Nebilim diademe fransızcada prenses tacı gıbı bişey demek uyelik acarken biraz mecburıyetten yazmiştım forumu okudugumda degişik nickler görüyorumDiademe nickin güzel aslın da neden degiştirmek istiyorsun.?
Arafat özel kutsal bir isim yaa.. sanki sorumluluğu varmıs onun gibi algilarim hep..
Örnegin komsunun oglu var ismi muhammed. Cokta yaramaz . Annesi surekli kizar ona tuhaf oluyorum.. oyle de ilginc bakış acim var benim de. :)
cok haklısın canım bende cok mutsuzum bu durumdan kendımı kötü hissedıyorum ıstediklerımı giyemeyınce bakıldıgın herkes kilolu degılsın dıyor gercektende pek kilomu göstermiyorum etım cok sıkı galıba ama ben mutsusum böyle olmaktan su hafta sonu gecsede bende düzenimi bi oturtsam cok iyi olacakaslında bu yaptıklarımızı yaşam felsefesi haline getirmek lazım , çünkü diyet yaparken bazı alışkanlıklar kazanıyoruz, sonra kilolar gidiyo fıstık gibiyiz,
bi şekilde bi yerlerde normalde yediğimizden farklı şeyler yemek zorunda kalıyoruz, tatlı, hamur işi vs. bakıyoruz aaa kilo almıyorumm, bi iki ay böyle, sonra ay canım şişkinlik herhalde su topladım tartı bi iniyo bi çıkıyo, sporda yavaş yavaş yalan oluyo nasıl olsa kilo almmıyoruz ya, hoop alışıyoruz, az yiyorum sanıp, sinsi sinsi kilo alıyorruz, helede çok yiyipo hala aynı kalanları gördükçe teselli bulup yok csanım bu şişklik geçici aman beş kilomu veremiycem derken bi bakmışsın tıkanıp kalıyorsun
ben yazın fabrikada denetimler geçiriyorum bazı denetçiler bayan oluyo tabi onlar sürekli seyahat falan derken ev hayatları yok gibi, ne spora zaman ne bişey, bizim gibi yani, bu yaz iki denetçi geldi ayrı zamanlarda ikiside bayandı, baktım 56 kilotaş çatlasın biride artık 48 falan sanırım çubuk kraker misali, 2,3 gün öğlen yemeklerini beraber yedik, diyet yapan ben çorbada alıyorum yemek de tabiki bi dilim ekmek de,o çıbık gibi kadın bi çorba aldı yanına az yoğurt ne ekmek ne bişey tabi diğer denetçide 1 ay önce gelen aynı şekilde davranıyordu , anladımki bu iş 6 ay bi sene değil ömürlük, çünkü yazdan buraya 6 ay geçti ben o zaman 65dim şimdi şişkinlik diye diye olmuşum 68
etrafınızdan aman boşver diyenleri dinlemeyin, çünkü kıyafet giyerken üzülen sizlersiniz, özellikle ben dolabımda bi sürü güzel kıyafetim var, 2,3 tanesinden başkasını içim rahat giyemiyorum bunalıma giriyorum,düğünlere felan gitmek istemiyorum artık yeter eşimide dinlemiycem yürüycem banane kıskanırsa kıskansın bana bi keresinde 70 kiloluk karısın diye şaka yapmıştı her şakanın altında bi gerçek yatar maden öyle bende yürürüm o sinir olsun
aminn bebek isteyenede bebekler saglıklı hayırlı inşallahmerhbalarrr
yeni yılda sağlık mutluluk huzur iş arayana iş koca isteyene koca kilo isteyene kalori istemeyene zayıflmak nasip olsun
Amiin kuzum..Merhaba kizlar huzel bir yıla girmek nasip olsun saglik huzur mutluluk ask eksik olmasin canlar.
He birde yılbaşı biletinde bize ev alacağımız kadar rabbim nasip etsin cok verio9 azdirmasin sadece istanbulda sevip mutlu hayrını görebileceğim bir evim olsun oda olmadi bi ev pesinati ciksin insallah
Kizlar hele herkes bi amin desin bakam
Birinciliği de göreceğiz, mutlaka.Bizimde şükür geldi elektriklerde yine gidermi diye tedirginim açıkçası
Hemen listemizi yaptım ortalamamız fena değil bence hatta gayet güzel ( diğer takımlarda maşallah bugün güzel sonuçlar var ama yine ilk 5de oluruz sanırım )
Şimdi baktım 4.cü görünüyoruz :)
Benim eşim de öyle. Ama erkeklerde kas fazla olduğu için metabolizmaları hızlı.Esim pasta almis yarin icin ondan iki catal aldim ama telafi olarak 100 ziplama yaptim kizlar
Bende yarin sebze ve kofte yaparim firinda esim kendisi icin makarna istedi makarna bide yaninda cacik off yeme de yaninda yatyemegi az yiyip pastadan yerim birde cips azicik yerim
Bu arada kizlar geçen haftalarda demiştim ya esimde bana inat rejim yapio die adam ilk tartildiginda 96.9 du bugun tartildi 90 kilo daha bir ay dolmadi 6 kilo gitmis birde gece 10dan sonra aksam yemeklerini yer nasil gitti okadar kilo yahu
Sanırım kilolarımız yakın. Daha önceki grubumda eşleşmiştik. Kilosu yakın olanlar birbirini motive ediyordu.günaydın kızlarrr
neler neler konuşmuşsunuz öyle ne güzel,
kızlar benim motivasyona ihtiyacım var, eşim sürekli abur cubur istiyo akşamları ona çok uymuyorum ama arada ben de alıyprum o zaman kendime güvenim azalıyo, spor yapmayı unutuyorum bana bi yol gösterin hep sabitte kaldınm
Afiyet olsun rakibemmm...Huzurvemavi rakiben üç lahmacun yedi yarım dilimde kek mutsuzmuyum hayır elime sağlık çok güzel olmuş:))) spor 60 dk yürüyüş
Kızlarr kaçamaklara dikkat abartmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?