Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim canım o senin güzel bakışlarından öyle geliyor

O elbiseyi yazın kuzenin düğünü için 120 liraya almıştık Daha doğrusu eşimin halası bana hediye almıştı ( hesapta ben ödeyecektim o israr etti ) senelerce bizim bir dediğimizi iki etmedin içimden geldi demişti O gün okadar duygusallaşmıştım ki sokakta ağlamıştım hiç beklemiyordum o an

İçime sinen bir elbise olmuştu üstelik hayatım boyunca aldığım ilk abiye

Anam hesapta kaldırdım ama hala görünüyormu

Neyse artık şansıma kalsın ne yapayım sildim hesapta ama altta görünüyor sanki yoksa bende kayıtlı diyemi görünüyor

Buda akşamki kilom besten sonra bişey yemedim bende silecegim hemen ins basaririm

44 beden tam oldu hatta ben 46 olsun demiştim gören iyi kilo verdin diyor sizlerin sayesinde

Iyi uykular Banu abla kız yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor dişi çıkıyor galiba yavrumun

44 beden tam oldu hatta ben 46 olsun demiştim gören iyi kilo verdin diyor sizlerin sayesinde

İnşallah yaza 40 beden giydiğini bile göreceğiz aynı azimle devam canım

Bende silmedim iyimi

Senin yine sadece vücut ben sırıtmış halimi bıraktım ortada

Iyi uykular Banu abla kız yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor dişi çıkıyor galiba yavrumun

Sanada iyi uykular canım
Bende yatıyorum Umarım bu gece fazla sıkıntı yaratmaz cimcime

Allaha emanet ol canım

Kız geri uyudu sabah kadar 100 kere uyanıyor şimdide benim uykum kaçtı
Bu arada yaka çok açık olduğu için göğüs kısmına ince elbisenin sifonundan küçük bir parça eklenecek

Çatal kısmı buğulu belli olacak açıkta olmasından iyi

Ins uyurum yaaa

Vaaayyy kaptancıma bak sen bu ne güzellık yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…