- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Yok dünden beri tv calismiyor anten buz tuttu kesin çatıda kimsede çıkamıyor bütün binanın yokKizlar ya sizdede mi tv cikartmiyo
Tsk ederimSelam kizlar
Bende gordum kaptancim seker yanaklarini zaten somurtan biri olsan bu guzel enerjini nasil hissederdik
Seranalar...
elbisen cok şık duruyor canim yakismis
Yok dünden beri tv calismiyor anten buz tuttu kesin çatıda kimsede çıkamıyor bütün binanın yok
Gunaydiiinnnnnnoynakbasi34 ve Su perisi86 cok tatli gozukuyosnz ikinzn elbseside cok hos ve yaksmis bnce:)bugun itibatyle basliyrm ins diyetme yeniden ama bu hafta regl haftam:)ve sisknlgm basldiii
LargeGemini canim solemstmya daha oncedende benm en buyyk skintim gobek ve basen bolgem tabiki sezeryannda buyuk etksi var o korse hangsi marksi nedir banada solsen de dua etsem sana?
Ya ben c
ya ben cepten giriyom goremiyom çok merak ettim ya nerden bakabilirimmm
Kizlar ya sizdede mi tv cikartmiyo
Selam kizlar
Bende gordum kaptancim seker yanaklarini zaten somurtan biri olsan bu guzel enerjini nasil hissederdik
Seranalar...
elbisen cok şık duruyor canim yakismis
Ay bende sabahtan beri anteni oynatıyorum bozulmadiysa bile ben bozmusumdur simdianten benim balkona asili binanin ki bende duzeltim derken bozdum kesin
Allahtan sadece 2 gün zayi olmuşbol suyla devam et sağlıklı beslenmene hem regl şişlik yapmaz o zaman
Dur ben benim profilin albümüne atıp seni takibe alayım o zaman albümümdeki resimleri de görebilirsin :) hatta orda en zayıf halim bile var
Bizim apartmanın çanağı apartman boşluğuna takıldığı için sıkıntı olmuyor şüküryoksa hem evde esaret hem sessizlik hiç çekilmezdi
Çok teşekkür ederim canımİnşallah çok daha zayıf hallerimide paylaşmak nasip olur
Ay inşallah ayarı gitmemiştir yoksa mecbur Antenci çağıracaksın
Olmadı eşine anam bir rüzgar bir rüzgar antenin ayarı kaçtı sanırım deyada çatıdan kar üzerine düştü oynadı sanırım de
Banucum beni takibe almışsin ama ben göremedim profilindeki fotolari anlamadı ben :))
Oynakbasim sen geçen gün bi abiye adresi yazmistin neydi adı bi bakım düğünler var malum
Sende takipe alman gerekiyor ben öyle yapınca gördümBanucum beni takibe almışsin ama ben göremedim profilindeki fotolari anlamadı ben :))
Aldim takibe kizlar gözüktü mu
Ayarlari sadece izlediklerim gorebilir yaptim izlemediklerim goruyomu ki acaba
Ay cok hos bunlar ya kaptan bu gittgin kurs ucretsiz mi kizlarin ceyizini hazirliyom yavaştan desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?