- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
KAtılıyorum.. herkesin nefsi farklı,algı olayı farklı. Ben kesinlikle demoralize olurum...
Iyi aksamlar kuzlar naslsnz kilo veren ve vermeyen herkesi tebrik ediyorum sonucta pes atmiyoruz ins yola devam ediyoruz yalniz bi sorum olacakti ben daha oncede cok uzun bi sute baska bi grupta yer aldm ve o gruptada yeni uyeler yeni ute olarak listede yer aliyorlar ve iki hafta deneme sureleri oluyordu listelere izellikle baktim adim bile gecmiyor acikcasi cok uzuldum ben haftann bssndan beri her gun girdm iletsm kurdum ve bu gruba cok isindim halbuki..
Ters anlamadim ama hos olmadi bence busra arkadaşın yazdıkları da hoşuma gitmediCanim acaba benm yazdiklarimilis mi anladiniz acaba kaptanim ben senin görevini yapamadigini dile getirmedim hatta tam tersine cocuk es yogun oldugunu soyledim hatta kaptan olarak enerjin sahaen beni motive ediyo eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim ve kendimi kotu hissettim acikcasioynakbasi34
IrResistibLe_
Kaptan net probleminden dolayı çok geç girdi bugün.. Kardeş takım hazırladı listeyi o nedenle olabilir...
Ama genel de 3. hafta listeye dahil olunuyor...
Canim acaba benm yazdiklarimi yanlis mi anladiniz acaba kaptanim ben senin görevini yapamadigini dile getirmedim hatta tam tersine cocuk es yogun oldugunu soyledim hatta kaptan olarak enerjin sahaen beni motive ediyo eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim ve kendimi kotu hissettim acikcasioynakbasi34
IrResistibLe_
LargeGemini yarından itibaren yarisalim
Hem gruptaki arkadaslarda motive olur
Hep birlikte kilo vermiş oluruz ben mesela bir arkadaşımiz şu kadar spor yaptım yazsa imrenip ben neden yapamıyorum diyorum
Şimdi bireysel birincilere baktım çok güzel kilolar vermisler biz neden vermeyelimki
Bulgur pilavı yiyordum onuda kaldiriyorum menüden
Bende 6 ay hic yemedimLargeGemini yarından itibaren yarisalim
Hem gruptaki arkadaslarda motive olur
Hep birlikte kilo vermiş oluruz ben mesela bir arkadaşımiz şu kadar spor yaptım yazsa imrenip ben neden yapamıyorum diyorum
Şimdi bireysel birincilere baktım çok güzel kilolar vermisler biz neden vermeyelimki
Bulgur pilavı yiyordum onuda kaldiriyorum menüden
Bende 6 ay hic yemedim
Bugunlerde biraz motivem düştü ve diyeti biraktim gibi
Ne yapacağım bilmiyorum
Duygusal gel gitler yasiyorum vs vs
canım senin oğlan iyileştimi.?
neden kötüsün özel değilse...
Yürüyüşmu dedin ben daha hırslı şimdi :)Kilo verme de her yol mübahtır :) Kapışma var demek... hadi bakalım..
Ben de hafta da 3 gün yürüyüş yapmaya çalışacağım...
Ters anlamadim ama hos olmadi bence busra arkadaşın yazdıkları da hoşuma gitmedi
Kendini kötü hissetme
emin ol sen en hakkaniyetli kaptanlardan birisin buna eminim sen elinden geleni gercekten fazlasiyla yapiyorsun senin de kendine göre problemlerin var dogal olarak hep burda olamayabilirsin hepimiz sonucta 24 saat burda degiliz gün geliyor 2 gün girmiyoruzAllah razı olsun kızlar valla sizlere haksızlık etmekten çekiniyorummotive etmekten başka bir şey gelmiyor ki bu ara elimden maalesef
busraerdal canım ayın 6sında sende listeye girmiş oluyorsun
ben baslayayim ozaman Büsra 20 yasindayimHayirli aksamlar kizlar ...
