Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar teneffüsdeyim
Şekersiz kahvemi grisini esliginde gotururken sizlerede bakayim dedim

yoksa bu yuzdenmi bu haftada listede degildim?((

tereyagli kahve deeken canim?

Ayyy kuzuuu ben diyorum birseyi unuttum diye Ne olur kusura bakma elektrikler kafa birakmadi bende

Birde reglin 3.4.gununden sonra bende bir iştah patlaması oluyor üç dört gunde o sürüyor her ay nerdeyse 10 günüm heba oluyor varmı bir fikri olan iştahı engellemek için

Günah Çıkartma:

30 Aralık öğlen:
5 yeşil zeytin, 1 parça peynir, biraz ezme, 1 yk reçel, yarım susamlı yumuşak simit
Akşam: yarım tavuk dürüm, 6 adet lahana sarması
yolda giderken 2 avuç kadar fındık içi

31 Aralık sabah:
6 parça patates kızartması, 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 yk reçel, 5 yeşil zeytin
Öğlen: yarım tost, 1 su bardağı taze portakal suyu

Akşam: 1 porsiyon tavuk kızartma, 3 yk pirinç pilavı, 1 bardak kola
1 kase sütlaç
Gece: 3-4 avuç kadar karışık kuruyemiş, yarım yaş pasta
2200 kalori almışım.
Ama alışveriş merkezinde çok yürüdüm. 2 saat hiç oturmadan.

Dün öğlene doğru:
6-7 parça patates kızartması, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet yeşil zeytin
yarım gözleme, 1 yk reçel, 1 yumurta

Akşam:
Yarım adana, 3 yk pirinç pilavı, ezme, kırmızı lahana ve marul salatası,
2 sütlü Nuriye (1'i 160 kalori)

ara: 1 krep, 1 dilim peynir
yarım saat bacak, karın ve kol egzersizi.

İşlerim azaldı o yüzden bu hafta sporu artıracağım. Cumaya + yok, yok.

Birde reglin 3.4.gununden sonra bende bir iştah patlaması oluyor üç dört gunde o sürüyor her ay nerdeyse 10 günüm heba oluyor varmı bir fikri olan iştahı engellemek için
Tarçın

• Tarçın bitkisi doğada fazlaca bulunan ve lezzetli aroması olan bir bitkidir, iştah kesen bitkiler arasında yer almaktadır.
  • Tarçın tüketimine bağlı olarak şeker hastalarının kan şekeri değerlerini dengelediği bilinmektedir.
  • Daha uzun süreler kendinizi tok hissetmek için tarçın tüketmenizi öneriyoruz.
  • Bir gün içerisinde yaklaşık yarım çay kaşığı kadar tüketilmesi yeterlidir. İştahın kapanmasına yardımcı olan şifalı bitkiler arasında en etkili olandır.

A antiaging kız kaç günlük liste nasıl aklında tuttun bravo valla
Omega 3 . Bir de hep yolda geçtiği için farklı yerlerde yiyince, düşündüğümde gözümün önüne geldi.

Mesela cuma öğlen çok yoğundum. İşyerinde arkadaşların dolapta bıraktıklarını yedim.
Akşam ilk durak, eşim başka şehirde olduğu için önce oraya geçtik. Acele tavuk döneri kızımla paylaştık. Eltime geçtim, sarma varmış .
yolda fındık aldım. Ankara'da kız kardeşimde çay içtim sadece. Annemlerde de çay. Aaa bak unutmuşum yazmayı gecenin 1,5'unda babamla beraber peynir ekmek yedik.
Annemin kahvaltı sofrası meşhur zaten yok yok. Reçelleri ünlüdür. Kızartması, gözlemesi vs.
Akşam alışveriş merkezinde kızımın tostundan tırtıkladım.
Eve gelince babamın meşhur tavuklu pilavı, annemin sütlacı kafam döndü ya.
Çerez vs derken. Pazar dönüşte eşimi bırakmadan önce lokantada yemek.

Öğlen 3 orta boy içli köfte, 1 elma, 1 küçük dilim haşhaşlı revani.
1 litre suyumu içtim.
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş. Yollar kayak pistine dönmüştü ancak bu kadar oldu.

Kuafore geldim az bakim yapayim aynaya bakinca canim sıkıliiyor. Hastalik fena vurdu beni yuzum akmis resmen :)

Merhaba kizlar
Sabah 2 yemek kasigi lor peynir
Kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
1 salam
1 çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peynir

10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama
Parka gittim 25 dk bisiklete bindim
1 litre su

Oglen 3 kasik corba 2 kasik yoğurt patates yemegi

10 dk kalca bacak egzesizi
100 ziplama

Aksamda tavuk iki kasikta makarna yaninda cacik düşünüyorum

2 litreyi tamamlamayi düşünüyorum
Yirgun olmazsam 10 dklik sporumu ve ziplama yapicam

Canim omega3 nerden karsiliyosun benim cok unutkanligim oluyo ve hafizam cok zayif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…