Teşşekür ederim :) kaptanımızın dediği gibi bencede kadının yapamayacağı şey yoktur pes etmediğimiz sürece hep bizi bir erkeğe muhtaçmış gibi yetiştirmeye çalıştılar ama asla bir erkeğe muhtaç değiliz bunu çok çok iyi anladımBüşra tebrik ederim annenide senide valla insan böyle kadınları duyunca gurur duyuyor bravo size inş.hersey gönlünüzce olur
Canim boy kacti senin?benimde soyle bi inancim var bu arada ailesinden boyle sorunlar gormus insanlar belki kotu bi cocukluga sahip oluyorlar evet ama yaslarinin onunde olgunluklari deneyimleri ve ozguvenleri oluyor bu da onlari daha guclu kiliyor ben sende bunu hissettim mesela:)Buarada ben buaralar yine zıvanadan çıktım yeme konusunda bitter çikolataları grissinileri abarttım
bugün arkadaşımdayım ama yarından itibarn çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum 3. ayda kuzenimin düğünü var 2. ayda İstanbula gidiyorum Allahın izniyle ve bu halde gitmek istemiyorumo yüzden yarından sonra çok daha sıkı bir şekilde kaldığım yerden devam edeceğim hiç bir şekilde ekmek, makarna, pilav türü şeyler tüketmeyeceğim protein ağırlıklı besleneceğim ve hergün spor yapmayı düşünüyorum. Artık 65i sonra 64ü görmek istiyorum. Bu cuma kesinlikle 66yı görmem lazım benim. En azından 2. aya kadar 60 olsam sonra 50li rakamları görürüm İnşallah gerçi hepsi sadece hayal gibi ama ne olursa olsun pes etmicem
afiyetler olsun sennde cok guclu kendinin ve degerli oldugunun farkinda olan bi kisiligin oldgnu dusunuyorum:)Neyse birkaç damla gözyaşı döküp geçmişte yaşadıklarımızı kafamıza fazla takmadan biz bizi stresten kurtaracak ve bizi mutlu edecek eksi kilolara adapte olalım. Bu sabah kalktığım da daha doğrusu öğlen kalktığımdatartıya çıktım 68, 8 ile şok oldum. Çok sevindim. Beden ölçülerime baktım. İstediğim ayara gelmeye başlamış. Çok mutlu oldum. 10 gündür resmen dumura uğramıştım. Sinüzit, oğlumun hastalığı, üstüne mesailer, 3 gündür başıma musallat olan ve sağ gözümü çıkarmak istetecek kadar şiddetli baş ağrısı. Dün gece 4'te acile gidecektim neredeyse. Ağrı kesici aldım sonra ne zaman bilmiyorum uyumuşum. 12'de zorla kalktım. Evi temizlemek için toparlanmaya çalışıyorum. Kendime bir güzellik yaptım. Krallara layık bir kahvaltı:
1 patates kızartmasına 2 yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim çavdarlı tam buğdaylı ekmek
10 tane yeşil zeytin
marul, dereotu, roka
1 portakal
1 yk reçel
ev temizliğ, ütü vs. akşama kadar ağzıma lokma koymam artık.
Dün akşam acayip şerbetli tatlı çekti canım. Neyse ki eti karam elibol kesti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?