Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boy ayni canim yasim 39 iki kızım var doğuma girerken 103 idim çıktım hala aynı bir sene emzirdim yedim içtim derken diyete başladım kızım iki yaşında şuan emzirme donemide bitti tamamen iki yaşında kestim full diyet derken 83

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Rabbim inşallah yeni yılda bize bol eksiler, sağlık ve huzur getirir
Gerçi bu sabah yine uyanır uyanmaz olan olaylara çok canım sıkıldı İnsancıklara biraz eğlenceyi bile çok görüyorlar
Yeni yılın ilk saatlerinde bile canımızı yakmayı başardılar

Dün gece benim açımdan ( beslenme bakımından tabiki ) gayet iyi geçti diyebilirim
Saat 19:30 gibi az patates kızartması ve ızgara sosis yedim gecede sadece 1 avuç kadar antep fıstığı yedim
Aslında eşim bir sürü abur cubur almış ama hiç canımız istemedi

Küçük kuzu istedi diye bir tur tombala oynadık Öncesindede eşimle tavla oynadık ve tabiki ben kazandım
Tvde Güldür güldür yılbaşı özel vardı onu izledik bir yandan

Hee birde benim büyük kızla yeni yıla girmeden bir atıştık
Ben ailecek bir arada olalım hoş vakit geçirelim dedikçe inatla kendini bizden soyutluyor devamlı odasına kapanıyor, bir şey dediğimde duymuyor hesapta ama ikinciye söyleyincede başlıyor söylenmeye elli kere aynı şeyi söylüyorsun diye eşşek madem duydun niye cevap vermiyorsun yada dediğimi yapmıyorsun diyincede yine söylenmeye devam ediyor
Dünki mevzumuzda çok basit birşeydi Hadi gelin ailecek bir resim çekilelim dedim ( Allah geçinden vermesin ama hep diyorum yarın öbür gün bana yada eşime bir şey olursa en azından hatıra bir resmimiz olsun hatıra )
Hatun başladı bana söylenmeye siz çekilin ben istemiyorum saçmalıyorsun ne gerek var falan diye
Dedim tamam len bir daha sana gel resim çekilelim dersem ne olayım hani gören üvey sanır o an ( kızın ayarı yok ya çok yakın davranıyor yada düşmanıymışız gibi ) İnat etti o an bende niye öyle yapıyorsun ne var şimdi bunda diyince birde fırça attı bana yok efendim ne alaka alalade bir gece işte sen abartıyorsun falan diye Bende ne halin varsa gör karışmıyorum dedim

Aslında tek derdi gündüz arkadaşına gitmek istedi bende babandan izin al dedim tabi eşimde ne işin var bugün arkadaşında az Annene yardım et hem yılbaşı günü kimseyi rahatsız etme demesi ( ben arka çıkıp ikna etmedim ya ordan bana gıcıktı ) gecede bu sefer 12ye doğru komşunun kızıyla kapı önüne çıkmak istiyordu tabi biz daha evvel ufak çaplı atışınca onuda yapamadı ( ben gerçi demedim bile çıkamazsın diye ama bize kızgınlığını belli etmek için çıkmadı sanki çok umurumda olacakmış gibi )
Odasına bir kapandı bir daha çıkmadı Bende zaten 01:30 gibi yattım ( oda 12yi geçe kardeşi yatınca yatmış )

Sabahta tabi yaptığından pişman oldu kalkmış kahvaltı hazırlamış çay falan demlemiş
Bir an sinirinden ne dediğini kulağı duymuyor sonradan da çok pişman oluyor ama hep diyorum ona kimse Annen gibi senin kahrını çekmek zorunda değil şu huyundan vazgeç diye ama yok inadı inat

Sabah beri bende inadımdan konuşmuyorum onunla Eşimede dedim ille böyle yapınca doğru davranıyor diye oda boşver bir müddet daha böyle yap belki o zaman jeton düşer diyor ( normalde anında af ediyorum bir şey yokmuş gibi davranıyorum ama iki gün sonra yine aynı erken gerisi )

İnanılmaz ama normal zamanda yalvarıyorum az kardeşinle okuma çalış işim var diye ve hep bahanesi benimde işim var onla uğraşamam falan der genelde yada kardeşiyle zorla ders bası yapar ve 5 dakika bile dolmadan kardeşini ağlatıp senle uğraşamam diye kovalar odadan
Şu anda yarım saatten fazla oldu odalarına kapandılar okuma çalıştırıyor kardeşine ve gıkları çıkmıyor
Valla ben bir müddet daha böyle davranamaya çalışayım gerçi içim acıyor konuşmayınca ama olsun belki öyle öyle öğrenir insanları sert uslubuyla kırdığını

Bu arada ben geçen gün ne güzel alıntı yapabiliyorken bugün yine alıntı yapamaz oldum
Benim bu nickin ayarlarında mı bir şey var anlamıyorum ki

Guzel biryil olsun inşallah kizlar bize yine bisey cikmadi piyango da cok umutluydum oysaki hevedim kırıldı sonra topladim kendimi hayirlisi elbet birgun kendi kazancınmizla almak nasip olur die

Sabah tartida arti görmediğime sevindim cuma gunku tartida yim bunada şükür

LargeGemini Rabbim inşallah gönlüne göre verirde sende ev sahibi olursun canım Bizdede 2 amorti var bir tek eşim her sene ya 10 000 çıksa yeter diye alır ama hep amorti
Rabbim sağlık versin gerisi zaten halledilir

Sabit çıkman gerçekten süper ben tartılmadım sabah ama eminim artıdayımdır çünkü malum hala regl olmadım ve davul gibi dolanıyorum adet sökücüde işe yaramıyor sanırım ( gerçi doktor ilaç bitince bir kaç güne olursun dedi ama nette kullanmaya başladıktan 3 gün sonra regl olanlar çoğunlukta olunca olurum diye umuyordum )
1.5 ayı oldu resmen inan ayaklarımın üstü dahi şiş

2017'ye merhaba. Kötü başladı ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim.
Kaptanım ve sevgili grubum, izniniz olursa daha önceki grubuma, 4. gruba geçmek istiyorum. Çünkü koptum biraz hırsa ihtiyacım var. Yoksa verdiğim kiloları da geri almakta korkuyorum.

Amin kaptanim ya hayirlisi artik bakalim istanbulda evin varsa dünyanın zengini sensin gozumde :)

İnşallah olursun bir iki gun daha bekle kilo da etkili adet geciktirmede bende bu hafta girecem bakalim günlerimi unutuyorum nezaman girince bi ohh cekiyom malum kizim küçük
oynakbasi34

Hosgeldin canim burda motiveolunarak cok guzel kilolar gidiyo kaptanimiz oynakbasi34 kaptan yardimcimiz Diademe bugun pazar oldugu icin sessiz grup geldiklerinde grup kurallarina uyarak baslayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…