Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Anam ev soğuk olunca insan yataktan çıkmak istemiyor
Küçük kuzu başlamış öksürmeye hatta eşimi işe geçirirken duyunca demezmi tabi iki gün kar topu oynadı bak öksürüyor diye Başladım gülmeye heee kesin kar topu oynamaktandır diye ulen 3 gündür buz gibi odada uyuyoruz hepimiz demedim tabi sabah sabah tartışacak halim yok diye

Vaaayyy kaptancıma bak sen bu ne güzellık yahuuu

Teşekkür ederim canım o sizlerin güzelliği İşte Adile Naşitten haliceyim

Kaptanim biri var takıma carımmı

Günaydın kızlar
dünkü menu
sabah iki yumurtalı omlet 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin
öğle bi kase corba 2 yk bulgur çok az haslammis tavuk Yoğurtlu yagsiz brokoli
akşam 2 dilim kepekli ekmek peynir
1 saat Leslie 3 lt su

Serenalar güzelmiş elbisen...
Banu seni göremedim. Mavi elbisenmiydi.

Demekki sildirebilmişim Mesajı bölümünde k.i.b. diye birşey yazıyordu ona tıklayınca sebep sordu bende durumu izah ettim meğer sildirmek içinmiş denedim oldu
evet canım mavi elbiseli halim gerçi sen daha evvel görmüşsündür onu

Kızlar öğlenlik yeşil mercimek yapmayı planlıyorum bu soğuklardada iyi gider
Hatta yarın içinde kuru fasülye ıslatayım hazır aklımdayken yarın ne pişireceğimi düşünmemiş olurum

Sildirememissin ki ben de gördüm bende ablacim bune guzellik ya vallahi insanin yanaklarini makas yapasi var yuzun nekadar guzel oyle enerjin yuzunden anlasiliyo öpüyorum yanaklarindan kaptanim

Su perisi86 canim boyun kaçtı senin kilon cok ii gitmis sadece sana korse onerebilirim takiyomusun bilmiyorum yanlis gormuyosam senin de ben gibi doğum gobegin kalmis ben karin korsesi takıyorum cogu gitti az bi gobek kaldi cok faydasini görüyorum

Ay o yanaklar şu an kesin kıpkırmızı olmuştur
Teşekkür ederim canlar güzel iltifatlarınız için İyiki varsınız valla sabah sabah iyi geldi ( gerçi öğlen olacak )

İnşallah çok çok daha zayıf hallerimide paylaşmak nasip olur

Gunaydiiinnnnnn oynakbasi34 ve Su perisi86 cok tatli gozukuyosnz ikinzn elbseside cok hos ve yaksmis bnce:)bugun itibatyle basliyrm ins diyetme yeniden ama bu hafta regl haftam:)ve sisknlgm basldiii
LargeGemini canim solemstmya daha oncedende benm en buyyk skintim gobek ve basen bolgem tabiki sezeryannda buyuk etksi var o korse hangsi marksi nedir banada solsen de dua etsem sana?

Ya ben c
ya ben cepten giriyom goremiyom çok merak ettim ya nerden bakabilirimmm

Canim valla marka falan degil bizim doguda pazar tezgahlarinda satilirmis eskiden annem kendine almis zamaninda bende gelirken yaninda getir demistim sert bisey tabi annem kullandığı icin biraz genişlemiş bende iki kenarini dikip daraltim hatta dur foto atim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…