Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun kimsecikler yok menumu yazip gideyim ...
Rakibem derin uykuda

Sabah ...
Peynir
Zeytin
Kaymak
1 d ekmek

Oglen ..
Biber kizartmasi zeytin yagli
Peynir
Zeytin
1 d ekmek
Dere otu

Ara 2 ceviz
1 portakal

Aksam...
Yogurt corbasi
Ciger sote
Salata

Bol tarcinli su
1 mandalina
30 dak spor

Son düzenleme:
Sabah bi paket cubuk kraker
öğle 1 kase mercimek 2 dilim kepekli ekmek, 3 yk makarna
aksam protein keki bi dilim kepek ekmek arası avuç içi kadar tavuk
Hosgeldin canim ...
Bence cok kuru yiyorsun biraz daha sebze agirlikli beslen ve tarcinli su tuket iyi gelir
Kahvalti cubuk kraker yemisin calistigin icin belki ama kuru seyler siskinlik yapiyordur

Kızlar kendime güzel bir alışveriş listesi yaptım
Yarın inşallah sabah kar bastırmamış olurda bende bir güzel alışverişimi yaparım

Birde kendime güzel bir not defteri almaya karar verdim
Günlük yediklerimi ve içtiklerimi hatta sporumuda dakika olarak not ediceğim ki 3 ay sonra tekrar doktora gittiğimde şöyle bir göz gezdirsin hani neler yemiş bu diye Hepsini okuyacak hali yok tabide en azından rast gele bakar bir kaç sayfaya hemde devamlı benim elimin altında olur ne yapsam diye düşündüğümde hemen önceki sayfalara bakar bulurum

Bu arada listemde yağ hiç yok denecek kadar az
Salatalar kesinlikle yağsız olacakmış
Her öğüne 1 dilim ekmek var hatta öğlen 2 kaşık şehriye pilavı yazmış ( ben her gün yemem ama yaparsamda bulgur yaparım )
Ara öğünler fiks 1 porsiyon meyve + 2 grisini

Kolestrol yüksek olduğu için öğlenleri sadece 1 köfte kadar et var Benim gibi bir et obura bu yapılırmı dedim ilk gördüğümde ama kesinlikle uyacağım listeye çünkü kadın eğer bu şekilde de gitmezse artık başka şeyleri araştırırız dedi

Günde en az 2.5 litre suda içilecek

İlaçlarımıda düzenli kullanacağım inşallah
Bu akşam ilaçlara başladım biri zaten regl olmam için Tarlusal diye bir minik hap
Şeker içinde 50 mglık Glukobay diye bir ilaç yazmış oda minik bir şey ve normalde diğerinden içtiğimde anında başım ağrır midem bulanırdı ama bunda hiç bir yan etki yok şükür
Gerekirse her gün 3 kere hatırlatma kuracağım telefonuma ilaçını iç suyunu ihmal etme diye

Hatta yarın kendime şöyle güzel 1 litrelikde bir şişe alayımda 3 kere bitirdiğimde tamamdır diyebileyim

Masallah banucum sen kafanda bitirmisin olayi uygulama kalmis insallah hersey gonlunce olur ...
Bende cumayi bekliyorum dr. sonuclarina gore bende bazi onlemler alirim artik

Huzurvemavi İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar

Hee birde unutuyordum B12 de düşük çıkmış benim onada takviye alacağım doktor yazıcaktı unuttu sanırım şimdi tekrar gitmektense evde var onları kullanırım eşim kendine diye almıştı demir kokusu var diye içmedi boşa gitmesin

Nasılsa 3 ay sonra gittiğimde tekrar tahliller yenilenecek ona göre bu kez kendi yazar

Valla iki doktorda beni çok motive etti keşke daha evvel sallamasaymışım
O hastanenin diyetisyeninide gitmeyi düşünüyordum ama hastalarından biriyle sohbet edince doktorun yanına girmeden dahiliyeciyle ilerlemek beni daha çok motive edecek kanaatine vardım

