Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam ben geldım gec kaldım bugun gecmıs cok gerı de kalmıs :) okuyacak halım hıc yok uykusuzluktan ölyrm. yarın staja baslıyorum. ramazan da geldı son bı kac gun :) ben bıraz uyuyacagım.. mısafırler vardı dun uyuyamadım hıc. gorusmek uzere.

kızlar yarın belki giremiyebilirm onu söleyim
sabah enstitüye kayıt olcam
ordan bi bankay ordan bi başka banka daha
ve sonra diğer eve boyacı ve pen ci götürecem çok yoğunum
sbnmcsm senden uzun bi açıklama bekliyoırum bn olmasam da ister profilime istersen özelime yaz
önceden başka bi takımn listesendeymişsiin
bunu en başta demn gerekiyordu
bu kuralı bilmiyormuydun?
belki takım oalrak ceza bile alabiliriz
açıklamnı bekliyorum
haydi kızalr iyi akşamlar
ilterim müsait olursan takım yarın san emanet
yine de ilk fırsatta girceğim

günaydınlar h.sonu acuk kaçırdımmm ooff oofff nese tekrar kemerleri sıkma vakti geldii
hepimize kolay gelsin buarada kahvaltım 2 dilim çavdarlı ekmek arasında peynir ve domates

günaydın nasılsınız arkadaşlar en cok yogunum mısafırden dolayı bol yorgunluk başka bırşey yok hepınızı özledım sohbet etmeyı

Arkadaşlar günaydın tekrar sizinle aynı yerde buluşmak çok güzel...Heeeeeeeeeeeey 61.8'den 60.7'ye düştüm.Takımda değilim ama Kafaya koydum herkesi geçiçem.Dışarıdanda olsa birinci olacağım,kararlıyım.(Dağçileği sanada günaydın arkadaşım! yarışa devam ediyoruz öyle değil mi?)

azra canım ben bır haftalıgına gezmeye gıdecegım haberın olsun kg tel yollarım gıremıye bılırım bu aralar

ne demek vazgeçer miyim......

76.5 kg...yım
sabah sadece canım elma istedi....1 elma yedim bol ılık su içtim.....

3 günde 1 kg. verdim ya sen?

3 günde 1.5 kg..istadiğin kiloyla yarışabiliriz canım sorun değil.....

öğlen yemeğim 1 adet elma 1 bardak ılık su....
Elma diyeti yaptığımı düşünmeyin sadece ucuz olduğu için 10 kg elma aldım..onu bitirmeye çalışıyorum...canım yemek adına hiçbirşey istemiyor...sadece ılık su ve elme yicem bugün...........

ayyy inanmıyorum bukadar önemlimiydi ceza felan vallahi bilmiyodum bilseydim söylerdim ayrıca aklıma bile gelmedi ya takım 2 ay önce felan kapandı zaten ve son 3 ay felan acayipp bi kopukluk vardı takımda yaprak dökümü gibi döküldü
yemin ederim aklıma bile söylesemmi söylemesemmi diye bile gelmedi özür dilerim bu kuraldan haberim olsaydı söylerdim hem haberim yoktu hemde aklıma gelmedi nolcak şimdi???

tmm belllki bi art niyet yok bnm için önml
olan bu bakacğız çaresine yazışıyorum halen
bnde bilmiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…