Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geldiimmm nabersnz nasl gdiyi bende bu hafta agrlikli shake kullnmyi dusnuyrm ve ozellkle her gun yuruyus yapcm bKalm ins olmlu donutler alirim:)
Hosgeldin elifcim iyim cok sukur ..
Insallah sporun her cesidi mutlaka yarar saglar hic olmadi acip muzigi oynayalim bence kisin yurumek biraz sorun oluyor

Sabah kaşar peynir beyaz peynir zeytin iki
Dilim ekmek

Öğlen bir tabak lahana kavurma domates salatalık

Ara bir küçük muz

Aksam ıspanak yemeği yoğurt

Portakal

Soda içerim en son
Bir saat spor yaptım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur

Dün malum pazar geç kalktık kahvaltı falan derken öğlen oldu
Dün bir ara anlatmıştım büyük kızla hafif nanemollayız diye Cadı tabi sonunda yine dayanamadı ve benimle neden konuşmuyorsun dedi Oturup uzun uzun konuştuk ailecek ve herkes rahatsız olduğu şeyleri kırmadan birbirine söyledi Aslında farkında bile değil odasına kapanarak bizleri üzdüğünden ve daha dikkatli olacağına söz verdi
Sonra oturup bir gece önce küçük kızımın isteğiyle zoraki oynadığımız tombalayı bu kez eğlenerek oynadık

Akşam üzerede eşimin halalarına çaya gittik ve 21:30da eve geldik tam buraya bakacakken eşim biraz laptobda çizim yapmam lazım diyince gece 12ye kadar kalkmadı başından

Hafif başım ağrıyor diye hiç demedim hadi ver artık kızlara bir bakayım diye
Sabaha karşıda baş ağrısıyla uyandım ve saat 03:45den beri uyanığım
Hatta sabah 06:00da da kahvaltımı yaptım

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım; Malum bugün doktorun verdiği listeye başladım

1 parça beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 kırmızı biber
1/4 alaca ( turp gibi olan var ya hem şeker hem kolestrola iyi geliyormuş )
1 dilim ekmek
1 bardak süt

Aslında listede zeytin yoktu ama domates salatalık vardı ( onlarda evde kalmamış )
Artık kurs dönüşü 2 gün yetecek kadar alırım ki Pazarın kurulduğu gün daha fazla alırım uyguna

İnşallah faydasını görürüm hala reglde olamadım ilaca rağmen Nette millet kullanmaya başladıktan 3 gün sonra regl olduklarını yazmışlar ama sanırım ilaç bittikten bir kaç gün sonra olmaya başlarım doktorunda dediği gibi ilacın bitmesinede 1.5 gün var

Offf yaaa yine alıntılar olmuyor benim ( ne güzel düzelmişti )
Yani unuttuğum olursa ne olur kusura bakmayın

A antiaging canım bizden ayrılmak istemene üzüldüm açıkçası ama eğer diğer takımda daha çok motive olacağına inanıyorsan tabiki transferini onaylarım Bu cumada bizim takımda bildirimini yapıyorsun ( ben not ekliyorum 4.cü takıma transfer olmak istiyor diye ) sonraki haftada diğer takımda yapabiliyorsun bildirimlerini
İnşallah sana çok iyi gelir ve cidden hedefine ulaşırsın ama sana çok alıştık aradada olsa sohbete gel ( bende gelirim tabiki )

Guilietta Canım aramıza hoş geldin Dün malum pazardı herkes evde olunca benim yoğunluk hiç bitmiyor ( gerçi bu ara baya koşturmacam vardı ama inşallah daha rahat olurum artık )
Umarım birlikte motive olur çok güzel kilolar veririz

Sana kısaca Kurallarımızı özetliyeyim;

Her gün en az 5 mesaj bekliyorum herkesten
Gün içinde yada gün sonunda menümüzü ( suda dahil ) ve yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz
Her cuma bildirim günümüz yani herkes bir önceki haftayla o haftaki kilosunu ve aradaki farkı yazıyor
Cuma bildirimini en geç 14:00de yapılmasını istiyorum ( hata olursa düzeltme şansımız olsun diye )
Yeni gelen arkadaşlarımızda 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil oluyorlar malum bazen gelenler bir heves başlayıp 2 hafta hatta bazen 2 - 3 gün sonra bile ortadan kaybolabiliyor o yüzden özellikle bu kural konusunda esneme kabul edilmiyor

