- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
teşekkür ederim canım benim inşallah bende öyle umuyorum
Aynen ist fena oldu işin kötüsü kiz biberonunu kirdi merden bulacaz bu saatte off ki ne off
Bugün iki kez yürüyüş yaparak odemleri atmaya çalıştım atana kadar yapıcam inşallah hadi bakalım haftaya neler olucak gorucez madem +3 olduk gayretlenelim kabullenmeyelim
LargeGemini canım çok güzel vermişsin ve diğer kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum
Darısı bizlerin başına inş
Bugün iki kez yürüyüş yaparak odemleri atmaya çalıştım atana kadar yapıcam inşallah hadi bakalım haftaya neler olucak gorucez madem +3 olduk gayretlenelim kabullenmeyelim
oynakbasi34 sende izni aklından cikar bu kilolar gidene kadar tüm izinler iptal ya Allah:)))
Iyi geceler kızlar
Bir saat uyudumoynakbasi34 iyi geldi camdan dışarı bir baktım her yer kar saat 17:30 ben uyurken bişey yoktu
Kizimda yarım saat sonra uyandı karı izlettim ona
Esimde dokuzda geldi yollar felaket deyip durdu çay yap fln derken bu saat oldu
Kızımı emziriyorum şuan uyuyor
Pazar günü kardeşimin nişanı için abiye bakmaya nasıl gideceğim ben ya offff
İyi geceler kızlar sabah grsrz
Senin modun düşük bu aralar. ..
Önemli bir durum yoktur umarım
Sağol ablam bakarım birazdanAynen öyle canımben inanıyorum cumaya ikimizde eksi göreceğiz pes etmiyoruz sonuçta ne demişler çıkmamış candan ümit kesilmez
Birlikte artılarımızı eksiye çevireceğiz inşallah
Ohhh iyi yapmışsın canımen azından kendine geldin
Valla sizin o taraflarda kar ne alemdebu havalarda kıyafet bakmakta ayrı eziyet
İstersen Patırtı. com a bak bir orada çok güzel kiyafetler oluyor bazen çok uyguna ( kaliteli malları )
Bizim kuzen evlenirken görümcesi ve kayınvalidesi inanılmaz şıklardı ve kıyafetlerinin fiyatlarını duyunca şok oldumkadın 80 liraya uzun abiye almış kızınada 120 liraya ama resmen kuğu gibiydi o gece
Herkese ve herkeseye kıyafet oluyor genelde ( bazen gün gün bile değişiyor ama kuzenin kvsi hem nişana hem düğüne aldı hiç sıkıntı yaşamadım dedi) Hani belki güzel bir şey deng gelirsen uygun hiç çıkmana gerek bile kalmadan halledersin eve gelir bol yada dar gelirse direk karşı ödemeli gönderebiliyormuşsun ama hatun bedeni neyse onu siparış vermiş cuk oturdu )
LargeGemini canım belin nasıl oldu .?
Allah yardımcın olsunvalla aynı durumu büyük kızımda 7 aylıkken yaşadık daha doğrusu bizimki ucu ısırarak koparmıştı eşimde o gün şirket eğlencesinde olunca akşam 7den gece 10a kadar ağlayıp durdu eşşek uyudu sonra şükür eşim gece 1de gelirken nöbetçi eczaneden yeni uç almıştı
İmkan varsa eşin nöbetçi eczaneden alsın diyeceğim ama havalarda berbat
yokmu apartmanda ufak çocuğu olan biri en azından kafasını değiştirip kullanırsın ( hani biberonu yeni bırakan veya yedeği olan vardır belki )
Benim genelde bir büyük bir ufak olunca sıkıntı olmuyordu pek tek derdimiz emzik ucuydu ( ille damaklı olacak düzleri diliyle iterdi cadı )
YENA canım evet koşu bandında yürüdüm iki küçük çocukla bu havada zaten imkansız başka türlüsü
Sağol ablam bakarım birazdan
Valla Kızkardeşim bir sene olmadı nisana ayrı düğüne ayrı abiye teyze kızı evleneli iki ay oldu onada aynı
Şimdi erkek kardesimin nişanı
Kasımda da düğünü düğünde zayıf olacağım gidecek bu kilolar istediğim elbiseyi giyecegim inş
Abla biz Küçükçekmece tarafında oturuyoruz
Sagol canim belim ii cok sukur sanirim parktaki spor aletleri zorladi birkac gune rahatladi ama hala arada agrio bende bıraktım sporu ziplama yapiyom cok işe yaradigini düşünüyorum spordan cok ziplama yapin kizlar ama malum benim bacaklar romatizma cok zorlayamiyorum simdi bile agrio
Sagol serenacim yenilen pehlivan bir tur daha varmisinne dersin Su perisi86
Valla kaptanim esim marketten plastik olanlardan getirmiş bu aksamlik idare etcez kiza da garip gelio basligi insallah uyku esnasında tutar yarin artik avent in kini alacak
canım iyi gidiyo şükür çarşamba günü son gün ondan sonra daha sık burdayım :) özledim valla ama evde olmak da çok güzel dinlendiriyoCanım fizik tedavin nasıl gidiyor ..
Fazla ugrayamiyorsun artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?