- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Gecmis olsun canim aman hasta olma da yakarsin bi şekilde o kalorileriKizlaaaarrrr ben geldim sonundaaa nasilsnzzzz dun aksama kdar gotevlydm baska bi ilcede otobsten indgm yerden baya yurudummmmm ayaklarim buz kesms neyse birnci gorev btti ikinci okulm baya uzakti ama ne bi dolms nede bi taksi vardi tabana kuvvet yurudum yurudum.....ayagm suda yuzuyo resmn okula ulastgmda lavaboya gttm coraplarm sirilsklam yapablcgm biseyde yok ayagmi peceteye sardm mecbur corabi bidaha giydm cikista orddnda yurume metrobus vee ev...aksama kadar parmklrmi zor hissettim .bu kadar usudhmu hayrlmyrm uzun suredr..Rabbim siginacak yeri olmayanlarin yar ve yatdimcilari olsun ins..bugunlerimize cok sukur..gecede oglum saat 4 bucuktn snra uyudu 2 3 saatlk uykuyla bugnku gorevmede gttm ve geldm evimdeym cok sukur ama bu arada diyete hic dikkt edemdm disarda ne buldysam onu yedm onlarda hep poaca tost turu olduuzgunum ozur diliyrm grubumdan ins yarn duzenli bisekilde devam:)hepinizi cok ozledm bu arada:)ayy cok uzun yazmisimm (
Bu arada odemler gitti bende çok şükür
Yok daha olmadım test yaptım iki gün önce negatifti sen oldunmuRegl oldun mu cnm
Vallahi bi enerji sardi beni evi güzelce bi temizledim makinaya camasir attim duş aldim ve kizcemle ilgileniyorum sen ne yapiyosun cnm
oynakbasi34 allah yardimcin olsun abla birde sansa ist cok soguk bugun gelse tesisatcu aynı güne biter ins
@Guilietta dikkat et cnm ipin ucu kacinca tekrar basa sarma
Esrasi cnm pilav fazla olmuş keske iki uc kasik yeseydin
Su perisi86 rakibem ekmegi azaltman lazim ekmek yerine mesela oglen yemeginde ki öğünü fazlalastir ama ekmegi azalt tatlim
Kizlaaaarrrr ben geldim sonundaaa nasilsnzzzz dun aksama kdar gotevlydm baska bi ilcede otobsten indgm yerden baya yurudummmmm ayaklarim buz kesms neyse birnci gorev btti ikinci okulm baya uzakti ama ne bi dolms nede bi taksi vardi tabana kuvvet yurudum yurudum.....ayagm suda yuzuyo resmn okula ulastgmda lavaboya gttm coraplarm sirilsklam yapablcgm biseyde yok ayagmi peceteye sardm mecbur corabi bidaha giydm cikista orddnda yurume metrobus vee ev...aksama kadar parmklrmi zor hissettim .bu kadar usudhmu hayrlmyrm uzun suredr..Rabbim siginacak yeri olmayanlarin yar ve yatdimcilari olsun ins..bugunlerimize cok sukur..gecede oglum saat 4 bucuktn snra uyudu 2 3 saatlk uykuyla bugnku gorevmede gttm ve geldm evimdeym cok sukur ama bu arada diyete hic dikkt edemdm disarda ne buldysam onu yedm onlarda hep poaca tost turu olduuzgunum ozur diliyrm grubumdan ins yarn duzenli bisekilde devam:)hepinizi cok ozledm bu arada:)ayy cok uzun yazmisimm (
Slm kizlar
Slm kızlar çok şükür yeni vakit buldum yazmaya
Sabah kahvaltı sonrası annem geldi kızımı anneme bırakıp
Bakırköye gittik eşimle abiye almaya
Ilk girdiğim mağazada beğendim ebisemi sade taşı payeti simi olmayan zarif bir elbise fiyati 390 tl
Balık elbiseler daha uygundu dedim seni Kasım ayında alıp giyecegim
Igrenc yağlar gittikten sonra
Biraz dolaşıp eve geldik
Huzurvemavi rakibem burdayım akşam üç dilim yagda kızarmış yumurta li ekmek yedim ekstradan yerken Çok güzeldi ama sonra midem çok ağrıdı
Yok daha olmadım test yaptım iki gün önce negatifti sen oldunmu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hesapta bugün temizlik yapacaktım ama öğleden sonra arkadaşlarla sinemaya gidince kaldı
Karda bizim bayırı çıkmak baya bir yordu tabi yollarda o şekilde ama keyifli vakit geçirdik arkadaşlarımızla
Dağ 2 filmine gittik ( kesinlikle tavsiye ederim benki o tür filmleri sevmem sanırdım hatır için girdiğim filme hayran kaldım ) Öncesinde de birlikte hoş sohbet edip kahve içtik
Küçük kızımda Anannesinle kapı önünde kar topu oynamışÇok eğlenmiş Allahtanda bize trip atmadı beni niye götürmediniz diye
Artık hazır yarın okulda yokken evimi bir güzel temizlerimEşimde şu tesisatçıyı bir arasın bakalım kaç gün sonra müsait olurda gelip bakar en sevmediğim şey kapalı kapılar ama ufoyla ısınınca mecbur salon kapısını kapatıyoruz ki oda soğmasın
Valla pek sanmıyorum aynı gün halledilsin malum doğalgaz idaresi gelip tekrar yapılacak planı gelip kontrol ettikten sonra onaylayıp doğalgazı açacak
Baya yoğun bir gün olmuş senin için canımAman dikkat et de üşütme canım Bende eve gelince ısınana kadar baya vakit geçti
Aleyküm selam canımHoş geldin nasılsın bakalım görüşmeyeli
Elbise bulmana sevindim ama maşallah fiyatta baya yüksekmiş
İnşallah kasıma kadar çok güzel kilolar giderde sende gönlüne göre bir elbise alırsın kasımda[/QUO
Inşallah Banu abla
Evet fiyat yüksek göğüs kısmından aşağı sifon elbise uzun yakada güzel detaylar var tam yaşıma uygun diğer modeller uygun ama tam 40 yaş Üstü inci boncuk
Balık modeli var uygun ama ben uygun değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?