Benimde bir fikrim var ornek ben kopyalayip yazamiyorum bir cogunuzun adini niklerin yanina ayrintili adimizi yazsak hitap etme acisindan iyi olur daha cabuk kaynasiriz yada bir liste yapalim kisa ve oz bizi anlatan ...
Kilosu yakin arkadaslar rakip olup bir birini tesfik edebilir...
ornek ben bunlari yaptim rakibem bu hafta seni yenicem vericem kilolarimi gibi kapisalim kizlar
Bana yakin kiloda arkadasim yok ama varmi rakip olmak isteyen ????
Banucum, grupla birlikte yol almak itici bir unsur.. Evet bırakmayalım özellikle bizim gibi kronik şişkolar için :)
Sadece şu var, hayatımız burası değil.. Bir çoğumuz evli barklı çocukluyuz. yine birçoğumuzun işi var ki çocuklu ve çalışan olmak demek sürekli planlı programlı ve yoğun yaşamak demek...
ekip olarak desteklememiz şart birbirimizi ama rencide etmeden kazanmaya çalışarak ilerlemiliyiz..
1. 3. olduğumuz hafta şahaneyiz de sonuncu olduğumuz hafta neden fiyasko olsun ki. Adı üstün de insanız...
Örneğin benim iki haftadır işle birlikte evim de tadilat vardı... Bunun dışın da zor kilo verebiliyorum malum yaş faktörü,insülin direnci,adet düzensizliği vb..
Şöyle yapalım.. Hergün girmeye mesaj yazmaya çalışalım.. Ben takıma merhaba deyip ondan sonra nedensiz uğramayanlara kızıyorum açıkçası.. Onları tespit edip uyaralım..
Menü ve yapabiliyorsak spor dakikalarını paylaşalım...
Bunlar dışın da benim fazla yapabileceğim birşey yok açıkçası....
Bence takımın tek kaptani olur yanioynakbasi34 elinden geleni yapiyor
Bide kilo veremedi veya fazla yedi diye ceza vermekde iyi bir fikir degil insanı soğutabilir
Ters anlamadim ama hos olmadi bence busra arkadaşın yazdıkları da hoşuma gitmedi
Kendini kötü hissetme
Rabbim şifa versin canım seni çok iyi anlıyorum insanın evladı grip bile olsa mahvoluyorDaha iyi ama çişini tutuyor yine pedagog a götüremedim çünkü bütçem yok
Esimle ilgili ailemle ve kendimle ilgili seyler 8 yılı ailemi ve kendimi sorguluyorum 2 gündür cok hastayim bunu bildikleri halde tek bir kişi kapimi açmadı gecen pskologa randevu aldim oğlumu bırakacak kimseyi bulamadim
Esimin ailesi eşimi benim ailem beni dolduruyor
Sinirlerim yıprandı
Daha iyi ama çişini tutuyor yine pedagog a götüremedim çünkü bütçem yok
Esimle ilgili ailemle ve kendimle ilgili seyler 8 yılı ailemi ve kendimi sorguluyorum 2 gündür cok hastayim bunu bildikleri halde tek bir kişi kapimi açmadı gecen pskologa randevu aldim oğlumu bırakacak kimseyi bulamadim
Sinirlerim yıprandı
Sagolasin canimRabbim şifa versin canım seni çok iyi anlıyorum insanın evladı grip bile olsa mahvoluyor
Beklenti içine girersen çok uzulursun
Sende eşinde ailelerinize kulak tikayp duymamazliktan geleceksiniz
Tekrar geçmiş olsun
öncelikle gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun Insaallah Rabbim en kisa zamanda sikintilarinizi giderirDaha iyi ama çişini tutuyor yine pedagog a götüremedim çünkü bütçem yok
Sinirlerim yıprandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?