Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar menumu paylasayim
Sabah bir yk kadar lor peynir 1 kasar peynir 1 tk kadar labne 1 adet cavdar ekmegi bi tane haslama yumurta 3 zeytin

Ara yarim elma iki gun kurusu

Oglen yok

Aksam yeni yedim
3 kasik makarna 2 kasik corba bir porsiyon firinda etli sebze yemegi yaninda salata

Aksama dogru bir yesil cay yaninda bir avuc kadar cerez alabilirim

Su 2 litre
Belden asagi sabah 500 ziplama oglen 400 ziplama aksamida 400 yapip günü kapaticam kizlar

Kizlaaaarrrr ben geldim sonundaaa nasilsnzzzz dun aksama kdar gotevlydm baska bi ilcede otobsten indgm yerden baya yurudummmmm ayaklarim buz kesms neyse birnci gorev btti ikinci okulm baya uzakti ama ne bi dolms nede bi taksi vardi tabana kuvvet yurudum yurudum.....ayagm suda yuzuyo resmn okula ulastgmda lavaboya gttm coraplarm sirilsklam yapablcgm biseyde yok ayagmi peceteye sardm mecbur corabi bidaha giydm cikista orddnda yurume metrobus vee ev...aksama kadar parmklrmi zor hissettim .bu kadar usudhmu hayrlmyrm uzun suredr..Rabbim siginacak yeri olmayanlarin yar ve yatdimcilari olsun ins..bugunlerimize cok sukur..gecede oglum saat 4 bucuktn snra uyudu 2 3 saatlk uykuyla bugnku gorevmede gttm ve geldm evimdeym cok sukur ama bu arada diyete hic dikkt edemdm disarda ne buldysam onu yedm onlarda hep poaca tost turu olduuzgunum ozur diliyrm grubumdan ins yarn duzenli bisekilde devam:)hepinizi cok ozledm bu arada:)ayy cok uzun yazmisimm(

Gecmis olsun canim aman hasta olma da yakarsin bi şekilde o kalorileri

Slm kızlar çok şükür yeni vakit buldum yazmaya

Sabah kahvaltı sonrası annem geldi kızımı anneme bırakıp
Bakırköye gittik eşimle abiye almaya

Ilk girdiğim mağazada beğendim ebisemi sade taşı payeti simi olmayan zarif bir elbise fiyati 390 tl

Balık elbiseler daha uygundu dedim seni Kasım ayında alıp giyecegim
Igrenc yağlar gittikten sonra

Biraz dolaşıp eve geldik

Bugün yediklerim
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek zeytin

Öğlen bir küçük acılı lahmacun bol salata ayran

17:00
mercimek çorbası iki kaşık pirinç pilavı
Salata ayran

Yarım saat önce sade soda içtim
Bir saat yürüyüşum var bugün bide

Kızlar bugünkü menüm sabah kavurmalı yumurta peynir domates zeytin çay sonra kahve yeşil çay akşam palamut balığı iki dilim brokoli salatası ve üç kalın dilim yumurtalı ekmek 60 dk yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hesapta bugün temizlik yapacaktım ama öğleden sonra arkadaşlarla sinemaya gidince kaldı
Karda bizim bayırı çıkmak baya bir yordu tabi yollarda o şekilde ama keyifli vakit geçirdik arkadaşlarımızla
Dağ 2 filmine gittik ( kesinlikle tavsiye ederim benki o tür filmleri sevmem sanırdım hatır için girdiğim filme hayran kaldım ) Öncesinde de birlikte hoş sohbet edip kahve içtik

Küçük kızımda Anannesinle kapı önünde kar topu oynamış Çok eğlenmiş Allahtanda bize trip atmadı beni niye götürmediniz diye

Artık hazır yarın okulda yokken evimi bir güzel temizlerim Eşimde şu tesisatçıyı bir arasın bakalım kaç gün sonra müsait olurda gelip bakar en sevmediğim şey kapalı kapılar ama ufoyla ısınınca mecbur salon kapısını kapatıyoruz ki oda soğmasın

Valla pek sanmıyorum aynı gün halledilsin malum doğalgaz idaresi gelip tekrar yapılacak planı gelip kontrol ettikten sonra onaylayıp doğalgazı açacak

Baya yoğun bir gün olmuş senin için canım Aman dikkat et de üşütme canım Bende eve gelince ısınana kadar baya vakit geçti

Aleyküm selam canım Hoş geldin nasılsın bakalım görüşmeyeli

Elbise bulmana sevindim ama maşallah fiyatta baya yüksekmiş
İnşallah kasıma kadar çok güzel kilolar giderde sende gönlüne göre bir elbise alırsın kasımda

Huzurvemavi rakibem burdayım akşam üç dilim yagda kızarmış yumurta li ekmek yedim ekstradan yerken Çok güzeldi ama sonra midem çok ağrıdı

Midemiz zamanla az ve sağlıklı beslenmeye alışıyor
Bende bu akşamlık pilav yedim çok az ve dediğin gibi midemi rahatsız etti Allahtan çoğunluğu yemeğimin tavuk ızgaraydıda tokum hala

Herkes nerelerde

Bir yandan bende eşimle müzik dinliyorum o oyun konsolunda oynarken
Büyük kızım bizi bir dadandırdı kaç gündür Karadeniz türküleri dinliyoruz slow Zaten diline dolanmış cadının paso ne daaaa tamam daaaa diye eşim diyor kıllanıyorum bundan yoksa sevgilisi lazmı bunun diye
Tabi ona demiyoruz kıyameti koparır aranızda benle ilgili böylemi konuşuyorsunuz hem sevgilim olsa zaten sen bilirdin diye ( babasına asla söylemez ayıptır ama ben söylerim ona çaktırmadan babadan gizli saklı olmaz bence )

Dur ben benimkini bulup göstereyim öyle birşeymi diye yaza doğru almıştım ya kuzenin düğüne ( gerçi nasıl becerdiysem zayıflamıştım ve üst kısmı biraz bol gelmişti

Ahanda bir tombikis ben hem kaptantığınızı merak ediyordunuz bunda baya sırıtık çıkmışım

Anam sileyimde unutmadan
Gerçi benim için hava hoşta sonra başka şeylere kullanıyorlar sonra al başına belayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…