Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen ist fena oldu işin kötüsü kiz biberonunu kirdi merden bulacaz bu saatte off ki ne off

Allah yardımcın olsun valla aynı durumu büyük kızımda 7 aylıkken yaşadık daha doğrusu bizimki ucu ısırarak koparmıştı eşimde o gün şirket eğlencesinde olunca akşam 7den gece 10a kadar ağlayıp durdu eşşek uyudu sonra şükür eşim gece 1de gelirken nöbetçi eczaneden yeni uç almıştı

İmkan varsa eşin nöbetçi eczaneden alsın diyeceğim ama havalarda berbat
yokmu apartmanda ufak çocuğu olan biri en azından kafasını değiştirip kullanırsın ( hani biberonu yeni bırakan veya yedeği olan vardır belki )
Benim genelde bir büyük bir ufak olunca sıkıntı olmuyordu pek tek derdimiz emzik ucuydu ( ille damaklı olacak düzleri diliyle iterdi cadı )

Iyi geceler kızlar
Bir saat uyudum oynakbasi34 iyi geldi camdan dışarı bir baktım her yer kar saat 17:30 ben uyurken bişey yoktu

Kizimda yarım saat sonra uyandı karı izlettim ona

Esimde dokuzda geldi yollar felaket deyip durdu çay yap fln derken bu saat oldu

Kızımı emziriyorum şuan uyuyor

Pazar günü kardeşimin nişanı için abiye bakmaya nasıl gideceğim ben ya offff

Bugün iki kez yürüyüş yaparak odemleri atmaya çalıştım atana kadar yapıcam inşallah hadi bakalım haftaya neler olucak gorucez madem +3 olduk gayretlenelim kabullenmeyelim

Yağmur hiç dinmedi bugün. İş donüsü bir ıslandım bir ıslandım donuma kadar..
Sen yürüme bandında mi yürüdün .?

Bugün iki kez yürüyüş yaparak odemleri atmaya çalıştım atana kadar yapıcam inşallah hadi bakalım haftaya neler olucak gorucez madem +3 olduk gayretlenelim kabullenmeyelim

Aynen öyle canım ben inanıyorum cumaya ikimizde eksi göreceğiz pes etmiyoruz sonuçta ne demişler çıkmamış candan ümit kesilmez

oynakbasi34 sende izni aklından cikar bu kilolar gidene kadar tüm izinler iptal ya Allah:)))

Birlikte artılarımızı eksiye çevireceğiz inşallah

Ohhh iyi yapmışsın canım en azından kendine geldin
Valla sizin o taraflarda kar ne alemde bu havalarda kıyafet bakmakta ayrı eziyet
İstersen Patırtı. com a bak bir orada çok güzel kiyafetler oluyor bazen çok uyguna ( kaliteli malları )
Bizim kuzen evlenirken görümcesi ve kayınvalidesi inanılmaz şıklardı ve kıyafetlerinin fiyatlarını duyunca şok oldum kadın 80 liraya uzun abiye almış kızınada 120 liraya ama resmen kuğu gibiydi o gece
Herkese ve herkeseye kıyafet oluyor genelde ( bazen gün gün bile değişiyor ama kuzenin kvsi hem nişana hem düğüne aldı hiç sıkıntı yaşamadım dedi ) Hani belki güzel bir şey deng gelirsen uygun hiç çıkmana gerek bile kalmadan halledersin eve gelir bol yada dar gelirse direk karşı ödemeli gönderebiliyormuşsun ama hatun bedeni neyse onu siparış vermiş cuk oturdu )

Senin modun düşük bu aralar. ..
Önemli bir durum yoktur umarım

Yılbaşı ertesi artı bir kilo gördüm 78.6 fln 600 gr gitti kuruyemiş bağladım tuzlu yiyince vücut su tutuyor dedim

Ama işte moralim bozuldu sporu bıraktım az yaptım

Yarından itibaren daha fazla asilacagim diyetime sporuma

Kendime kızıyorum hep hemde hep (

Sağol ablam bakarım birazdan

Valla Kızkardeşim bir sene olmadı nisana ayrı düğüne ayrı abiye teyze kızı evleneli iki ay oldu onada aynı

Şimdi erkek kardesimin nişanı
Kasımda da düğünü düğünde zayıf olacağım gidecek bu kilolar istediğim elbiseyi giyecegim inş

Abla biz Küçükçekmece tarafında oturuyoruz

Sagol canim belim ii cok sukur sanirim parktaki spor aletleri zorladi birkac gune rahatladi ama hala arada agrio bende bıraktım sporu ziplama yapiyom cok işe yaradigini düşünüyorum spordan cok ziplama yapin kizlar ama malum benim bacaklar romatizma cok zorlayamiyorum simdi bile agrio

Sagol serenacim yenilen pehlivan bir tur daha varmisinne dersin Su perisi86

Valla kaptanim esim marketten plastik olanlardan getirmiş bu aksamlik idare etcez kiza da garip gelio basligi insallah uyku esnasında tutar yarin artik avent in kini alacak
LargeGemini canım belin nasıl oldu .?

YENA canım evet koşu bandında yürüdüm iki küçük çocukla bu havada zaten imkansız başka türlüsü

Sizin o taraflarda daha beter diye biliyorum
Allah yardımcın olsun inşallah pazar çıktığında uygun ve çok şık bir şey bulursun düğüne kadar ver zaten sonra her istediğini giyersin

Aman iyi bari eminim uyku sersemi çokda takılmayabilir ama sen yine ne olur ne olmaz yedek al bir tane eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…