Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar kar kis kimsenin sesi cikmiyor
Huzurvemavi rakibem ilgilenemedim seninle nerdesin neler yapiyon
Iyyim canim evdeyim koca coluk cocuk evdeyiz onlar yiyor ben hizmete devam
Sen neler yapiyosun ?
Bu hafta kilo veremedim yeni kurler arastiriyorum hatta bugun denemeye basladim ara ogun olarak bakalim cumaya sonuc ne olacak

Bugun neler yedim

Sabah bol su
11 gibi kahvalti
Peynir
Zeytin
Avcum kadar katmer
1 dilm ekmek
Yesillik
1 parca helva

Ara 3 gibi
1 avuc findik ceviz karisimi
1 bardak ılık sut icine
Tarcin zencefil zerdacal karisimi
1 cay kacigi corekotu yagi
Metabolizmayi hizlandiriyormus
Ayrica cok tokluk verdi sanki cok yemek yemisim gibi hissettim kizlar ...

Aksam 7 gibi
Mercmek corbasi
Salata
5 kofte
1 bardak ayran

Bol tarcinli su
20 dak spor

23.00 gibi ayni küru yapip icicem

İyi akşamlar hanimlar
Sabah 10 da
Bir adet çavdar ekmeği biraz peynir 3 zeytin bir haslama yumurta bir tane salam rezene cayi

Ara bir avuctan az fistik iki tane günkurusu
Orta boy portakal

Oglen saat 15 30 da etli sulu yemek 4 kasik pilav 3 kasik yogurt

Aksam bisey yemeyecem
2 litre su
Sabah belden asagisini 300 ziplama
Oglen 300 ziplama
Ikindi 400 ziplama
Aksam 300 ziplama

Birazdan nesacafe icicem ve gunu kapatıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Malum haftasonu herkese evdeyken benim her zamanki gibi hiç işim bitmedi

Gün gece tam yatacakken eşim başım ağrıyor diyince gece 3e kadar oturduk aman başı geçsin diye tabi doğal olarak öğlene doğru uyandık
Kahvaltı falan derken öğlen oldu ondan sonrada hazırlanıp apartmandaki komşuda olan Bebek Mevlüdüne indik kızlarla bol bol bebişin mis gibi kokusunu içime çektim yine
Başka bir komşunun 4 yaşındaki kızı ( beni çok seviyor ) dakika yanımdan ayrılmak istemedi hatta ben size geleyimmi diye tutturdu
Dedim Mevlütten sonra küçük Kızımı kar oynamaya çıkarıcağım sende bizimle gel istersen
Eve çıktıktan hemen sonra tekrar kalın kalın giyinip kapı önüne çıktık komşu kızınıda alıp

Kızlar çok güzel eğlendiler hatta benim cimcime yerlerde yuvarlandı resmen yok melek yapacağım yok karın tadını çıkaracağım diye pantalonu şırp ıslak oldu ( Allahtan içine birde kilotlü çorap giydirdimde bacakları donmadı )
Tabi bende onlara uyunca baya yoruldum ve saat 17:30da eve çıkınca az dinlendim ve mutfağa attım kendimi

Mevlütte ikram edilenlerden sadece 4 - 5 tane sarma yedim birde 1/2 güveç ikram edilen helva ve baklavayı ağzıma sürmedim hatta kalanları eşime getirdim ( yoksa çöpe atacaklardı sonuçta kimin kalanı ellendimi ellenmedimi bilemezlerdi )

Akşamlıkta koca bir tabak Tarhana çorbası içtim mis gibi Bu havalarda en güzel çorba bence

Kizlar dunki cips ve kek yememe rağmen bugun tartida arti gormedim sizce yakmismiyimdir yoksa sonradan artiya cikarmi neden arti olmadi bi fikri olqn varmi

bak bu güzel haber işte ama sakın rahat davranma ki eksilere doğru devam etsin

Kızlar 2 gündür psikopatca mesai yaptığımdan giremedim hava nedeniyle telefondan net de çekmiyor. İş yüzünden sağlıklı beslenmedim de

