merhbalarrr
yeni yılda sağlık mutluluk huzur iş arayana iş koca isteyene koca kilo isteyene kalori istemeyene zayıflmak nasip olsun
bende yaşın etkisi olduğunu düşünüyorumn eskiden daha kolay gidiyodu amaaaaa diyprum ki ünlü kadınlara bi bakın seda sayan faşan 60 yaşına gelmiş hala azıylayabiliyolar demekki pes etmemek lazım, yi,yoz yiyozda noluyo sonra 4 saat sonra yine aynı, uzun sürecek mutluluklar lazım bizeeAhh esrasi senin kilon da olsaydim keşke.
Neler yapmisim kendime nasil hoyratca davranmisim bedenime hatta ruhuma. ;(
noolur yasınız gençken herhangi saglik sorununuz yokken atin uzerinizden pis yaglari,agirligi.zaman oylesine cabuk geciyor ki bi bakiyorsun gelmissin 40 yasina hala basardigin birsey yok ve hala cok siskosun artik sagliginda elden gidiyor. Ve hep imrenerek bakiyorsun guzel giyinenlere..
Bu arada cok haklisin yasam sekli olmali beslenme yoksa yoyo misali bir ileri iki geri hep debeleniriz misal ben.. benim gibi olmayin... bakın ben 300 gram veriyorum diye gobek atiyorum neredeyse..
Kizoa4 telefonum kırıldı firsat buldukca oğlumun tabletinden girecegik
Günaydın kızlar
Sabah aç karnima tartildim
Artı bir kilo gördüm ben şok
Acaba dedim akşam turşu yemistim ondan mi oldu
Biraz moralim bozuldu evi temizlerim ben bu sinirli artık
Motivasyona ihtiyacım var
cok sukur iyiyim telefon kirildi biraz ona uzuldumMerak ettik seni.. iyimisin canim..
cok sukur iyiyim telefon kirildi biraz ona uzuldum
bilmiyirum esim baktiracak bugun yeni almistik 5 ay olmadi dahaTamir edilemezmi.?
Merhaba kizlar huzel bir yıla girmek nasip olsun saglik huzur mutluluk ask eksik olmasin canlar.
He birde yılbaşı biletinde bize ev alacağımız kadar rabbim nasip etsin cok verio9 azdirmasin sadece istanbulda sevip mutlu hayrını görebileceğim bir evim olsun oda olmadi bi ev pesinati ciksin insallah
Kizlar hele herkes bi amin desin bakam
Tesekur ederim yenacim
Tesekur ederim yenacim
Huzur cok onemsedigim bir his mavi deniz ve goz rengim birazda duygusalim birlesince bu nik cikti ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?