Hosgeldin canim ...Sabah bi paket cubuk kraker
öğle 1 kase mercimek 2 dilim kepekli ekmek, 3 yk makarna
aksam protein keki bi dilim kepek ekmek arası avuç içi kadar tavuk
Masallah banucum sen kafanda bitirmisin olayi uygulama kalmis insallah hersey gonlunce olur ...Kızlar kendime güzel bir alışveriş listesi yaptım
Yarın inşallah sabah kar bastırmamış olurda bende bir güzel alışverişimi yaparım
Birde kendime güzel bir not defteri almaya karar verdim
Günlük yediklerimi ve içtiklerimi hatta sporumuda dakika olarak not ediceğim ki 3 ay sonra tekrar doktora gittiğimde şöyle bir göz gezdirsin hani neler yemiş bu diyeHepsini okuyacak hali yok tabide en azından rast gele bakar bir kaç sayfaya hemde devamlı benim elimin altında olur ne yapsam diye düşündüğümde hemen önceki sayfalara bakar bulurum
Bu arada listemde yağ hiç yok denecek kadar az
Salatalar kesinlikle yağsız olacakmış
Her öğüne 1 dilim ekmek var hatta öğlen 2 kaşık şehriye pilavı yazmış ( ben her gün yemem ama yaparsamda bulgur yaparım )
Ara öğünler fiks 1 porsiyon meyve + 2 grisini
Kolestrol yüksek olduğu için öğlenleri sadece 1 köfte kadar et varBenim gibi bir et obura bu yapılırmı dedim ilk gördüğümde ama kesinlikle uyacağım listeye çünkü kadın eğer bu şekilde de gitmezse artık başka şeyleri araştırırız dedi
Günde en az 2.5 litre suda içilecek
İlaçlarımıda düzenli kullanacağım inşallah
Bu akşam ilaçlara başladımbiri zaten regl olmam için Tarlusal diye bir minik hap
Şeker içinde 50 mglık Glukobay diye bir ilaç yazmış oda minik bir şey ve normalde diğerinden içtiğimde anında başım ağrır midem bulanırdı ama bunda hiç bir yan etki yok şükür
Gerekirse her gün 3 kere hatırlatma kuracağım telefonuma ilaçını iç suyunu ihmal etme diye
Hatta yarın kendime şöyle güzel 1 litrelikde bir şişe alayımda 3 kere bitirdiğimde tamamdır diyebileyim
Benimde b 12 dusuk ve her ay igne vuruluyorum ben yumurta yiyemiyorum alerji yapiyor ...Huzurvemavi İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar
Hee birde unutuyordum B12 de düşük çıkmış benim onada takviye alacağımdoktor yazıcaktı unuttu sanırım şimdi tekrar gitmektense evde var onları kullanırım eşim kendine diye almıştı demir kokusu var diye içmedi boşa gitmesin
Nasılsa 3 ay sonra gittiğimde tekrar tahliller yenilenecek ona göre bu kez kendi yazar
Valla iki doktorda beni çok motive etti keşke daha evvel sallamasaymışım
O hastanenin diyetisyeninide gitmeyi düşünüyordum ama hastalarından biriyle sohbet edince doktorun yanına girmeden dahiliyeciyle ilerlemek beni daha çok motive edecek kanaatine vardım
Rabbim inşallah gönlüme göre verir
Hatta ahtım var 85i gördüğüm an kapanmak istiyorum ( zaten o zaman babamla girdiğimiz iddayı kazanmış olacağım ve Ümre masraflarımızı babam karşılayacak eee dönüştede benim açık dolaşmam olmaz kendime yakıştıramam hani sanki alelade bir yere tatile gidipte dönüşte yine lay lay lom takılmaya devam edermiş gibi)
Geçen eşimede dedim oda istersen hemen kapan aşkım benim için biliyorsun senin mutluluğun önemli gerisi teferruat dedi ama açıkçası hep güzel tessettür kıyafetlerine içim gidiyor koca karı gibi dolanmak istemiyorum ( kilo olunca kıyafetlerde direk 50 - 60 yaşında gibi gösteriyor ) Şöyle daha güzel bir kıvama geleyimde giydiğim bol şeylerde olsa hanım hanımcık dursun ( düdük gibi giyinmekte ters geliyor bana kapalıyken )
Afiyet olsun rakibem gozlerim yollarda kaldiYok kiz rakibem ne uyumasi büyük bıraktı teli küçük kaptı şarjda bitti derken anca herkesi yatırıp elime alabildim menü paylaşayım sabah kavurmalı iki yumurta peynir domates salatalık zeytin kahve yeşil çay kiraz sapı çayı akşam palamut balığı on tane kadar badem fındık 45 dk yürüyüş
Sagol canim insallah...İlaclarinizi için bol bol kilo verin inşallah kızlar
Kocaeli izmitOra nere ?bura izmir..
burda çok kar var ama istanbula nasıl gelmemiş hayret, günaydın canımmmSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu gecede geç yatmama rağmen erkenden uyandımgüzelce duşumu alıp kendime geldim şimdide keyif kahvemide aldım sizlere bakayım dedim Gerçi bu saatte herkes hala uyuyordur Yena hariç
Gece kar başlamamış şansımaama felaket bir soğuk var ve yağmur yağıyor
Küçük kuzuyu okula bırakıp kızkardeşimle buluşacağız kahvaltı etmek içinordanda alışverişe gider eksilkerlimi alır eve gelirim
Yılbaşı gecesi Annemlerin Evlilik yıldönümleri, KVninde yaş günü
Geçen Annemin doğum gününe hediye almıştım şimdi KVye almak olmaz dedim eşime oda bu sefer eee Annenlerinde Evlilik yıldönümü bari onlarada bir şey al gönülleri olsun dedi
Gerçi henüz ne alacağıma bile karar veremedim ama bakalım büyük bir ihtimal her iki hediyeyide şöyle uygun hatıra kalacak bir şey seçerim
Babamada cumartesi şu tek kişilik pastalardan eşime aldırırımnasılsa çıktığında kapılarının önünden geçiyor hem hediyelerini verir hemde minik pastayı gece cayın kahvenin yanına yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?