Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nebilim diademe fransızcada prenses tacı gıbı bişey demek uyelik acarken biraz mecburıyetten yazmiştım forumu okudugumda degişik nickler görüyorum
Hoşuma gidiyolar oyuzden düşündüm degiştirmeyi
Arafatı cok sevıyorum eşimle görümcemde genelde hep oyle. Seslenırler bana evet kutsal bişey haklısın bilemedım yanı şimdi
cok haklısın canım bende cok mutsuzum bu durumdan kendımı kötü hissedıyorum ıstediklerımı giyemeyınce bakıldıgın herkes kilolu degılsın dıyor gercektende pek kilomu göstermiyorum etım cok sıkı galıba ama ben mutsusum böyle olmaktan su hafta sonu gecsede bende düzenimi bi oturtsam cok iyi olacak
merhbalarrr
yeni yılda sağlık mutluluk huzur iş arayana iş koca isteyene koca kilo isteyene kalori istemeyene zayıflmak nasip olsun
aminn bebek isteyenede bebekler saglıklı hayırlı inşallah

Amiin kuzum..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür kavuşturana

Sabahtan öğleden sonraya kadar evle boğuştum uğrayamadım
Malum 2 gündür elektrikler anamızı ağlattı ne çamaşır yıkayabildim nede doğru dürüst mutfağımı istediğim gibi temizleyebildim tabi bugün hazır elektriklerde varken hemen eve giriştim bari yeni yıla pis girmeyeyim diye

Öğleden sonrada eşim laptobu alıp gidince öylece kala kaldım cebiminde şarjı olmayınca :)

Bu gece özel bir hazırlık yok diyebilirim biraz kuruyemiş belki çok azda cips yerim bende :)
Zaten birazdanda akşam yemeğimizi yeriz sonrada çay keyfi eşliğindede PTT yani pijama terlik televizyon

Benim kızlar pijamaları çıkarmadılar bile inatla neymiş herkes süsleniyormuş onlar herkesin yaptığını yapmazmış aykırı benim kızlar bea

Gece girebilirmiyim bilmiyorum malum eşler biraz daha fazla ilgi ve hizmet istiyor

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

Birinciliği de göreceğiz, mutlaka.

Benim eşim de öyle. Ama erkeklerde kas fazla olduğu için metabolizmaları hızlı.

Sanırım kilolarımız yakın. Daha önceki grubumda eşleşmiştik. Kilosu yakın olanlar birbirini motive ediyordu.
Ama seneye başlayalım olur mu?

Bugun yedilerim
11.00
Sabah iki yumrtayla omlet 3 zeytin bir cavdar ekmegi yesil cay
10 dk kalca bacak egzersizi
100 ziplama

18:00 firinda sebzeli kofte iki kasik makarna iki kasik yogurt
10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama

Sıra kacamaklara geldi
İnce bir dilim pasta
Bir avuc çekirdek
Biraz fazlacik cips
Yesilcay

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…