Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar listemizi taşıyorum ortalamaya kimse takılmıyor aksine bu hafta adım gibi eminim hepimiz çok çok daha güzel bir ortalamaya elimizden geleni yapacağız

Liste işi tamamdır bu arada görünüşe göre sondan 2ciyiz şimdilik yani sonuncu olmayacağımız kesin

Ohh rahatladım
Aman kaptancim sen yeterki yanimizda olda

Hiç yoktan iyidir

Her inişin cikisida vardir ya kaptan benim sana abla diyesim var öyle yakin hissediyorum ne olur kizma olur mu hem belki kilo veremiyorsun ama takima motive ederek en buyuk destegi verdiğini düşünüyorum
Ayrica hele su rahatsizliklarindan kurtul da allahin izniyle bak nasil gidecek o sevmediğimiz yaratiklar vücudumuzdan

eline sağlık banucum....
Olsun sonuncu değiliz ya :)

Banu iyidir .. 6 yıldır tanıyorum banuyu... İnşallah hepimiz sağlıkla hedefimize varırız...
Birde güzel seviyeli paylaşımlarımız var o da çok önemli....

Ohh rahatladım
Aman kaptancim sen yeterki yanimizda olda

Allah hepinizden razı olsun Aminnn
Cidden çok sevindim hepinizin böyle düşünmesine çünkü cidden rahatsız oluyordum artı çıktıkça İçime su serptiniz artık çok daha rahat odaklanırım beslenmeme

Nasıl içinden geliyorsa o şekilde hitap edebilirsin canım
Benimki biraz terzi kendi söküğünü dikemez tarzda sanırım Şişman diyetisyene gitmek gibi bir şey ama ne mutlu bana ki kendim veremesemde sizlere destek olabiliyorum

eline sağlık banucum....
Olsun sonuncu değiliz ya :)

Rica ederim canım benim için zevkti İnşallah haftaya çok çok daha güzel sonuçlar yazmak nasip olur ...Aminnnn

Banu iyidir .. 6 yıldır tanıyorum banuyu... İnşallah hepimiz sağlıkla hedefimize varırız...
Birde güzel seviyeli paylaşımlarımız var o da çok önemli....

Allah razı olsun canım o senin yüreğinin iyiliğindendir
Dediğin gibi en önemlisi sağlık gerisi zaten eninde sonunda gelir

Bende hazır aklımdayken günlük menümü yazayım;

Sabah 07:45de
1 parça beyaz peynir
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 salatalık
1 ufak turp

ara 10:00
1 bardak süt
6 tane ufak grisini ( bir parmak kadar bile olmayanlardan )

ara 12:00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 14:00de;
Bol limonlu büyük bir salata ( göbek marul ve kırmızı lahanalı

ara 16:45 de
1 şekersiz Nescafe

Akşam 18:00de
Bol marul ve turplu salata
1 lavaşa az ciğ köfte ( çoook canım çekti bulgur ve ekmek hakkımı kullanmış olarak farz ettim

Şu saate kadar 1.5 litre sudan az fazla oldu ama yatana kadar rahat 2.5 litre olacaktır o

Sabah iki yumrtayla soganli salcali omlet bir y.k kadar lor peynir 3 zeytin bir adet çavdar ekmeği bir tane salam

Ara bir armut

Oglen bir avuç kadar cips birde tarhana corbasi ekmeksiz

Aksam yemegimi de yedim
Etli sulu yemek yaninda yogurt

Simdilik 1.5 litre su ictim bir litre daha icerim
Belden asagi 300 sabah 300 oglen atlama birazdanda 300 aksam ocin yapicam

Belden asagi derken bacak basenleri tek ziplatma

Hicbisey yememissin ki oynakbasi34 sadece otlari yemissin kaptanim ya ac degilmisin

Canım canım şu an baya tıkadı beni olurda acıkırsam artık yeşil çay yada bitkisel çay falan içerim ( aslında yeşil çayı sevmem ama bugün bir arkadaşım yazdı bana diyetisyene gitmiş bir akrabası onada yatmadan evvel mutlaka yeşil çay iç metabolizma uyurken çalışmaya devam eder demiş bakalım bende denerim inşallah )

Ben bi hata yaptim yarim paket cips birde topkek yedim bunu ne yaparsam eritirim

Kuzu ne yaptın ne güzel 700 gr gitmiştin
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden imkanın varsa evde spor yap birde bol bol su iç canım en azından sık sık tuvaletin gelirse belki bir kısmı kalmadan gider

Kar yok kar yok bizde derken birden bastırdı ve yarım saat içinde resmen her yer bembeyaz oldu
Yarın kuzum ille kar topu oynamaya çıkalım diye tutturdu
Neyse artık sıkı sıkı giydirip kapı önüne kardan adam yapmaya ineriz

300 ziplama yaptim bacaklar iflas etti suan su iciyorum insallah klamaz ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…