Daha evvel cuma yarışmasında herhangi bir takımda yarıştınmı 2 sene evvelde olsa hangi takımda yarıştıysan ona göre daha sonra not düşüp transfer olma durumunu göz önünde bulundurabiliyoruz

ISILDURU canım dün artıları görmüşsün ama bugün kesinlikle dengeli beslen ve bol hareket etmeye çalış ben inanıyorum cumaya az da olsa eksi bile görürsün değil artı çıkmak

LargeGemini canım bu arada gözünüz aydın Rabbim kardeşine kuzusunu sağlıklı ve hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Aminnnnnnnnnnnnn

E elifdnzzz Canım inşallah o shakelerin faydasını görürsün Bu arada daha sık görmek isteriz seni

Bu arada kızlar malum bugün Pazartesi yani benim Kurs günüm
Ancak akşam üzere gelebilirim ( teneffüslerde bakmaya çalışırım )

Diyetimi tabiki oradada bozmayacağım ve öğle yemeğinde esnaf lokantasına gidiceğim en azından orada zeytinyağlı birşeyler bulma şansım var ( gittiğimiz yer Eyüpte senelerdir olan bir yer ve bizim kurstaki bir abla sahibinide çok iyi tanıyor adam her malzemenin en iyisini kullanıp asla fazla yağlı yada tuzlu yapmıyor yemekleri )

Uyandığımdan beride 500 ml su içtim Aslında daha fazla içerdim de kursta tuvalete taşınmak istemiyorum
Heee birde su deyince aklıma geçen gün nette okuduğum bir araştırma geldi;

Malum Japonların çoğu çok zayıf
Genel bir araştırma yapılmış ve çoğu Japon sabah uyandığında 4 bardak su içiyormuş aç karnına Sonrada 1 saate yakın ağızlarına bir şey sürmeyip sağlıklı kahvaltılarını yapıyorlarmış
Yemeklerden 1 saat önce ve sonra su içmeyi kesiyorlarmış ( yani yemeği yedikten bir saat sonra suyunu içiyor yada kahvesini ) Diğer zamanlardada su içmeyi ihmal etmiyorlar aksine 2 saatti susuz geçirmemeye çalışıyorlarmış

Yani diyeceğim o ki zayıflamadaki en büyük etken

Su Su Su

Kızlar şişelere sarılıp suyunuzu içebildiğiniz kadar çok için

Gunaydın
En hafifinden mutlu haftalar ..

Banucum gecmiş olsun. Belki regl oncesi başagrisidir. Sen temkinli git kursa. :)

Merhaba kızlar

Sabah 6:50de uyandım. Akşamdan hazırladığım 2 bardak detox suyumu içtim. 7 gibi bir haşlanmış yumurta yedim. 7:30 da servise 20 dk yürüdüm. 8: 30 gibi iş yerinde olacağım chia pudingi yiyeceğim 1 kaşe ve tereyağlı kahve hazırladım ondan içeceğim. Ara öğünde de zencefilli limonlu çay yapıyorlar iş yerinde onu içerim. Öğlen yemeğini dışarıda yiyorum salatalarin temiz olduğunu düşünmediğimden yemiyorum. Ne yiyebilirim?

oynakbasi34 çok teşekkür ederim umarım zayıflarız hep birlikte. Bir sene önce bir gruba katılmıştım ama iş yerindeki yoğunluk yüzünden (denetim zamaniydi) giremedim sonrasında da devam etmedim. Hangi gruptu hatırlamıyorum.

yoksa bu yuzdenmi bu haftada listede degildim?((

tereyagli kahve deeken canim?

Günaydın kızlar.
Yılbaşı mahmurluğunu ve kalorilerini atarız umarım bu hafta.
Cumartesi akşam kuruyemişi fazla kaçırmışım. Kalabalık olunca da kontrolü elde tutmak zor oldu.

Sabah 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 krep, 1,5 yumurta yedim. Biraz da marul ve kırmızı lahana.

Kaptanım süpersin. Enerjine hayranım. Neşe saçıyorsun.
Anlayışın ve güzel sözlerin için de teşekkür ederim.
Umarım diğer grupta daha hızlı kilo veririm. Kısa zamanda yeme düzenimi kurmam lazım.

En uzun yaşayan insanlar İkaria adasındaymış.Yıllık 26 litre zeytin yağı tüketip, haftada 2 defa balık ve sadece 5 ayda bir kırmızı et yerlermiş. Şeker ve undan yok denecek kadar az kullanıyorlarmış. Tabii şarap ta içiyorlarmış. Benim bir hocam şarap yerine şalgam suyu için derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…