Vaaayyy kaptancıma bak sen bu ne güzellık yahuuu
Kaptanim biri var takıma carımmıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Anam ev soğuk olunca insan yataktan çıkmak istemiyor
Küçük kuzu başlamış öksürmeye hatta eşimi işe geçirirken duyunca demezmi tabi iki gün kar topu oynadı bak öksürüyor diyeBaşladım gülmeye heee kesin kar topu oynamaktandır diye ulen 3 gündür buz gibi odada uyuyoruz hepimiz demedim tabi sabah sabah tartışacak halim yok diye
Teşekkür ederim canım o sizlerin güzelliğiİşte Adile Naşitten haliceyim
Kaptanim biri var takıma carımmı
Günaydın canlar mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum
Serenalar güzelmiş elbisen...
Banu seni göremedim. Mavi elbisenmiydi.
Sildirememissin ki ben de gördüm bendeablacim bune guzellik ya vallahi insanin yanaklarini makas yapasi var yuzun nekadar guzel oyle enerjin yuzunden anlasiliyo öpüyorum yanaklarindan kaptanim
Su perisi86 canim boyun kaçtı senin kilon cok ii gitmis sadece sana korse onerebilirim takiyomusun bilmiyorum yanlis gormuyosam senin de ben gibi doğum gobegin kalmis ben karin korsesi takıyorum cogu gitti az bi gobek kaldi cok faydasini görüyorum
ya ben cepten giriyom goremiyom çok merak ettim ya nerden bakabilirimmmDemekki sildirebilmişimMesajı bölümünde k.i.b. diye birşey yazıyordu ona tıklayınca sebep sordu bende durumu izah ettim meğer sildirmek içinmiş denedim oldu
evet canım mavi elbiseli halim gerçi sen daha evvel görmüşsündür onu
Gunaydiiinnnnnnoynakbasi34 ve Su perisi86 cok tatli gozukuyosnz ikinzn elbseside cok hos ve yaksmis bnce:)bugun itibatyle basliyrm ins diyetme yeniden ama bu hafta regl haftam:)ve sisknlgm basldiii
LargeGemini canim solemstmya daha oncedende benm en buyyk skintim gobek ve basen bolgem tabiki sezeryannda buyuk etksi var o korse hangsi marksi nedir banada solsen de dua etsem sana?
LargeGemini canım boy 1.57 kiloyu akşam dokuzda görünce bende inanamadım iki saattir su icmiyordum banyo sonrası tartilayim dedim
Sabah su içip tartildigimda bir kilo fazla çıktı çok su içiyorum ya ben ondan
Evet sezeryan göbeği inş biraz duzlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?