Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IrResistibLe_ aynen canım bencede nikini seni motive edecek şekilde değiştir
Bende geçmişte Ceco diye giriyordum ( aslında eşimin lakabı daha doğrusu şirket mail hazırlarken isim ve soyisimlerin kısaltmasını yapınca Ceco çıkmış ortaya ve devamlı ona öyle derlerdi benimde hoşuma gitmişti şimdi kkda banada Ceco diyenler var )

Bildiğim kadarıyla 2 kere isim değiştirme hakkı var yani ilk nickle 3

Öğlende banada alt komşum uğradı
Daha doğrusu iki çocukla markete çıkamayacağı için 10 dakika kızlar sende kalabilirmi dedi bende tabiki dedim ve dönüşte birlikte kahve içtik şekersiz
Büyük kızı 3 yaşında ufağıda 8 aylık ikiside birbirinden cimcime hatta komşu eve inelim dediğinde büyük benim küçük kızla güzel oynuyorlar diye az daha kalayım dedi şimdi onlar oynarken size bakayım dedim

Öğlenlik ben 1 dilimden az fazla ekmekle ıspanak yedim ( bir iki parçada turşu ) kızlarada hayvanlı makarna yaptım

Uyaninca sekersiz bir kupa kahve
Ve bitter sadece 10 gr
3 gevrek yagsiz

Keyfim yoktu hiç
Ogleden sonra
Kahvaltılık borseyler yedim klasik kahvaltı

Aksam
4 yk yogurt
10 findik zerdecal tozu
Ve elma yedim

Acikirsam meyve yerim ve tarçınlı süt icerim

7 bardak su

Ay şu anda felaket uyku bastırdı yine sanırım bana ekmek hiç yaramıyor
acaba bende glüten alerjisi olabilirmi Büyük kıza test yaptırayım 15 tatilde diyordum ama iyisimi salı sabahı doktora gittiğimde bir sorayım araştırma hastanesinde yapılıyormu yapılıyorsada kaça diye

Komşu kızı hala bizde gayet keyifli oynuyorlar ama tabi ben uyuya kalırsam diye uzanamıyorum bile gözler kapandı kapanacak şekersiz bir kahve içeyim belki kendime gelirim

Kızlar öğlen yemegimi bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği yarım kase yoğurtla bitirdim ama çok acıktım

Bir portakal yedim yine açım
Esimin akrabaları artik beni öldürecek eşimde tabi
Ah canım ya
Yeni evlenecek kızlara hep söylüyorum Eşinizin ailesine yakın oturmayin
Hatta birine bir akrabamiza dedim yeni evli
Hakliymissin abla evlendikten sonra değişiyorlar dedi

IrResistibLe_ hayırdır kuzu yeni vukuatmı var yoksa
Sabır canım inşallah düzelecek herşey sen bol bol dua et
8 yildir musaitmisin demeden cat kapi geleceklerini soyleyip 1 2 saat gelmelerini beklemekten biktim
Eşime neden diye soruncada misafir cevirmem ben diyor

Bugünün menüsü:
Sabah (11.00 gibi): iş yerinde herkes bişey getirdi börek, tatlı, kek, sarma vs ben sadece sarma yedim sayısını bilmiyorum ama çok yedim
Öğlen: döner ve az patates kızartması
Akşam: bitter çikolata buara fazla kaçırdım biliyorum ama tatlı krizimi bir tek bununla engeleyebiliyorum

IrResistibLe_ Allah yardımcın olsun zor zamanlar yaşamışsın ve yaşamaya devam ediyorsun İnşaallah kısa zamanda eşinle problemlerini aşar ve çok mutlu olursunuz

@oynakbasi34 senide tebrik ederim ablacım çok zor şeyler yaşamışsın herşeyinde üstesinden tek başına gelmişsin İnşaallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz hep böyle mutlu olursunuz

IrResistibLe_ sen önce eşini ufak ufak kendine çek emin ol ondan sonra sana danışmadan asla kabul etmez Anneside olsa
Biz yeni evliyken ailesi pazar sabahı bile 07:00de arayıp öğlen oldu hala uyuyormusunuz hadi kalkın şuraya gidiyoruz derlerdi ve abartısız her haftasonu yaparlardı bunu hani baş başa birşeyler yapmayı aklımızdan geçiremezdik bile
Ben giyinirken isyan ederdim eşimde nasıl olmaz diyeyim diyip dururdu ve ben beş karış suratla hazırlanırdım hatta bazen sinirden ağlardım ( yüzümü şişte görseler umursamazlardı )
Köydeki Ananneme bile yalnız gidemezdik hep peşimize takılırlardı ( teyzem mutfakta bir iki kızım şunları ne taktınız peşinize ne güzel yatıyada kalırdınız derdi ama ne gezer onlar kalk diyince kalkılır otur diyince oturulurdu )

Sabırla devam ettim eşimi etkilemeye bilinç altına ufak ufak ben sana emanetim emanete hıyanet olmaz; başkalarını anlatırken ( hesapta ) çaktırmadan ya ne tuhaf insanlar var şükür sen öyle vicdansız biri değilsin sen olsan şöyle yapardın kesin diye bilinç altına çalıştım ve cidden baştan banane milletten diyen adam zamanla tabi canım doğru olanda o diye benim fikirlerimi benimsemeye başladı

Şu an KV bir şey desede önce Banuya bir sorayım der yada bazen şu an dışardayım ses az geliyor eve geçince ararım diyip hemen bana danışır ne dersin diye sonra kendi fikriymiş gibi arayıp ya şu şekilde daha mantıklı der

İnan sende bunu yapabilirsin Sihirli kelime ''Sabır''
Bir erkeğe kendi fikrini onunkiymiş gibi yaklaşırsan ( geçen demiştin unuttunmu hesabı ) emin ol benimsiyorlar o davranış biciminide

