Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse bana az müsaade biraz daha işlerimi bitireyim ( mola vermiştim hesapta oturdum kaldım )
Çamaşır falanda yıkayıp asacağım daha malum havalarda çamaşırda kurumuyor ( petekler yansaydı aynı akşam topluyordumda şimdi oda yok ) Beyazlardan sonra bir postada renkli yıkıyayım hazır okullarda yokken formaları bırakmıştım ( gerçi yarında kesin okul olmaz ama 2 günde ancak kurur )

Peki ne aliyosun yani kurs icin gerekli malzemeler ne makine onlardan mi senmi goturuyon

Yok canım bunlar elde kurdele nakışı kursunda yapılanlar tabi brezilya nakışınıda öğretiyorlar elde
Heee makinede olanın kursuda varmış ama onu ben tercih etmedim ( makineli olana gidenlere makineyide orda kullanıma hazır veriyorlar )

Biz sadece havlu, ip yada kurdele birde kasnak aldık tabi birde iğne falan
Bazıları ucuz havlulardan alıyorlar ama ben Eminönünden devamlı lazım olur diye direk girip 12 kalite havlu almıştım çeyize koyacağım diye

Bir ara farklı renglerde ip alıp kızımın beyaz yakalı lakostunun göğüs kısmına kelebek işleyeceğim brezilya nakışından
Şu havalar bir düzelsinde ip almaya çıkarım bitince onuda paylaşırım

Yapip satilirda bunlar kaptan ya kizlarin ceyizini yaptiktan sonra satmak ii fikir gibi

Evet satanlarda varmış bayada iyi fiyata gidiyor herşey dahil havluyu 40 - 50 liraya satıyorlarmış ( gerçi bana çok gibi geliyor ama el emeği )
Hele iğne oyası bilenler cidden çok güzel kazanıyorlar ( bir namaz örtüsü 3 parmak iğne oyası var diye 200 liraya satılıyordu geçenlerde kursta )

Alt komşu aradı :) kahve içmeye çağırdı az ona gideyim ( hesapta evin temizliğini bitireceğim )
Aslında kızı tuturmuş canım sıkılıyor Anne Banu abla bizi yine kar topu oynamaya çıkarsın diye oda çok soğuk diye bari gelin kahve içelimde çocuklar oynasın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…