHİMÜ. YA RABBİ. YA ZEL ARŞİL MECİD .YA FA’ALÜN LİMA YÜRİDÜ Bİ’L HAKKI E’INNA BİRAHMETİKE YA ERHAMER-RAHİMİN )
deyip, her seferinde bir bardak suya üfler ve o suyu her gün eşine içirirse ,ALLAH ü teala’nın izniyle aralarındaki soğukluk son bulur.
3-Sabah namazından sonra 66 kere YA ALLAH c.c. lafzı celal ini ve ardından da 1 kere TARIK suresini okuyanı herkes sever. bu zikre devam eden eşler arasında da sevgi devamlı olur.
86 – TARİK SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
1. Vessemai vettarikı.
2. Ve ma edrake mettariku.
3. Ennecmüssakıbü.
4. İn küllü nefsin lemma ‘aleyha hafizun.
5. Felyenzuril’insanü mimme hulika.
6. Hulika min main dafikın.
7. Yahrücü min beynissulbi vetteraibi.
8. İnnehu ‘ala rec’ıhı lekadirün.
9. Yevme tüblesserairü.
10. Fema lehu min kuvvetin ve la nasırin.
11. Vessemai zatirrec’ı.
12. Vel’ardı zatissad’ı.
13. İnnehu likavlün faslün.
14. Ve ma hüve bilhezli.
15. İnnehüm yekiydune keyden.
16. Ve ekiydü keyden.
17. Femehhililkafiriyne emhilhüm rüveyden.