Rabbim inşallah gönlüme göre verir
Hatta ahtım var 85i gördüğüm an kapanmak istiyorum ( zaten o zaman babamla girdiğimiz iddayı kazanmış olacağım ve Ümre masraflarımızı babam karşılayacak eee dönüştede benim açık dolaşmam olmaz kendime yakıştıramam hani sanki alelade bir yere tatile gidipte dönüşte yine lay lay lom takılmaya devam edermiş gibi )
Geçen eşimede dedim oda istersen hemen kapan aşkım benim için biliyorsun senin mutluluğun önemli gerisi teferruat dedi ama açıkçası hep güzel tessettür kıyafetlerine içim gidiyor koca karı gibi dolanmak istemiyorum ( kilo olunca kıyafetlerde direk 50 - 60 yaşında gibi gösteriyor ) Şöyle daha güzel bir kıvama geleyimde giydiğim bol şeylerde olsa hanım hanımcık dursun ( düdük gibi giyinmekte ters geliyor bana kapalıyken )

Yok kiz rakibem ne uyumasi büyük bıraktı teli küçük kaptı şarjda bitti derken anca herkesi yatırıp elime alabildim menü paylaşayım sabah kavurmalı iki yumurta peynir domates salatalık zeytin kahve yeşil çay kiraz sapı çayı akşam palamut balığı on tane kadar badem fındık 45 dk yürüyüş

Benimde b 12 dusuk ve her ay igne vuruluyorum ben yumurta yiyemiyorum alerji yapiyor ...
Dr. Dedi omur boyu. B 12 takviyesi alicaksin ayrica troid yavas. Benim yok yok yani
Insallah istedigin kiloya inersinde dedigin gibi kapanirsin canim bende kapaliyim daha spor seyler seviyorum ama kilo yuzunden zor oluyor benim ust bedende var fazlalik alt taraf normal uste oturtum mu alti dert olmuyor

Afiyet olsun rakibem gozlerim yollarda kaldi

İnşallah hepimiz çoook güzel kilolar veririz

Hadi kızlar herkes yatağına :)
Baya geç olmuş şimdi fark ettim

Hepinize hayırlı geceler
Yarın inşallah sabahtan uğrarım kızıda gönderdikten sonra havaya göre karar veririm alışverişe gidip gitmeyeceğime ama inşallahhhhhhhhhhh yağmamış olur karda giderim ( eşim arabayı bana bırakıcak rahat rahat alayım eksikleri diye hem suyumuzda bitmek üzere bir kaç büyük şişe alayım haldende kar bastırırsa bir kaç gün rahat edelim damacanayla almıyorum ben daha uyguna geliyor diye 5 lik su halde 1.25 damacanaların en uygunu 7 lira çok tutumluyumdur

Neyse hadi ben kaçtım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu gecede geç yatmama rağmen erkenden uyandım güzelce duşumu alıp kendime geldim şimdide keyif kahvemide aldım sizlere bakayım dedim Gerçi bu saatte herkes hala uyuyordur Yena hariç

Gece kar başlamamış şansıma ama felaket bir soğuk var ve yağmur yağıyor
Küçük kuzuyu okula bırakıp kızkardeşimle buluşacağız kahvaltı etmek için ordanda alışverişe gider eksilkerlimi alır eve gelirim
Yılbaşı gecesi Annemlerin Evlilik yıldönümleri, KVninde yaş günü
Geçen Annemin doğum gününe hediye almıştım şimdi KVye almak olmaz dedim eşime oda bu sefer eee Annenlerinde Evlilik yıldönümü bari onlarada bir şey al gönülleri olsun dedi
Gerçi henüz ne alacağıma bile karar veremedim ama bakalım büyük bir ihtimal her iki hediyeyide şöyle uygun hatıra kalacak bir şey seçerim
Babamada cumartesi şu tek kişilik pastalardan eşime aldırırım nasılsa çıktığında kapılarının önünden geçiyor hem hediyelerini verir hemde minik pastayı gece cayın kahvenin yanına yerler

burda çok kar var ama istanbula nasıl gelmemiş hayret, günaydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…