Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim acaba benm yazdiklarimi yanlis mi anladiniz acaba kaptanim ben senin görevini yapamadigini dile getirmedim hatta tam tersine cocuk es yogun oldugunu soyledim hatta kaptan olarak enerjin sahaen beni motive ediyo eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim ve kendimi kotu hissettim acikcasi oynakbasi34
KAtılıyorum.. herkesin nefsi farklı,algı olayı farklı. Ben kesinlikle demoralize olurum...
IrResistibLe_

Kaptan net probleminden dolayı çok geç girdi bugün.. Kardeş takım hazırladı listeyi o nedenle olabilir...
Ama genel de 3. hafta listeye dahil olunuyor...

Ters anlamadim ama hos olmadi bence busra arkadaşın yazdıkları da hoşuma gitmedi
Kendini kötü hissetme

Evet nette sorun var bende 3.hafta girebildim kilo vermesem giremeyecektim zaten
Kaptan net probleminden dolayı çok geç girdi bugün.. Kardeş takım hazırladı listeyi o nedenle olabilir...
Ama genel de 3. hafta listeye dahil olunuyor...

aygülcüm ben senin enerjini seviyorum..

LargeGemini yarından itibaren yarisalim
Hem gruptaki arkadaslarda motive olur

Hep birlikte kilo vermiş oluruz ben mesela bir arkadaşımiz şu kadar spor yaptım yazsa imrenip ben neden yapamıyorum diyorum

Şimdi bireysel birincilere baktım çok güzel kilolar vermisler biz neden vermeyelimki

Bulgur pilavı yiyordum onuda kaldiriyorum menüden

Kilo verme de her yol mübahtır :) Kapışma var demek... hadi bakalım..
Ben de hafta da 3 gün yürüyüş yapmaya çalışacağım...

Bende 6 ay hic yemedim
Bugunlerde biraz motivem düştü ve diyeti biraktim gibi
Ne yapacağım bilmiyorum
Duygusal gel gitler yasiyorum vs vs

Daha iyi ama çişini tutuyor yine pedagog a götüremedim çünkü bütçem yok
Esimle ilgili ailemle ve kendimle ilgili seyler 8 yılı ailemi ve kendimi sorguluyorum 2 gündür cok hastayim bunu bildikleri halde tek bir kişi kapimi açmadı gecen pskologa randevu aldim oğlumu bırakacak kimseyi bulamadim
Esimin ailesi eşimi benim ailem beni dolduruyor
Sinirlerim yıprandı
canım senin oğlan iyileştimi.?
neden kötüsün özel değilse...

Kilo verme de her yol mübahtır :) Kapışma var demek... hadi bakalım..
Ben de hafta da 3 gün yürüyüş yapmaya çalışacağım...
Yürüyüşmu dedin ben daha hırslı şimdi :)
Bebeğim küçük yürüyüş yapamam ama evde sporumu mutlaka yaparım

Gruptaki herkesten özür diliyorum basta kaptandan ben kimseyi kinamadim yada görevini yapamadigini dile getirmedim sadece diğer gruptaki arkadaşlar cok hırslı ve cok mucadele ediyolar bizde olabiliriz grupta birkac kisi haric digerleri pek sohbet yada grubu yukseltmiyo sadece menu paylasimi yapip cikiyolar bunu kastettim

Ayrica kaptanimizin yena ISILDURU arkadaslarin yaslari bazi rahatsızlıkları kilo fazlalığı gibi sorunlaro olduğunu biliyorum onlari yargilamak benim haddime degil ben genel olarak herkesin bakilirsa enerjileri düşük ve cok az kilo verimi oldugu icin busraerdal arkadaşımız da grubu canlandırmak icin hevesli ona katildim gercekten neyse demekki yanlis anlasilmisim bidaha uzerime düşmeyen haddim.olmayan seylere karışmam gercekten tekrar özür dilerim gurup ve kaptandan
Ters anlamadim ama hos olmadi bence busra arkadaşın yazdıkları da hoşuma gitmedi
Kendini kötü hissetme

Allah razı olsun kızlar valla sizlere haksızlık etmekten çekiniyorum motive etmekten başka bir şey gelmiyor ki bu ara elimden maalesef

busraerdal canım ayın 6sında sende listeye girmiş oluyorsun
emin ol sen en hakkaniyetli kaptanlardan birisin buna eminim sen elinden geleni gercekten fazlasiyla yapiyorsun senin de kendine göre problemlerin var dogal olarak hep burda olamayabilirsin hepimiz sonucta 24 saat burda degiliz gün geliyor 2 gün girmiyoruz

ben baslayayim ozaman Büsra 20 yasindayim

yanlis anlamanizi istemem ben sadece yardimci olmak istedim belki bir motivasyon olur diye size danistim siz istemiyorsaniz yada motivasyonum düser diyosaniz tabikide kaptanimiz bizim icin dogru karar verir ve uygulamayiz
Bence takımın tek kaptani olur yani oynakbasi34 elinden geleni yapiyor
Bide kilo veremedi veya fazla yedi diye ceza vermekde iyi bir fikir degil insanı soğutabilir
Kendini kötü hissetme

gercekten yanlis anlaminizi istemem bir kac defeda belirtim benim amacim sadece yardimci olmak ve fikirler sunmak, kabul edip etmemek zaten size kalmis eger kalbinizi kirdiysam gercekten özür dilerim size akil vermek haddime degil, ayriyetten ben kaptanimizdanda cok memnumum sadece onun gercekten vakti olmadigini düsünüp yardimci olmak istedim asla kaptanlikta veya 2. kaptan olcam tarzimda bisey degil ben becerememde zaten sadece su önümüzdeki 2 hafta bosum belki sizin icin biseyler yapabilirim diye düsündüm gercekten bunlari yazarken bütün ictenligim ve iyi niyetimle yazdim yanlis anlayabileceginizi düsünmedim

Rabbim şifa versin canım seni çok iyi anlıyorum insanın evladı grip bile olsa mahvoluyor

Beklenti içine girersen çok uzulursun
Sende eşinde ailelerinize kulak tikayp duymamazliktan geleceksiniz

Tekrar geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun... KEşke elimizden gelen birşey olsa...
Sık sık buraya uğrayıp derteleşebilirsin... Bu gibi durumlar da oğlanı bırakacak komşun yokmu.?

Canım herkes ayrı bir sorun yaşıyor inan sanma ki hayat güllük gülistanlık.. salmamaya çalış söylenenleri duymamaya çalış kendin için ve çocuğun için iyi olman lazım...

öncelikle gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun Insaallah Rabbim en kisa zamanda sikintilarinizi giderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…