- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Haklsn canm yarm tadelle dedgm serce parmgm kdar felbdi ve bitterdi ama yinede yemliydm biliyrm sabh menune gelnce evde 6 55 gbi cikiyrm kahvlti hazrlyamiyrm okul kantnnde de secenkler bole bi duzene sokmalym ins
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Anam sabah beri deli oldum resmencepten siteye girilmedi bir türlü
Eşimde ille çizim yapacağım diye laptobu aldı işe giderkenhatta sabah sabah söylendim len hesapta bana alındı laptob ama kızından ve senden bana fırsat olmuyor ne vardı sanki akşam iş çıkışı dükkana geçmeden gelip evden alsan bilgisayarı diye
Öğleden sonra da zaten eşimin halasında kuran vardı ordan gelmem 6yı buldu sonrada kızımın derslerini hallettim eşim gelene kadar1 saat evvel geldi son bir çizimin düzeltmeleri varmış onları yaptıda şükür teslim etti bana bilgisayarımı
Akraba günü güzel geçtitatlılardan yemedim sadece patates salatası ve 2 kibrit kutusu kadar börekden yedim ( gram yağ koymamış sadece sütle yapmış halası )
Hee birde halasının evinin hemen karşısında eczane ve yanında özel hastanede varken hemen gidip B12 ve Dvit iğnelerimi aldım ( ikisinide iğne olarak vermiş ) dönmeden onlarıda yaptırdım ( biri zaten ayda bir B12de 2 günde bir vurulacakmış bitmeden bir gün öncede sağlık ocağına gidip tekrar yazdır 3 ay sonra bana gelene kadar kullan dedi)
İnşallah faydasını görürüm
Bu arada kullandım regl sökücüdenmidir nedir sabah beri 3 kere sanki parça düşüyormuş gibi oluyorİlk kez böyle bir şey oldu ama çok fazla sancım yok eskisi gibi hatta eşimin halaları demekki içinde biriken pisliğide atıyorsun dediler
Önümüzdeki hafta tekrar gidiceğim bakalım hormon sonuçları ne çıkacak ona görede artık ilaç vericek sanırım
Beslenmem kötüydü bugün..
Sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım... Öğle işyerin de yemek yiyemedim aşırı yoğundum... OĞlanın rahatsızlığından dolayı eşim evdeydi çay demleyip pazar kahvaltısı formun da masa hazırlamış...
Kurt gibi de aç olunca masaya gözüm dönmüş şekil de oturdum... Yarım ekmek yemişimdir.Hiç olmadı cumaya 1 gün kala.
isim degisikligi yaptim kixlar
Çok sağol canım ya. Tam üstüne geldi. 2 gün boyunca canım helva çekti. Demek ki helva yemek için kendimi zorla zehirledim.
Kaptanim gelmis hosgelmis
Kaptaaannnnnoynakbasi34 senmi heldin hanisin nerelerdesinnnn:)))
Hoşgeldin kaptanim uzun zamandır girmeyince icinde olusan bütün seyleri atiyo daha iyi icte kalip yara mikrop vs olmasin
Benimde o geldi aklıma belki biriktikçe pkoyu bile azdırıryordur iyi oldu diye
Sonuçlarım 11inde çıkıyormuş o gün yada bir sonraki günü giderim sanırımhazır başladım sallamıyayım artık şu pko tedavisini sonra daha kötü olmasın
Bugün tvde bir haber gördüm Dvitaminiyle ilgili
Bir tane doktor açıklama yapıyordu; çok düşük Dvitamini değeri başta şeker olmak üzere bir çok hastalığa sebep olabiliyormuş hatta kanser bileRabbim kinsenin başına vermesin...Aminnnnnn
Günde 40 dakika güneş ışığı yazın yeterli ama özellikle kışın takviye şart dediZaten Canan karatay bile defalarca ikaz etti Dvitamini çok çok önemli diye hayır parada değil 3 tl birşeymiş ücretli almak istersen üstelik sağlık ocakları zaten yazıyor
Belirtileri bir saydı; yok halsizlik, kalitesiz uyku, asabiyet, denge bozukluğu falan diyededim demekki bende uzun zamandır vardıda artık çok daha fazla düşünce bütün belirtiler daha beter oldu
Kimin ismi değişti ben bilemedim şimdiIrResistibLe_
Teşekkür ederim icime sinmemistiBiz maalesef fazla aç kalmaya gelmiyoruzben kendi adıma öğün atladığım anda elim ayağım titremeye başladığında ne yesem diye deli olurum o anlık duyguyla o yüzden öğün ne olursa olsun atlamamaya çalışıyorum
Güle güle kullan canım yeni nikini de diğeride güzeldi
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
Bende bir iki kere zehirlenmiştimde aman Allah bir daha göstermesin berbat bir şey
Hoşbulduk kızlarrrrrrrr
Valla sabah beri özlemişim sizleriCepten hiç girilmiyor nedense hatta şimdi bile denedim laptobu elime almadan hani belki bağlantıda vardıda ondan bağlanmamıştır diye ama nedense hala açılmıyor cepten
Günaydılar hayırlı cumalar..
Tartılardan eksili haberler dilerim
İşimin yoğunluğu sebebiyle bu hatfa pek etkin olamadım
Ama yediklerime dikkat etmeye devam ettim. Geçen hafta 67.2 bu hafta 66.7 çpk değil ama yarım kilocuk aslında daha fazla verebilirdim ama bu hafta çok az su içtim
Önümüzdeki hafta inşallah hep birlikte daha çok inceliriz
Günaydın kızlar , kılom 68,5 onca çaba yine olmadı , bu hafta regl olucam belki ondan bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?