Hosgeldin elifcim iyim cok sukur ..Geldiimmm nabersnz nasl gdiyi bende bu hafta agrlikli shake kullnmyi dusnuyrm ve ozellkle her gun yuruyus yapcm bKalm ins olmlu donutler alirim:)
Dovseydin bacimKız yaptım sporumu 55dk yürüyüş daha ne yapım zati regl var Allah Allah
yoksa bu yuzdenmi bu haftada listede degildim?Offf yaaa yine alıntılar olmuyor benim ( ne güzel düzelmişti )
Yani unuttuğum olursa ne olur kusura bakmayın
A antiaging canım bizden ayrılmak istemene üzüldüm açıkçası ama eğer diğer takımda daha çok motive olacağına inanıyorsan tabiki transferini onaylarımBu cumada bizim takımda bildirimini yapıyorsun ( ben not ekliyorum 4.cü takıma transfer olmak istiyor diye ) sonraki haftada diğer takımda yapabiliyorsun bildirimlerini
İnşallah sana çok iyi gelir ve cidden hedefine ulaşırsınama sana çok alıştık aradada olsa sohbete gel ( bende gelirim tabiki )
Guilietta Canım aramıza hoş geldin Dün malum pazardı herkes evde olunca benim yoğunluk hiç bitmiyor ( gerçi bu ara baya koşturmacam vardı ama inşallah daha rahat olurum artık )
Umarım birlikte motive olur çok güzel kilolar veririz
Sana kısaca Kurallarımızı özetliyeyim;
Her gün en az 5 mesaj bekliyorum herkesten
Gün içinde yada gün sonunda menümüzü ( suda dahil ) ve yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz
Her cuma bildirim günümüz yani herkes bir önceki haftayla o haftaki kilosunu ve aradaki farkı yazıyor
Cuma bildirimini en geç 14:00de yapılmasını istiyorum ( hata olursa düzeltme şansımız olsun diye )
Yeni gelen arkadaşlarımızda 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil oluyorlarmalum bazen gelenler bir heves başlayıp 2 hafta hatta bazen 2 - 3 gün sonra bile ortadan kaybolabiliyor o yüzden özellikle bu kural konusunda esneme kabul edilmiyor
Daha evvel cuma yarışmasında herhangi bir takımda yarıştınmı2 sene evvelde olsa hangi takımda yarıştıysan ona göre daha sonra not düşüp transfer olma durumunu göz önünde bulundurabiliyoruz
ISILDURU canım dün artıları görmüşsün ama bugün kesinlikle dengeli beslen ve bol hareket etmeye çalış ben inanıyorum cumaya az da olsa eksi bile görürsün değil artı çıkmak
LargeGemini canım bu arada gözünüz aydın Rabbim kardeşine kuzusunu sağlıklı ve hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Aminnnnnnnnnnnnn
E elifdnzzz Canım inşallah o shakelerin faydasını görürsünBu arada daha sık görmek isteriz seni
tereyagli kahve deeken canim?Merhaba kızlar
Sabah 6:50de uyandım. Akşamdan hazırladığım 2 bardak detox suyumu içtim. 7 gibi bir haşlanmış yumurta yedim. 7:30 da servise 20 dk yürüdüm. 8: 30 gibi iş yerinde olacağım chia pudingi yiyeceğim 1 kaşe ve tereyağlı kahve hazırladım ondan içeceğim. Ara öğünde de zencefilli limonlu çay yapıyorlar iş yerinde onu içerim. Öğlen yemeğini dışarıda yiyorum salatalarin temiz olduğunu düşünmediğimden yemiyorum. Ne yiyebilirim?
