Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada benim rakibem ne yapiyo ne yalti gece acaba yedi ictimi ben gibi yoksa icten ictem tekrar birincilige mi oynuyo yine Su perisi86
Ahh canım yedim yemez olurmuyum

Sabah kahvaltidan sonra kardeşime geçtim 35 haftalik hamile beşiği gelmiş prensesin içini dışını sildim annem kıyafetleri elinde yikadi

Biraz temizlik yaptık geldik haftaiçi gidip utuleyip çantasını hazirlayacagim teyze oluyorum

Aygül akşam ıspanak yemeği yoğurtla gecirecegim sonra bir saat spor yapacağım

Cuma arti gormeyelimde dimi ama spor sart

Kızlar dün yediğim üç lahmacun iki çiğ köfte sabah +1200 Gr olarak ödem yapmış 55 dk yürüyüşle 200 Gr gitti 1kilo kaldı üstüne bugün regl oldum hadi hayırlısı

Selam kızlar bugün sabah tereyağlı kahve içtim. Bir saat sonra chia pudingi (yarım su bardağı sütle yaptim) bir az pişmiş haşlanmış yumurta yedim. Ara öğünde zencefilli limonlu çay içtim. Tavuklu havuçlu pirinçli mas fasulyeli çorba yaptım öğlen bir kase ondan içtim. Akşam 18:30 yine çorba 1 küçük kutu ton balığı konservesi yedim bir de 1 tane eti gong yedim. 8 gibi şekersiz türk kahvesi içmeyi dusunuyorum

Butun ogunlerde neden corba canim?

Sabah ac karnina
10 dk kalca bacak egzersizi
100 ziplama

12.00 Sabah kahvalti ispanakli yumurta (bir yumurtayla) 2 zeytin bir salam bir adet çavdar ekmeği

1.5 litre su
10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama

Ara bir portakal 3 tane cips

18.00 yarim kase corba
3 kasik makarna
Firinda sebzeli kofte
Cacik
Suan davul gibi sistim cacik sisirdi sanirsam

Yatana kadar 2.5 litreyi tamamlamayı dusunuyorum

Aksamki sporumi yapmasam mi acaba kizlar hem bacagima hem belime kramp girmis sanirim cok zorlamisim

Selam kizlar hayirli aksamlar...
Kızlar dün yediğim üç lahmacun iki çiğ köfte sabah +1200 Gr olarak ödem yapmış 55 dk yürüyüşle 200 Gr gitti 1kilo kaldı üstüne bugün regl oldum hadi hayırlısı
Iyi cesaret edip tartilmisin rakibem ben regli bitene kadar tartilmicam

Afiyet olsun hosgeldin canim en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle ...
Kilon fazla degil boyun kac ?

Bencede odem degildir aygul
Rakibem yedi lahmacunlari kac km. Yuruyecek bakalim bu hafta :)

Geldim rakibem alistik kiz olmayinca gozlerim ariyor kime caticam diyorum
Isilcim bu hafta isildaman gerek hadi spora

Bugun yediklerim...
Sabah
1 elma
11 gibi kahvalti...
Peynir
Zeytin
Maydanoz
2 dilim kizarmis ekmek
2 parca sucuk

Ara...
1 kase yogurt
2 ceviz
2 parca peynir

Aksam...
Hamsi tava
Bol salata
1 d .ekmek
1 parca bitter

Bol tarcinli su
Evde 25 dak spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…