Ahh canım yedim yemez olurmuyumBu arada benim rakibem ne yapiyo ne yalti gece acaba yedi ictimi ben gibi yoksa icten ictem tekrar birincilige mi oynuyo yineSu perisi86
Selam kızlar bugün sabah tereyağlı kahve içtim. Bir saat sonra chia pudingi (yarım su bardağı sütle yaptim) bir az pişmiş haşlanmış yumurta yedim. Ara öğünde zencefilli limonlu çay içtim. Tavuklu havuçlu pirinçli mas fasulyeli çorba yaptım öğlen bir kase ondan içtim. Akşam 18:30 yine çorba 1 küçük kutu ton balığı konservesi yedim bir de 1 tane eti gong yedim. 8 gibi şekersiz türk kahvesi içmeyi dusunuyorum
Kızlar dün yediğim üç lahmacun iki çiğ köfte sabah +1200 Gr olarak ödem yapmış 55 dk yürüyüşle 200 Gr gitti 1kilo kaldı üstüne bugün regl oldum hadi hayırlısı
Yemek yapmaya usendim :)Butun ogunlerde neden corba canim?
Yemek yapmaya usendim :)
3 lahmacun 2 icli kofte vallahi canim haklısın ödem ödemKız Aygül gebertirim seni :)))
Iyi cesaret edip tartilmisin rakibem ben regli bitene kadar tartilmicamKızlar dün yediğim üç lahmacun iki çiğ köfte sabah +1200 Gr olarak ödem yapmış 55 dk yürüyüşle 200 Gr gitti 1kilo kaldı üstüne bugün regl oldum hadi hayırlısı
Afiyet olsun hosgeldin canim en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle ...Selam kızlar bugün sabah tereyağlı kahve içtim. Bir saat sonra chia pudingi (yarım su bardağı sütle yaptim) bir az pişmiş haşlanmış yumurta yedim. Ara öğünde zencefilli limonlu çay içtim. Tavuklu havuçlu pirinçli mas fasulyeli çorba yaptım öğlen bir kase ondan içtim. Akşam 18:30 yine çorba 1 küçük kutu ton balığı konservesi yedim bir de 1 tane eti gong yedim. 8 gibi şekersiz türk kahvesi içmeyi dusunuyorum
Bencede odem degildir aygulOdem degildir o
Geldim rakibem alistik kiz olmayinca gozlerim ariyor kime caticam diyorumHuzurvemavi nrdsn rakibemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?