evet canım en doğrusu bu tabiii
ben de artık bu şekilde beslenmeye özen göstericem şeker..akşamları da meyve ile geçiştiricem bir de spor şart..
hem daha zinde yapar hem de sağlıklı
ailem urfadan oraya gelmiş...ilk orta lise üniversiteyi mersinde okudum...ailem hala mersinde...2 hafta önce ordaydım 1 hafta kaldım.....mersinin kerebici eşliğinde kilodan bahsederdik.....
şuan yalovada tatildeyim...pazartesi dönecem...eve döneyim her akşam koşu bandında en az 4 km koşacam...başka yolu yok..okul açıldığında öğrencilerim fit görsün beni.........
eve dönüş ne zaman...
denizde olmanda avantaj senin için acaip kalori yaktırır...
hem tatildesin hem kilo veriyosun bravo sana şeker...
genelde tatil dönüşleri bavullarda fazla kilolar da olur ama sen yükünü epey hafifletmiş olucaksın inşallah........
ben ramazanda çok çok ii kilo veriyorum..bende şekerli besinlere ilgi yok...çayı kahveyi şekersiz içerim...iftarda önce 2 bardak ılık su içerim...sonra 1 kase çorba sonra yine ılık su....sonrada salata.....
gece boyunca tatlı yemem...(kerebiç yok burda olsa düşünürüm) sahurda 1-2 dilim kepek ekmek 2-3 chery domates...bol bol da su.....
misafir olduğum yer dışarı götürüyor şunu ye bunu ye diyor yemiyorum...çünkü hayır demeyi öğrendim ve tatilde olduğum için bundan vazgeçmeyi düşünmüyorum....keşke her misafir senin gibi masrafsız olsa diyolar.....
oh oh ne güzel şeker....
süper yapıyomuşsun...herkese örnek olucaksın bravo...
sadec kerebiçle aramız iyi galibaa
kerebiç de benden uzak olduğu için sorun yok şimdilik...kurban bayramında mersindeyim belki o zaman yerim kerebiç...kısmet olursa müsait olursan görüşürüz...fit vucudumuzla forumda arz-ı endam ederiz.......zemuszemuszemuszemus
tabiki canım neden olmasın şeker...
şöööleee incecik incecik ve yeni cicilerimizle....
görüşürüz inşallah şeker..
o zamana kadar sende ideal kilona gelmiş olursun artık..
ya benim planladıgım gibi olmadı yemem ya ama neyse çok kötü deildi
sabah elma yemiştim ögle 4 parça haşlanmış tavuk baget kısmı
az önce dondurma (işte bu kötüydü ama çokk soıcaktı canım çekti)
ama akşama balık ızgara ve salata
şimdi kalkıyım yürüyüm azcık
çilekcim sen koşu bandında koşuyomusun yürüyomusun ben hiç koşmadımda dahamı etkili acaba hep 6km hızla yürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?