Insallah

Bugünkü yediklerim

Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

Öğlen ıspanak yemeği yoğurt bir dilim ekmek
Portakal

Ara bir dilim ekmek peynir

Aksam tavuk domates biber bir bardak ayran iki dilim ekmek

Bir saat sonra açlık hissedince yine küçük bir paket light bisküvi

Hala açlık hissediyorum neden oldu böyle anlamadım

busraerdal Aminnnn canım cümlemizin
Hep diyorum bir kadın kafasına koysun yeterki başaramayacaği şey yok
Eskiden beni dinlemeyen adam şimdi kendimi iyi hissetmiyorum içimde bir sıkıntı var ağlamak geliyor içimden diyince işi bile asıp eve gelen biri oldu
Olay sende bitiyor ve sana ihtiyacım var izlemini benimsesin yeter

İnan eşim bazen diyor yaw numaramı yapıyorsun yoksa ciddenmi diyorsun bazen anlayamıyorum diye bende cesaretin varsa şansını zorla istersen diyorum kahkalarla gülüyor yok anam riske girmenin anlamı yok ben almıyayım diyor

Artık oda farkında taktik uyguladığımı ama artık benimsedi bu şekli ve bu şekilde çok çok daha mutlu olduğu için oda benim oyunlarıma eyvallah diyor
Hep diyor geç öğrendim ama sen mutlu olunca ben daha mutlu oluyormuşum dolaylı yolldanda olsa diye

Ayni seyleri ilk 6 yil yasadim ben delirip cinnet gecirince kv bıraktı cagirmayi

IrResistibLe_ kız ben ne oyunlar ettim herife bazılarını anlamadı zaten anlasaydı kesin hiç yemediğim dayağı yerdim

Anlatayımda az gülün
Bir gün yine beni deli ettiler ailecek ama öyle böyle değil
Tabi eşimlede aramız berbat ötesi ( büyük kızım o zamanlar 3 - 4 yaşında )
Ben yine eşime ağlayarak dert yanacakken eşim ya bir kes bıktım senin şikayetlerinden ne var bir kerede alttan alsan diye bağırdı bana
Gittim kendimi salona kitledim ( balkonada salon kapısından çıkılıyor ama oturma odasının camıda balkona bakıyor )
Bağırıp çağırdım hepinizden nefret ediyorum bunu ödetmezsem size banada Banu demesinler diye ve hayin planımı devreye soktum
Salon kapısı kitli olunca bizimki oturma odasından ( orda o an kızım uyuyor yatağında ) balkona çıkar odaya girerim diye düşünmüş akıllı kocam tabi balkon kapısınıda kitleyip salondaki berjere oturup tek bir noktaya gözümü diktim boş boş bakıyorum numaradan tabi hatta gülmemek için kendimi zor tutuyorum ama kafaya koymuştum ben bu adamı doğduğuna pişman ediceğim diye
2 Saat boyunca dil döktü sonrada senin inadına sıçam diyip gidip yattı Uyuduğuna emin olunca mutfaktan sessizce gidip cips, çikolata ve içecek birşeyler alıp yine salona kendimi kitleyip bir güzel alem yaptım ( adamın horlamasını duyuyorum tabi o ara ) bir yandanda ne yapsam diye düşünürken aklıma hayince bir şey geldi

Bir paket ağrı kesici aldım banyonun lavabosuna attım ve çok çok az ıslattım hani erisin ama tam yok olmasın hesabı
Sonra yediklerimin delillerinide yok edip gidip salona yattım ( kapıyı kitlemeden )
Tabi sabaha karşı uyuduğum için koltuğuda açmadan yatınca kolum yere sarkmış ve adam bana seslendiği halde duymamışım
Önce bir yüzümü yıkıyayımda şu çatlak karıya bakayım demiş ve lavaboda ağrı kesici parçacıklarınıda görünce adam resmen böyle olmuş
Ciddi ciddi benim intihara teşebbüs ettiğimi düşünmüş ve koşarak yanıma geldi
Adam ağlayacak neredeyse Banu aç gözünü bana bak iyimisin diye ben tabi uykusuzluktan gözümü açamıyorum ve sadece uykulu halimle ya bırak beni kendi halime istemiyorum diyorum
Sen ne yaptın, delirdinmi hiç mi beni ve kızımı düşünmüyorsun, Annenlere ne cevap verirdim ( an bile göt korkusu biraz ailemden yana ) işte ben seni seviyorum nasıl böyle bir şey yaparsın diye saydırdı durdu bende hiç bozuntuya vermeden bana değer verseydin zaten bu şekilde yapmazdın gebereyimde kurtul nasılsa Ananda istemiyor beni dedim yine uyumak için gözleri kapattım

Yürü doktora dedikçe istemiyorum diyip durdum ve adam saniye yanımdan ayrılmadı ( numaradan midem bulanıyor ama iyiyim diyip durdum ) Hemen bana hasta yatağı yaptı salona ve o gün yanımdan ayrılmadı çocukla o ilgilendi hatta yemeği bile o yaptı sen iyice dinlen kendine gel diye ayran içirdi bol bol ( hani kustum son anda ölümden döndüm sandı )

Sonraki günlerde bile günde 1 kere aramayan adam günde 10 kere arar oldu bak canını sıkan bir şey olursa benle konuş bakma o gün hata bende okadar bağırmamam gerekirdi affet beni diyip durdu
O korku onu en az 1 ay iyice bana bağladı sonradan hafif eski haline döner gibi oldu ama ben bu kezde o hikayeden sonra sabırla davranınca inan ilk zamandan çok daha iyi oldu aramız

mutlu olduktan sonra arada oyun oynamış ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…