Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin kaptanim uzun zamandır girmeyince icinde olusan bütün seyleri atiyo daha iyi icte kalip yara mikrop vs olmasin
Haklsn canm yarm tadelle dedgm serce parmgm kdar felbdi ve bitterdi ama yinede yemliydm biliyrm sabh menune gelnce evde 6 55 gbi cikiyrm kahvlti hazrlyamiyrm okul kantnnde de secenkler bole bi duzene sokmalym ins

Biz maalesef fazla aç kalmaya gelmiyoruz ben kendi adıma öğün atladığım anda elim ayağım titremeye başladığında ne yesem diye deli olurum o anlık duyguyla o yüzden öğün ne olursa olsun atlamamaya çalışıyorum

isim degisikligi yaptim kixlar

Güle güle kullan canım yeni nikini de diğeride güzeldi

Çok sağol canım ya. Tam üstüne geldi. 2 gün boyunca canım helva çekti. Demek ki helva yemek için kendimi zorla zehirledim.

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
Bende bir iki kere zehirlenmiştimde aman Allah bir daha göstermesin berbat bir şey

Kaptanim gelmis hosgelmis

Kaptaaannnnn oynakbasi34 senmi heldin hanisin nerelerdesinnnn:)))

Hoşbulduk kızlarrrrrrrr
Valla sabah beri özlemişim sizleri Cepten hiç girilmiyor nedense hatta şimdi bile denedim laptobu elime almadan hani belki bağlantıda vardıda ondan bağlanmamıştır diye ama nedense hala açılmıyor cepten

Hoşgeldin kaptanim uzun zamandır girmeyince icinde olusan bütün seyleri atiyo daha iyi icte kalip yara mikrop vs olmasin

Benimde o geldi aklıma belki biriktikçe pkoyu bile azdırıryordur iyi oldu diye
Sonuçlarım 11inde çıkıyormuş o gün yada bir sonraki günü giderim sanırım hazır başladım sallamıyayım artık şu pko tedavisini sonra daha kötü olmasın

Bugün tvde bir haber gördüm Dvitaminiyle ilgili
Bir tane doktor açıklama yapıyordu; çok düşük Dvitamini değeri başta şeker olmak üzere bir çok hastalığa sebep olabiliyormuş hatta kanser bile Rabbim kinsenin başına vermesin...Aminnnnnn
Günde 40 dakika güneş ışığı yazın yeterli ama özellikle kışın takviye şart dedi Zaten Canan karatay bile defalarca ikaz etti Dvitamini çok çok önemli diye hayır parada değil 3 tl birşeymiş ücretli almak istersen üstelik sağlık ocakları zaten yazıyor
Belirtileri bir saydı; yok halsizlik, kalitesiz uyku, asabiyet, denge bozukluğu falan diye dedim demekki bende uzun zamandır vardıda artık çok daha fazla düşünce bütün belirtiler daha beter oldu

Bende de bir ara vardi bende kizima verdigim d vitamini ni 8 damla agzima damlatiyodum tvde bir doktor demisti çocuklarıniza verirken kendinizde damlatin agziniza die

Teşekkür ederim icime sinmemisti

Günaydılar hayırlı cumalar..
Tartılardan eksili haberler dilerim

İşimin yoğunluğu sebebiyle bu hatfa pek etkin olamadım

Ama yediklerime dikkat etmeye devam ettim. Geçen hafta 67.2 bu hafta 66.7 çpk değil ama yarım kilocuk aslında daha fazla verebilirdim ama bu hafta çok az su içtim
Önümüzdeki hafta inşallah hep birlikte daha çok inceliriz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn

Büyük kızımı okula uğurladım biraz evvel Kullandığım ilaçdanmıdır nedir maşallah öyle böyle regl olmuyorum ağrım önceden sadece ilk gün olurdu ama bugün 3.cü gün olduğu halde hala ağrım devam ediyor ve normalde 3cü gün çok çok az olurken hala baya devam ediyor Valla fenalık geldi ama hiç olmamaktan iyidir

Bakalım herkes kaç çıkacak tartıda az kendime bir geleyimde bende tartılırım ama açıkçası eksi göreceğimi sanmıyorum çünkü daha yeni iğneler oldu ya ancak bir iki hafta sonra eksi görürüm tahminimce Hatta sonuca göre izne ayrılıp ayrılmamaya karar veririm diye düşünüyorum ( takıma faydam olmuyor bari zararım olmasın )

Sanada hayırlı cumalar canım
Canım 500 gr yine güzel sonuçta her hafta okadar bile gitse ayda 2 kg yapmış olur 10 ayda 20 kg eder
Valla ben okadarını görsem razıyım
İnşallah her hafta eksi görmeye devam edersin gayet güzel bence

Bende bugün itibaren suya özellikle çok daha fazla dikkat edeceğim hatta sırf ne kadar su içtiğimi karıştırmamak için 1.5 litrelik şişe aldım kendime yatana kadar 2 kere doldursam 3 litre olmuş olur

Kızlar sabah sabah deli oldum yine

Zaten kaç gündür yok kurstu, hastaneydi hatta gündü derken bugün aman bir güzel keyif yaparım diye hayal kurarken biraz evvel Annemi aradım ( dışarda işi vardı eşim bıraksın seni diye aradım ama vazgeçmiş )
Kızkardeşim sabah sabah beni rüyasında görmüş sanki Anneme çocukları okula bıraktıktan sonra sana geliceğim birlikte Banuya kahve içmeye gideriz demiş Ulen geberiyorum regl ağrısından, kızlar sağ olsun salonu sabah sabah dağıttılar ve ben kendi kendime aman biraz keyif yaparım bugün diye düşünürken Cadı müsaitmisin demeden anamıda gaza getirmiş hadi gideriz diye tabi ben şimdi desem ya ağrım var uzanacağım diye bu kezde Annem alınabilir acaba istemiyormu diye
Hiçte iş yapasım yoktu ama mecbur temizlik yapacağım onlar gelmeden
Hayır Annem çok fazla titiz evi danık görse bu sefer dur bende yardım edeyim diye kendini yoracak hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…