- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet nickin cok güzelKaptan degistirdi nikini dimi ceco :)
Sorarsin naapman gerektigini
sanirim sen 3 farkli isim yaziyosun onlar iclerinden birini seciyor..
benim 8 yildir ayni nick cokta severim :)
Ah canım yaEsimin akrabaları artik beni öldürecek eşimde tabi
8 yildir musaitmisin demeden cat kapi geleceklerini soyleyip 1 2 saat gelmelerini beklemekten biktimIrResistibLe_ hayırdır kuzu yeni vukuatmı var yoksa
Sabır canım inşallah düzelecek herşey sen bol bol dua et
InsallahIrResistibLe_ Allah yardımcın olsun zor zamanlar yaşamışsın ve yaşamaya devam ediyorsun İnşaallah kısa zamanda eşinle problemlerini aşar ve çok mutlu olursunuz
@oynakbasi34 senide tebrik ederim ablacım çok zor şeyler yaşamışsın herşeyinde üstesinden tek başına gelmişsin İnşaallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz hep böyle mutlu olursunuz
Ayni seyleri ilk 6 yil yasadim ben delirip cinnet gecirince kv bıraktı cagirmayiIrResistibLe_ sen önce eşini ufak ufak kendine çek emin ol ondan sonra sana danışmadan asla kabul etmez Anneside olsa
Biz yeni evliyken ailesi pazar sabahı bile 07:00de arayıp öğlen oldu hala uyuyormusunuz hadi kalkın şuraya gidiyoruz derlerdi ve abartısız her haftasonu yaparlardı bunu hani baş başa birşeyler yapmayı aklımızdan geçiremezdik bile
Ben giyinirken isyan ederdim eşimde nasıl olmaz diyeyim diyip dururdu ve ben beş karış suratla hazırlanırdım hatta bazen sinirden ağlardım ( yüzümü şişte görseler umursamazlardı )
Köydeki Ananneme bile yalnız gidemezdik hep peşimize takılırlardı ( teyzem mutfakta bir iki kızım şunları ne taktınız peşinize ne güzel yatıyada kalırdınız derdi ama ne gezer onlar kalk diyince kalkılır otur diyince oturulurdu )
Sabırla devam ettim eşimi etkilemeyebilinç altına ufak ufak ben sana emanetim emanete hıyanet olmaz; başkalarını anlatırken ( hesapta ) çaktırmadan ya ne tuhaf insanlar var şükür sen öyle vicdansız biri değilsin sen olsan şöyle yapardın kesin diye bilinç altına çalıştım ve cidden baştan banane milletten diyen adam zamanla tabi canım doğru olanda o diye benim fikirlerimi benimsemeye başladı
Şu an KV bir şey desede önce Banuya bir sorayım der yada bazen şu an dışardayım ses az geliyor eve geçince ararım diyip hemen bana danışır ne dersin diye sonra kendi fikriymiş gibi arayıp ya şu şekilde daha mantıklı der
İnan sende bunu yapabilirsinSihirli kelime ''Sabır''
Bir erkeğe kendi fikrini onunkiymiş gibi yaklaşırsan ( geçen demiştin unuttunmu hesabı ) emin ol benimsiyorlar o davranış biciminide
mutlu olduktan sonra arada oyun oynamış ne farkederbusraerdal Aminnnn canım cümlemizin
Hep diyorum bir kadın kafasına koysun yeterki başaramayacaği şey yok
Eskiden beni dinlemeyen adam şimdi kendimi iyi hissetmiyorum içimde bir sıkıntı var ağlamak geliyor içimden diyince işi bile asıp eve gelen biri oldu
Olay sende bitiyor ve sana ihtiyacım var izlemini benimsesin yeter
İnan eşim bazen diyor yaw numaramı yapıyorsun yoksa ciddenmi diyorsun bazen anlayamıyorum diyebende cesaretin varsa şansını zorla istersen diyorum kahkalarla gülüyor yok anam riske girmenin anlamı yok ben almıyayım diyor
Artık oda farkında taktik uyguladığımı ama artık benimsedi bu şekli ve bu şekilde çok çok daha mutlu olduğu için oda benim oyunlarıma eyvallah diyor
Hep diyor geç öğrendim ama sen mutlu olunca ben daha mutlu oluyormuşum dolaylı yolldanda olsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?