- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ohh rahatladımValla açıkçası artı çıkınca takıma zararım dokunuyor diye bir an düşündümde sağ olsun Yenacığım senin motivasyonun yeter izne ayrılma dedihem malum sürüden ayrılanı kurt kapar ki zaten iznede ayrılsaydım her gün burada olacaktım ama vazgeçtim
Sizi batırdığım gibi çıkaracağım günlerde olacak Allahın izniyle
Hiç yoktan iyidirKızlar listemizi taşıyorumortalamaya kimse takılmıyor aksine bu hafta adım gibi eminim hepimiz çok çok daha güzel bir ortalamaya elimizden geleni yapacağız
Liste işi tamamdırbu arada görünüşe göre sondan 2ciyiz şimdilik yani sonuncu olmayacağımız kesin
Valla açıkçası artı çıkınca takıma zararım dokunuyor diye bir an düşündümde sağ olsun Yenacığım senin motivasyonun yeter izne ayrılma dedihem malum sürüden ayrılanı kurt kapar ki zaten iznede ayrılsaydım her gün burada olacaktım ama vazgeçtim
Sizi batırdığım gibi çıkaracağım günlerde olacak Allahın izniyle
Kızlar listemizi taşıyorumortalamaya kimse takılmıyor aksine bu hafta adım gibi eminim hepimiz çok çok daha güzel bir ortalamaya elimizden geleni yapacağız
Liste işi tamamdırbu arada görünüşe göre sondan 2ciyiz şimdilik yani sonuncu olmayacağımız kesin
Her inişin cikisida vardir ya kaptan benim sana abla diyesim var öyle yakin hissediyorum ne olur kizma olur mu hem belki kilo veremiyorsun ama takima motive ederek en buyuk destegi verdiğini düşünüyorum
Ayrica hele su rahatsizliklarindan kurtul da allahin izniyle bak nasil gidecek o sevmediğimiz yaratiklar vücudumuzdan
Ohh rahatladım
Aman kaptancim sen yeterki yanimizda olda
Her inişin cikisida vardir ya kaptan benim sana abla diyesim var öyle yakin hissediyorum ne olur kizma olur mu hem belki kilo veremiyorsun ama takima motive ederek en buyuk destegi verdiğini düşünüyorum
Ayrica hele su rahatsizliklarindan kurtul da allahin izniyle bak nasil gidecek o sevmediğimiz yaratiklar vücudumuzdan
eline sağlık banucum....
Olsun sonuncu değiliz ya :)
Banu iyidir .. 6 yıldır tanıyorum banuyu... İnşallah hepimiz sağlıkla hedefimize varırız...
Birde güzel seviyeli paylaşımlarımız var o da çok önemli....
Hicbisey yememissin kioynakbasi34 sadece otlari yemissin kaptanim ya ac degilmisin
teşekkür ederim canım benim inşallah bende öyle umuyorumHiç sıkıntı değil canım hepimizin başına geldiben eminim haftaya çok çok daha güzel farklar göreceğiz
Ben bi hata yaptim yarim paket cips birde topkek yedim bunu ne yaparsam eritirim
Kuzu ne yaptınne güzel 700 gr gitmiştin
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden imkanın varsa evde spor yapbirde bol bol su iç canım en azından sık sık tuvaletin gelirse belki bir kısmı kalmadan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?