Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim bak bende cocuklgmda boyle bi durum yasadm o gece bagrarak uyanmsm ve snra psikoljk tedavi gordm senn kizn daha kucuk bi psikiyatra dansablrsn bana sorrsan bide ogretmenine ondan habersz,bahset bu durundan rica et sinifin henelne boyle seylern asla olmycgi yonnde bilgler versin caktrmadan benm velilermn boyle durunlri ve ricalari oldgnda ben bole yapmstm ve etkilide olmstu diye dusnuyrm bu durumu gozardi etme canim bnce

Bu hafta biraZ bekle bakalm konuyi ozellkle kapatyorms gbi yapma o konsmk istedgndede cok rahat tavirlarla ama kesnlkle ona hakverdgni gosterek kons canm onnla zaten genel olrk kolay etklenp korkmyan bi cocksa kendi kendne unutacktr ins
Benim durumm biraz daha farkliydi bende bana anlatilan bi efsaneden cok etklnmstm ve etksinden cikamamstm bi sure
Allah yardim etsin annesinin enerjisi onu kendine getrr zaten ins oynakbasi34

Banuyu korkutmak istemedim ben de kızımı Pedagog a götürmüştüm çünkü çok uzun sürmüştü ve kaygı bozukluğu demişti Dr.
Pedagog görüşmesinden sonra bıçak gibi kesilmişti çok şükür...
Artık 18 yasin da ama dedigim gibi konusu geçtiğini de hala ne etkilenmis ne korkmustum filmden der..

*** 8. Takım 500. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / / 0 %) Sabit
Diademe ( 73,1 / / / %)
Titan_ ( 76,3 / / / % )

ISILDURU ( 86,6 / / / % )
Yena ( 107,7 / 107 / 0,7 / 0,65 %)
LargeGemini ( 75,4 / // % )
Esrasi ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29 % )
serenalar ( 78/ / / %)
Huzurvemavi ( 91,9 / / / % )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 72 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnnnnn

Hemen listemizide bu hafta için hazır ettim Maalesef bende yine değişiklik yok
Hayır sonunda ciddi ciddi yine şoklara niyetleneceğim çünkü ancak o şekilde benim gidiyor 2 gündür yine 5de 5 mi yapsam diyorum en azından ödem atıp biraz motive olabilirdim birde benim bünye gerçekten işkence çekmeden vedalaşmıyor kilolarla

Neyse bakalım az daha sabredeyim sonuçta daha iğnelerimi yeni olmaya başladım

Gunaydinn... hayirli nurlu cumalar ...
Dualarina kocaman aminnn canim
Bendede pek degisiklik yok.
Yilmiyoruz yola devam olucak insallah hayellerimiz bir gun gercek
Gecen hafta 91.9
Bu hafta 91.8
Fark _100 buna sukur

Sorma canım yaaa aslında filmin görüntüsünde cidden bir şey yoktu ama bizimki çok fazla ayrıntılı dinlemiş filmedeki replikleri zaten onlara takmış
Bende ufakken Piranalar filmini ilk izlediğimde ( 10 yaşında falandım sanırım ) 1 ay boyunca tuvalete bile korkarak otururdum ya tuvaletten çıkarlarsa diye Hatta okulda yüzme derslerimiz vardı anam o havuza girmek benim için tam bir işkence olurdu hatta o zamanlar öğretmenime ikinci girişimizde söylemiştim ben girmem böyle böyle diye de kadıncağız gülümseyerek korka bak havuzun altı kapalı üstelik piranalar tatlı su balığıdır klorlu suda yaşamaz hem nerden girecek ki falan diye telkinde bulunmuştu Tabi şimdi gülüyorum o halleri düşününce ama o zamanlar cidden 1 aydan bile fazla belki o psikolojiyle duş almaktan bile korkacak gibi oluyordum

Hay aklınla bin yaşa canım ben iyisimi öğretmene tembihliyeyim ya mesaj atayım yada teneffüste arayayyım
Benim büyük kızdada herşeyi öğretmene anlattırırdık çünkü biz dediğimizde önemsemeyen çocuklar öğretmenleri söyleyince çok çok daha önem veriyorlar sevdiklerinden

Canım korku değil benimkisi biliyorum atlatacak ama onun üzülmesi beni etkiliyor yoksa tabiki gerekirse pedagoglada görüşürüz yeterki mutlu olsun rahat olsun

geçen hafta 68,5
bu hafta 68,3
fark 200 gr, onca emek ettim ama yine hüsrann

Canım Hüsrana kapılma az da olsa gitmiş bak bende yine tık yok
Eminim haftaya dahada güzel bir rakam göreceksin hem zaten kilon fazla olmadığı için az gidiyor

DÜNKÜ menü
sabah, yarım simir, 1 kb peynir
öğle yarım kase mercimek, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurtlu ıspanak, 1 küçük incir kup
akşam 1 dilim kepek ekmek, peynir zeytin

Kız bir şey yememişsin ki neyi yaksın bünye

Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar,

Sanada günaydın canım

*** 8. Takım 500. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / / 0 %) Sabit
Diademe ( 73,1 / / / %)
Titan_ ( 76,3 / / / % )
ISILDURU ( 86,6 / / / % )
Yena ( 107,7 / 107 / 0,7 / 0,65 %)
LargeGemini ( 75,4 / // % )
Esrasi ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29 % )
serenalar ( 78/ / / %)
Huzurvemavi ( 91,9 / 91,8 / 0,1 / 0,11% )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56 % )

8. Takım Ortalaması;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…