- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canim bak bende cocuklgmda boyle bi durum yasadm o gece bagrarak uyanmsm ve snra psikoljk tedavi gordm senn kizn daha kucuk bi psikiyatra dansablrsn bana sorrsan bide ogretmenine ondan habersz,bahset bu durundan rica et sinifin henelne boyle seylern asla olmycgi yonnde bilgler versin caktrmadan benm velilermn boyle durunlri ve ricalari oldgnda ben bole yapmstm ve etkilide olmstu diye dusnuyrm bu durumu gozardi etme canim bnceKızlar kafayı yemek üzereyim
Benim küçük cimcime 3 gün önce uzaylılarla ilgili bir film seyretti
Biz hatta o an aynı odada eşimle bilgisayar başında cizim yapıyorduk ve ona kızım bu sana uygun bir film değil dedik ( aslında görünen bir uzaylı falan yoktu sadece bir evin içinde birşeyler kayboluyordu ve ev sahibide benzer durumları yaşayan varmı diye araştırırken çoğu olayın sonunda evdeki çocuklardan birinin sonradan yok olduğu bununda hesapta dünya dışı varlıkların işi olduğu falan gibi bir hikayeydıama bizim cimcime aksine gülerek yaa bunlar hep bilgisayardan olan şeyler ben bebek değilim diye ısrarla izledi bir 10 - 15 dakikada olsa veeee beklenen oldu hatun o gece önce sizinle yatmayı özledim bahanesiyle bizim aramızda yattı
Ertesi gece ablam bütün gece müzik dinliyor üstelik artık yatağıma sığmıyorum bahanesiyle salonda yattı ( biz otururken uyudu daha doğrusu )
Bu gecede sonunda itiraf etti o filmden çok etkilendim birileri gelecek diye korkuyorum diyerek ağlamaya başladı
Aslında benimde dikkatimi çekti çünkü ben ne zaman odadan çıksam tuvalete bile bir bahane uydurup kapıya dikiliyor yada direk masanın altına giriyor ( baştan oyun yapıyor saklanıyor sanmıştım açıkçası )
Şimdide resmen itiraf etti hatta 2 saattir ağlamaktan dersini yaptıramadımKendimi iyi hissetmiyorum sıcak su torbası yapsana bana dedi ( tamam Anneciğim ödevini yap ben seninle ilgileneceğim işte desemde sıkıntıdan karın ağrısı geçmedi üstelik okadar dil döktüm bu sadece bir film üstelik evimizde bizden başkası yok falan dediysemde yok hala mızırdıyor )
Kızlar bir aklın verin ne yapayım nasıl ikna ederim deli olacağımKeşke anında kestirip atsaydım da televizyonu kapatsaydım
Canim bak bende cocuklgmda boyle bi durum yasadm o gece bagrarak uyanmsm ve snra psikoljk tedavi gordm senn kizn daha kucuk bi psikiyatra dansablrsn bana sorrsan bide ogretmenine ondan habersz,bahset bu durundan rica et sinifin henelne boyle seylern asla olmycgi yonnde bilgler versin caktrmadan benm velilermn boyle durunlri ve ricalari oldgnda ben bole yapmstm ve etkilide olmstu diye dusnuyrm bu durumu gozardi etme canim bnce
Gunaydinn... hayirli nurlu cumalar ...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnnnnn
Hemen listemizide bu hafta için hazır ettimMaalesef bende yine değişiklik yok
Hayır sonunda ciddi ciddi yine şoklara niyetleneceğim çünkü ancak o şekilde benim gidiyor2 gündür yine 5de 5 mi yapsam diyorum en azından ödem atıp biraz motive olabilirdim birde benim bünye gerçekten işkence çekmeden vedalaşmıyor kilolarla
Neyse bakalım az daha sabredeyim sonuçta daha iğnelerimi yeni olmaya başladım
Kıyamam çok etkilenmiş.. Keşke hemen kapatsaydınız... Uzmanlar hep der çocukların soyut kavramı gelişmediği için o tür hikayeler filmler tehlikeli diye...
Kızım da buna benzer olay yaşamıştık ve daha büyüktü ona rağmen uzun bir süre korkmuştu etkisin de kalmıştı...
Hala konu geçtiğin de çok etkilendiğini söyler...
Bir süre daha sizinle olsun onu anladığınızı yanın da olduğunu hissedip rahatlar zamanla...
Öpüyorum cimcimeyi...
Canim bak bende cocuklgmda boyle bi durum yasadm o gece bagrarak uyanmsm ve snra psikoljk tedavi gordm senn kizn daha kucuk bi psikiyatra dansablrsn bana sorrsan bide ogretmenine ondan habersz,bahset bu durundan rica et sinifin henelne boyle seylern asla olmycgi yonnde bilgler versin caktrmadan benm velilermn boyle durunlri ve ricalari oldgnda ben bole yapmstm ve etkilide olmstu diye dusnuyrm bu durumu gozardi etme canim bnce
Banuyu korkutmak istemedim ben de kızımı Pedagog a götürmüştüm çünkü çok uzun sürmüştü ve kaygı bozukluğu demişti Dr.
Pedagog görüşmesinden sonra bıçak gibi kesilmişti çok şükür...
Artık 18 yasin da ama dedigim gibi konusu geçtiğini de hala ne etkilenmis ne korkmustum filmden der..
geçen hafta 68,5
bu hafta 68,3
fark 200 gr, onca emek ettim ama yine hüsrann
DÜNKÜ menü
sabah, yarım simir, 1 kb peynir
öğle yarım kase mercimek, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk yoğurtlu ıspanak, 1 küçük incir kup
akşam 1 dilim kepek ekmek, peynir zeytin
Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?