Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maşallah ben gerçekten intihara teşebbüs ettim ve hicbirsey değişmedi

IrResistibLe_ canım sakın ama sakın bir daha aklının ucundan bile geçirme
Allah katında ne kadar büyük bir günah ( inan benimde o kötü dönemimde her an aklımdaydı hatta ölüm güzel gelirdi bana ) ama şükür ki İmamım azda olsa varmış ki hep kendime gelip yok haklıyken intihar ederek Öbür dünyaya dinsiz olarak gitmek istemiyorum dedim

Güzel düşün ki güzel olsun Bak artık biz varız ve ne zaman istersen seninle derleşiriz Öncelikle biç biri için canına kıydığına deymez vah gidene derler emin ol ne KVn nede ailesi umursamaz iki gün timsah gözyaşı döküp sonrada oh kurtulduk derler onlara karşı bir savaşsa bu kesinlikle sen kazanabilirsin yeterki doğru hamleleri yap
Önce eşini kazanmanın yolunu bul Nelerden hoşlanıyor nelere değer veriyor bir düşün onun ilgisini çekecek şeylere daha çok ilgi göster zamanla oda emeğini fark edip karşılık verecektir

Maşallah ben gerçekten intihara teşebbüs ettim ve hicbirsey değişmedi
Ne olursa olsun sakın böyle bir şey yapma yavrunu düşün o sensiz ne yapar Allah büyük illaki bir çıkış kapısı bulursun olmadı biraz daha sabret yavrun biraz daha büyüsün çalışır kendi ayaklarının üstüne durursun

Haklisin

Selam kizlar ...
Geberik gelin adini soylermisin ve umarim guzel bir nick bulursun kendine ...
Yasadiklarin kolay seyler degil mutlaka ama sen guclu ol evladin icin kendin icin esinle iyi ol gerisi zamanla duzelir umudunu kaybetme arastir oku ne bilim seni mutlu edecek seylere odaklan ben mutlu olucam hersey yoluna girecek diye olumlu dusun dua ediyorum insallah hersey yoluna girer ayrica yalniz degilsin sanal bir ortamda gercek insanlariz ve sen paylastikca izin verdigince yanindayiz ...
Unutma bu tur sorunlari hepimiz az yada cok yasiyoruz ben 18 yillik evliyim bende kv birlikte oturdum bende cok sey yasadim ama umudumu kaybetmedim esimle sorunlar yasadim ama onu arada birakacak seyler yapmadim ben onu anladim ailendir dedim oda bana hak verdi ve hep savundu beni ve derki senin kiymetini bilmiyor benim ailem olsun diyorum Allah bilsin ben gorevimi yapayim kul bilmezse Rabbim bilir...

Fatıma

Sana kisaca annemin hayatini anlatmak istiyorum
Annem daha 6 yasindayken dedem vefat etmis 6 kardeslerdi o zamana kadar durumlari cok iyi iken dedemin ölümüyle hersey degismis 6 çocuk ve anneannem tek başına bir köyde. Çok zorluklar çekmişler okula gidememişler vs daha sonra babam olacak herfile evlendi aynı zamanda kuzenide oluyor ve babaannem gille yaşadık evlendikten sonra ankaraya taşınmıştık ev 10 kişilik ve hiç misafir eksik olmazdı hergün biri gelirdi resmen bütün herşeyi annem yapardı daha sonra yurtdışında olan dedem ben ve annem hariç herkesi yurt dışına getirti biz gelemezdik çünkü en başta babamın belli bir süre burda yaşaması lazımdı ben ve annem koskoca evde ankarada tek başımızaydık 5 sene boyunca daha sonra biz de yurt dışında geldik başta herşey güzel gibi gidiyordu annem hamileydi ve babam olacak herif bizi terk etti yeni bir ülkedeyiz hiç birşeyi bilmiyoruz dilimiz yok ve annem ve ben tek başımıza kaldık ne iş imkanı var nede başka bir şey iğrenç bir evde kaldık dedem bize yardımcı olmaya çalışıyordu ama oda iflas etti daha sonra annem işe girdi az buz bi miktar para kazanıp tek başına kendi ayaklarının üstünde durdu daha sonra kardeşim doğunca 4-5 ay sonra mecburen çalışmaya devam etti kardeşim ben bakıyodum ama ben kendim daha 11 yaşındayım ehliyet de yok alışverişe bile rezillikle gidiyorduk kardeşimde daha sonra problemler çıktı gelişimde vs ama hepsini atlattı ve ben daha bir kere annemi yanımda ağlarken görmedim. Hala çalışmaya devam ediyor hemde çok zor şartlar altında çalıştırıyorlar ama maaşını alıyor bende çalışıp yardımcı olmaya çalışıyorum kardeşim büyüdü artık büyük problem olmuyor ve kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz hemde kimseciklere muhtaç olmadan annem ehliyetini de yaptı yeni gayet güzel bir evede taşındık bende ehliyetimi yaptım ve Allahım bin şükür güçümüz bir çok şeye yetiyor. Ama eğer annem pes etseydi bizi düşünmeseydi şuan bunların hiç bir gerçekleşmeyecekti. Eğer sen güçlü olursan pes etmezsen her şeyi yaparsın. Senin kimseye ihtiyacın yok. Allah büyük dua et elbet birgün sende bu zorlukları atlatacaksın

Allah hayirli uzun omurler versin annene.
Ne güçlü kadınmiş masallah..

Allah hayirli uzun omurler versin annene.
Ne güçlü kadınmiş masallah..
Amin çok şey atlattı bisürü problem yaşadık ama pes etmedi. Onun üzsemde kırsamda ona olan sevgim bambaşka hayatteki tek amaçım ona geri kalan hayatında mükemmel bir hayat yaşatmak. Onu gururlandırmak. O kadar güçlü durup pes etmedi ki şu son 2 senedir onca kişinin 2-3 maaşla yapamadığı şeyleri yaptı hem bizi tatile götürdü, araba aldı şimdide Rabbimin izniyle türkiyede izinimizde kalabilmemiz için küçükte de olsa bir ev alcaz İnşallah. Bir erkeğin yapamadığı hesabı yaptı tek başına. Ben de ufakta olsa az bir bütce ile yardımcı olmaya çalışıyorum 3 senedir. Ama okul bi bitsin ona mükemmel bir hayat sunmak için elimden geleni yapcam başımın ucundan ayırmayacağım

Insallah

Merhaba kızlar. Hem hastalık hem mesailer beni bitirdi. Ancak toparlandım.
Dün akşam dürüm döner menü yedim. Portakal suyu vardı. Patates te küçük boydu.
Arkasından 1 eti karam içibol. 150 kalori.

Sabah 9'da
1 patates kızartmasına 2 yumurta. 15 zeytin. Bir yk tulum peyniri

Saat 5'de 4 çinekop, yeşillik , 1 avuç kabak çekirdeği, 1 portakal
10'da eti karam elibol

Hafta sonu çalışmayı unutmuşum. 4,5 yıl önceki kadar 7 gün çalışıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…