Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allahtan sadece 2 gün zayi olmuş bol suyla devam et sağlıklı beslenmene hem regl şişlik yapmaz o zaman

Ya ben c

ya ben cepten giriyom goremiyom çok merak ettim ya nerden bakabilirimmm

Dur ben benim profilin albümüne atıp seni takibe alayım o zaman albümümdeki resimleri de görebilirsin :) hatta orda en zayıf halim bile var

Kizlar ya sizdede mi tv cikartmiyo

Bizim apartmanın çanağı apartman boşluğuna takıldığı için sıkıntı olmuyor şükür yoksa hem evde esaret hem sessizlik hiç çekilmezdi

Selam kizlar
Bende gordum kaptancim seker yanaklarini zaten somurtan biri olsan bu guzel enerjini nasil hissederdik
Seranalar...
elbisen cok şık duruyor canim yakismis

Çok teşekkür ederim canım İnşallah çok daha zayıf hallerimide paylaşmak nasip olur

Ay bende sabahtan beri anteni oynatıyorum bozulmadiysa bile ben bozmusumdur simdi anten benim balkona asili binanin ki bende duzeltim derken bozdum kesin

Ay inşallah ayarı gitmemiştir yoksa mecbur Antenci çağıracaksın
Olmadı eşine anam bir rüzgar bir rüzgar antenin ayarı kaçtı sanırım de yada çatıdan kar üzerine düştü oynadı sanırım de

Vallahi ben 3 maymunj oynayacagim kaptan

Ay cok hos bunlar ya kaptan bu gittgin kurs ucretsiz mi kizlarin ceyizini hazirliyom yavaştan desene

Evet canım belediyenin ücretsiz kursu sen malzsemelerini dilediğin renklerde alıyorsun Hoca aşama aşama öğretiyor
Bende ufak ufak kızlara hatıra kalır diye çeyiz yapıyorum
Bazı arkadaşlar günlük kendilerine yapıyorlar ama ben kıyıp kullanamam hem ileride kızlarada hazır olur lazım olduğunda Güzel bir hurç alıp içine diziceğim ki kirlenmesin ( gerçi çeyiz zamanı hepsi yıkanır ütülenirde yıpranmasın diye tekrar yıkamak istemedim şimdiden pislenmesin diye çok dikkat ettim yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…