Canım sakın nasılsa saldım diye daha rahat davranma sağlıklı beslenmeye devam hatta mümkünse yanına atıştırmalık sağlıklı şeyler al ki açlık krizi oluşmadan anı kurtul

Koşturmaca yine her zamanki gibi Aslında aklım hep buradaydı da çocukların gönlünü yapayım bari dedim

Canım çok güzel bir menü hareket de var daha ne olsun

Son düzenleme:

Harikasın canım aynen devam

Aleykum selam canim hosgeldin ...
Ne guzel mevlutte tatlilara hayir demissin iradeli durusunu tebrik ediyorum kaptancim
Kar topu oynamak istemedi bizim cocuklar burasi cok soguk ve rahat 30 cm kar var
Ben kar yagisini izlemeyi cok severim ama oynamak pek isime gelmiyor

Hosgeldin kaptanim uzun zamandir baklava yemedim bi ara esime yarim kilo al zaten iki gunde biter dedim tamam bana haturlat unutuyom dedi bende hazir birkac kilo gitmisken tekrar almiyim die istemedim

Bu hafta kendimi cok ii hissediyorum insallah cok guzel gidecek oyuzden o emeğimin hepsini cope atamam akilli davranmam lazim

İzlemenin zevki tabiki ayrı heleki elinde sıcak bir kahve yada sahlep eşliğinde ( gerçi sahlep içmeyeli çok oldu )
Benim kızlar o konuda felaket valla çıktığımız an ikiside yerlere yatar ( gerçi büyük bugün sadece bir poz resim çekilip sonra manzaranın tadını çıkardı

Helal sana güzelim valla en güzeli de o şekilde devam etmek
Zaten hep o mantık değilmi bizi zamanında kilo almaya iten

Birde aslinda biraz verince insan bi heveslenio motive oluyo zaten devami geliyo siz olmasaydınız bu kadar iradeli davranamazdim pes etmistim gerçekten

• Bisey dicem kaptanim simdi diyelim ben 70 düştüm tabi İNŞALLAH kilomu korumak icin ne yapicam guptan çıkmadan sabit nasil korumam lazim

İnan siz verdikçe bende vermiş gibi hissediyorum kendimi
Şu ana kadar ben sizlere motivasyonla fayda sağladıysam ne mutlu bana eminim Rabbim banada zayıflamayı nasip edecek

oynakbasi34 Bazi seyleri baştan düzeltmeden ortadan baslarsan zaten bi yerde tikanip kalinir bu yuzden ben verecegine inaniyorim once tum saglik sorunlarini halletmeye zaten yola koyuldun abla sen o yuzden temel saglamlasinca bak nasil gidicek o kilolar hatta basarri hikayeni yazacaksın ki insallah yazarsin

İnşallah canım inan herşeyden çok istiyorum başarı hikayemi yazmayı olmadı artık kitap çıkarırım tombikis hayatım diye
Bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar şu karlar kalkarsa zaten hemen ilk fırsatta yine soluğu doktorumda alacağım
Dediğin gibi tedavimi yaptırdıktan sonra çok daha rahat gidecek kilocuklarım

Neyse canım zaten dün sabahladım bu gece hazır eşimin başı ağrımazken bende yatayım ( kızlarda yattı zaten biraz evvel cadılar okul olmayınca daha rahat davranıyorlar )

Yarın inşallah hepimiz daha hafif uyanırız güne

Allaha emanet olun
İyi geceler

Slm bugun biraz yoğun geçti aksamda kV elti gorumce vardı
Ancak girebildim buraya

Sabah
Simit peynir zeytin

Öğlen çorba etli sebze bir dilim ekmek

Ara üç cubuk kraker

Aksam çorba etli sebze yemeği bir dilim ekmek

Bir avuç patlamış mısır

Bugün bir saat içinde yürüyüş ve kartopu oynadım

Iyi uykular yarın eşimle Bakırköy gideceğim elbise almaya
kızıma annem bakacak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…