Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IrResistibLe_ allah yardımcın olsun cnm bence eşinin gözüne girmek icin çabala ipleri eline al ondan sonra sözünden cikamaz bi esini de dinle senden sogutan seyler ne onu konustur nelerini gormuste sogumus ona gore adim atabilirsin

oynakbasi34 kapatanim sende fenasin ha ne marifetler var sende öyle hele su numaradan intihar olayinda koptum

Büşra tebrik ederim annenide senide valla insan böyle kadınları duyunca gurur duyuyor bravo size inş.hersey gönlünüzce olur
Teşşekür ederim :) kaptanımızın dediği gibi bencede kadının yapamayacağı şey yoktur pes etmediğimiz sürece hep bizi bir erkeğe muhtaçmış gibi yetiştirmeye çalıştılar ama asla bir erkeğe muhtaç değiliz bunu çok çok iyi anladım

Buarada ben buaralar yine zıvanadan çıktım yeme konusunda bitter çikolataları grissinileri abarttım
bugün arkadaşımdayım ama yarından itibarn çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum 3. ayda kuzenimin düğünü var 2. ayda İstanbula gidiyorum Allahın izniyle ve bu halde gitmek istemiyorum o yüzden yarından sonra çok daha sıkı bir şekilde kaldığım yerden devam edeceğim hiç bir şekilde ekmek, makarna, pilav türü şeyler tüketmeyeceğim protein ağırlıklı besleneceğim ve hergün spor yapmayı düşünüyorum. Artık 65i sonra 64ü görmek istiyorum. Bu cuma kesinlikle 66yı görmem lazım benim. En azından 2. aya kadar 60 olsam sonra 50li rakamları görürüm İnşallah gerçi hepsi sadece hayal gibi ama ne olursa olsun pes etmicem

Günaydın kızlar.
Fırsat bulup geçmişi biraz okudum. Çok üzüldüm. Ben kendim çok kötü şeyler yaşamasam da annem geldi gözümün önüne.
Dayısının oğluyla evlenmiş. Onu istemeyen kaynanadan ve de dayısı olacak kayın babadan ve kocadan yıllarca eziyet görmüş. Annemin yaşadıkları yüzünden okumak için çok uğraştım, ağladım. Bir erkeğe muhtaç yaşamayacağım dedim. Severek evlendim ama zamanla artan sorumluluklar eşimin ailesinin sıkıntıları verdikleri stres derken mutluluğu bulamadık ama ayrılmadık da. Ben çareyi başka bir şehirde işe girerek buldum. Sonra tayinim çıkmadı vs derken hafta sonu evliliği yaşamaya başladık. Böyle de mutluyum, hem maddi hem de manevi huzurluyum aslında. Çocuklarım da alıştı artık.
Kadınlar aslında erkeklerden daha güçlü ama farkında değiller. Bizi hep erkeğe şartlandırarak büyüten ailelerimiz de kabahatli. Erkeğe "sana muhtaç değilim sevgin varsa kapım açık yoksa güle güle" dediğinizde açı 180 derece size dönüyor ya da gidecekse zaten gidiyor.
Evliliklerde de kadının erkekten ayrılmasını engelleyen psikolojik ve bedensel bağlılık en fazla 3 ay sürüyormuş. Vakti geldiyse işler iyice sarpa sarmadan ayrılmak da gerekli. Bazen bu çocukların mutluluğu için de elzem.

Neyse birkaç damla gözyaşı döküp geçmişte yaşadıklarımızı kafamıza fazla takmadan biz bizi stresten kurtaracak ve bizi mutlu edecek eksi kilolara adapte olalım. Bu sabah kalktığım da daha doğrusu öğlen kalktığımda tartıya çıktım 68, 8 ile şok oldum. Çok sevindim. Beden ölçülerime baktım. İstediğim ayara gelmeye başlamış. Çok mutlu oldum. 10 gündür resmen dumura uğramıştım. Sinüzit, oğlumun hastalığı, üstüne mesailer, 3 gündür başıma musallat olan ve sağ gözümü çıkarmak istetecek kadar şiddetli baş ağrısı. Dün gece 4'te acile gidecektim neredeyse. Ağrı kesici aldım sonra ne zaman bilmiyorum uyumuşum. 12'de zorla kalktım. Evi temizlemek için toparlanmaya çalışıyorum. Kendime bir güzellik yaptım. Krallara layık bir kahvaltı:
1 patates kızartmasına 2 yumurta
2 yk tulum peyniri
1 dilim çavdarlı tam buğdaylı ekmek
10 tane yeşil zeytin
marul, dereotu, roka
1 portakal
1 yk reçel
ev temizliğ, ütü vs. akşama kadar ağzıma lokma koymam artık.
Dün akşam acayip şerbetli tatlı çekti canım. Neyse ki eti karam elibol kesti beni.

Canim boy kacti senin?benimde soyle bi inancim var bu arada ailesinden boyle sorunlar gormus insanlar belki kotu bi cocukluga sahip oluyorlar evet ama yaslarinin onunde olgunluklari deneyimleri ve ozguvenleri oluyor bu da onlari daha guclu kiliyor ben sende bunu hissettim mesela:)
afiyetler olsun sennde cok guclu kendinin ve degerli oldugunun farkinda olan bi kisiligin oldgnu dusunuyorum:)

Menum his hos olmadi bugun telafi kursum vardi kahvalti edemeden ciktim yine ve okulda butuk bir tost yedim(((secenekde cok yoktu cunku oglen green salads ve yannda minik kizarms ekmklerden birazcik
Aksam tavuk haslama planliyrm ins suyuma devam 2 yi bulmya calscm
Ama cok yurudum toplam 1 saat vardir ins:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese iyi pazarlar

Malum bugün Pazar olunca geç kalktık kahvaltı faslı bittiğinde öğlen olmuştu
Hadi ondan sonra evi temizle çamaşır yıka mutfağı toparla derken bu saat oldu
Bir yandanda büyük kızlada ufaktan kapıştım devamlı kardeşine bu ara sert davranıyor yapma kızım diyincede bana sesini yükseltiyor eşşek evlat
Bende bugün inat ettim tavırlarını kardeşine ve bana karşı değiştirmediği sürece konuşmayacağım
Normalde çok güzel anlaşırız ( ben devamlı he dediğim sürece ) ama tek sıkıntımız kardeşiyle arasının bir gün iyise 3 gün kötü olması Bende madem sen kardeşini hiçe sayıyorsun bende seni hiçe sayacağım artık diye
Kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamayı öğrensin nasılsa en geç yarın pişman olup kendine çeki düzen verir

Bu arada Salı ve Çarşambaya randevu aldım doktordan
Salı İç hastalıklarına gidiceğim sabahtan yağıma tuzuma bir baktırayım ( 3 gündür sanki kazanla tatlı yemişim gibi halsizlik hissediyorum ve dilim uyuşuyor şekerim tavan sanki )
Çarşamba günüde Kadın doğuma gidiceğim ( rahat 1.5 sene olmuştur gitmeyeli ) bir gidip şu pko ne alemde bir baktırayım birde şu adet düzensizliğime bir sebep varmı bir baksında ona göre yoluma devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…