Kaptanım süpersin. Enerjine hayranım. Neşe saçıyorsun.Offf yaaa yine alıntılar olmuyor benim ( ne güzel düzelmişti )
Yani unuttuğum olursa ne olur kusura bakmayın
A antiaging canım bizden ayrılmak istemene üzüldüm açıkçası ama eğer diğer takımda daha çok motive olacağına inanıyorsan tabiki transferini onaylarımBu cumada bizim takımda bildirimini yapıyorsun ( ben not ekliyorum 4.cü takıma transfer olmak istiyor diye ) sonraki haftada diğer takımda yapabiliyorsun bildirimlerini
İnşallah sana çok iyi gelir ve cidden hedefine ulaşırsınama sana çok alıştık aradada olsa sohbete gel ( bende gelirim tabiki )
Guilietta Canım aramıza hoş geldin Dün malum pazardı herkes evde olunca benim yoğunluk hiç bitmiyor ( gerçi bu ara baya koşturmacam vardı ama inşallah daha rahat olurum artık )
Umarım birlikte motive olur çok güzel kilolar veririz
Sana kısaca Kurallarımızı özetliyeyim;
Her gün en az 5 mesaj bekliyorum herkesten
Gün içinde yada gün sonunda menümüzü ( suda dahil ) ve yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz
Her cuma bildirim günümüz yani herkes bir önceki haftayla o haftaki kilosunu ve aradaki farkı yazıyor
Cuma bildirimini en geç 14:00de yapılmasını istiyorum ( hata olursa düzeltme şansımız olsun diye )
Yeni gelen arkadaşlarımızda 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil oluyorlarmalum bazen gelenler bir heves başlayıp 2 hafta hatta bazen 2 - 3 gün sonra bile ortadan kaybolabiliyor o yüzden özellikle bu kural konusunda esneme kabul edilmiyor
Daha evvel cuma yarışmasında herhangi bir takımda yarıştınmı2 sene evvelde olsa hangi takımda yarıştıysan ona göre daha sonra not düşüp transfer olma durumunu göz önünde bulundurabiliyoruz
ISILDURU canım dün artıları görmüşsün ama bugün kesinlikle dengeli beslen ve bol hareket etmeye çalış ben inanıyorum cumaya az da olsa eksi bile görürsün değil artı çıkmak
LargeGemini canım bu arada gözünüz aydın Rabbim kardeşine kuzusunu sağlıklı ve hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Aminnnnnnnnnnnnn
E elifdnzzz Canım inşallah o shakelerin faydasını görürsünBu arada daha sık görmek isteriz seni
En uzun yaşayan insanlar İkaria adasındaymış.Yıllık 26 litre zeytin yağı tüketip, haftada 2 defa balık ve sadece 5 ayda bir kırmızı et yerlermiş. Şeker ve undan yok denecek kadar az kullanıyorlarmış. Tabii şarap ta içiyorlarmış. Benim bir hocam şarap yerine şalgam suyu için derdi.Bu arada kızlar malum bugün Pazartesi yani benim Kurs günüm
Ancak akşam üzere gelebilirim ( teneffüslerde bakmaya çalışırım )
Diyetimi tabiki oradada bozmayacağım ve öğle yemeğinde esnaf lokantasına gidiceğimen azından orada zeytinyağlı birşeyler bulma şansım var ( gittiğimiz yer Eyüpte senelerdir olan bir yer ve bizim kurstaki bir abla sahibinide çok iyi tanıyor adam her malzemenin en iyisini kullanıp asla fazla yağlı yada tuzlu yapmıyor yemekleri )
Uyandığımdan beride 500 ml su içtimAslında daha fazla içerdim de kursta tuvalete taşınmak istemiyorum
Heee birde su deyince aklıma geçen gün nette okuduğum bir araştırma geldi;
Malum Japonların çoğu çok zayıf
Genel bir araştırma yapılmış ve çoğu Japon sabah uyandığında 4 bardak su içiyormuş aç karnınaSonrada 1 saate yakın ağızlarına bir şey sürmeyip sağlıklı kahvaltılarını yapıyorlarmış
Yemeklerden 1 saat önce ve sonra su içmeyi kesiyorlarmış ( yani yemeği yedikten bir saat sonra suyunu içiyor yada kahvesini ) Diğer zamanlardada su içmeyi ihmal etmiyorlar aksine 2 saatti susuz geçirmemeye çalışıyorlarmış
Yani diyeceğim o ki zayıflamadaki en büyük etken
Su Su Su
Kızlar şişelere sarılıp suyunuzu içebildiğiniz kadar çok için
yoksa bu yuzdenmi bu haftada listede degildim?((
tereyagli kahve deeken canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?