Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünkü ve önceki gün menüler
sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 omlet yumurta az peynir 3,4 zeytin
öğle 1 porsiyon yemek 1 porsiyon pilav salata
akşam çay yanına bi abuc çerez

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Malum pazar bizde ancak kendimize gelip ailecek kahvaltımızı yaptık
Bugün biraz temizlikle uğraşmam lazım yıkanacak çamaşırlarım falan var

Bu arada hani demiştim ya alt katın banyosunun tavanı kabardı ama nerden olduğunu öğrenemedik diye Sanırım bizim banyodaki petekten su akıyor 2 gündür sırf deneme amaçlı petekleri kapattık ve ıslaklık kurumaya başlamış Evi elektrikli ısıtıcıyla ısıtmaya çalışıyorum kızlar hasta olmasın diye
Deli oluyorum ama başkada çare yok
Artık yarın tekrar bu kezde kalorifer tesisatçısı çağıracağız sanırım

Aleykum selam canim
Ay nedir bu kis gunu tesisattan cektigin
Borularda catlak var sanirim
Allah yardimcin olsun

2 gündür yemek yemeyi abarttım bugün düzene koymaya çalışacağım motivasyonum da gitti
Toparla kendini canim yilmak yok
Sen gayet guzel besleniyordun hatta diyordum sebze sulari falan ugrasiyor ne guzel diye ...
Hepimizin oluyor bazen motivasyon dusuyor benimde oldu bu hafta ama dedim yolun basindasin toparla kendini hemen farkli biseyler arastirdim ve uyguluyorum insallah guzel sonuclar alirim

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin hayirli pazarlar olsun canlar
Selam kizlar
E bugun pazar tabi biraz gec kalktik kahvalti yaptik ...
Nasilsiniz ?
Hepınize toptan günaydın kızlaaar napıyonuz

Aleykum selam canim
Ay nedir bu kis gunu tesisattan cektigin
Borularda catlak var sanirim
Allah yardimcin olsun

Aminnn canım sağ olasın
Bakalım ne yapacağız Sanırım tesisat iptal edilip dışardan yürütülecek ( bütün evin tesisatını yenilemek kalmayız inşallah çünkü 3 500 falan tutar demişti kombici daha evvel )

Şimdi arkadaşlar aradı hadi sinema yapalım bari diye Büyük kız zaten arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı ufaklığıda Anneme bırakırız sanırım hem Annemde doğalgaz sobası yanıyor hemde gireceğimiz film ( sanırım Dağ 2 filmine giriceğiz ) onun yaşına uygun değil

Vallahi bi enerji sardi beni evi güzelce bi temizledim makinaya camasir attim duş aldim ve kizcemle ilgileniyorum sen ne yapiyosun cnm
Hepınize toptan günaydın kızlaaar napıyonuz
oynakbasi34 allah yardimcin olsun abla birde sansa ist cok soguk bugun gelse tesisatcu aynı güne biter ins

Guilietta dikkat et cnm ipin ucu kacinca tekrar basa sarma

Esrasi cnm pilav fazla olmuş keske iki uc kasik yeseydin

Su perisi86 rakibem ekmegi azaltman lazim ekmek yerine mesela oglen yemeginde ki öğünü fazlalastir ama ekmegi azalt tatlim

haklisin canım reglim in ilk günü böyle oluyo kaçıyo dikkat ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…