Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın öncelikle dünkü menümü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin
ara yok
öğlen koca bir salata kasesinde maş fasülyeli salata karnıbahar ve brokoli 1 kase yogurt
akşam 1 portakal
1,5 lt su
çok hastayımm arkadaşlar bu ne biçim grip günden güne daha kötü oluyorum

Canım geçmiş olsun. İhlamur zencefil iç. iyi geliyor. Portakal ye. Yüzünü sürekli yıka . çok limonlu şu iç.

Kaptancim yena kilo veremedigini yazmisti yanlis yazildi sanirim bir bak istersen

http://www.hurriyet.com.tr/neden-kilo-veremiyorum-26318115
Kilo direncinin önemli bir nedeninin de aktivite eksikliği olduğunu unutmayın. Çoğu zaman gereğinden fazla yediğimizden değil de gerektiği kadar aktif bir hayat sürmediğimiz için kilo aldığımızı unutmayın.
Kalıcı bir kilo kaybı için aktivitesi yüksek bir hayat sürmek ve düzenli egzersiz alışkanlığını yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek, özellikle de “YÜRÜMEK” olmazsa olmaz bir noktadır. Sağlıklı her insanın kilo problemi olsun olmasın günde ortalama en az 5 bin adımdan fazla yürümesi gerekiyor. Adım sayısı kilo verme döneminde 10 bin civarında olmalı.
Eğer kilo sorunu olan biriyseniz, 7 bin 500 adımın altına düşmeyin.
Araştırmalara göre günlük adım sayınız 5 binin altına düştüğünde ne kadar az yerseniz yiyin, kilo almasanız bile “YAĞLANMANIZ” kaçınılmaz hale geliyor.

Bu hafta aktiftim ama yinede yeni başlangıç diyorum artık ne diyimm

diğer yorumları okumadım benim fikrim bu haftasonu birlikte oturup birkaçtane eğlenceli film izleyin yani onu mutlu edecek duygusal anlamda olumlu olarak daha çok etkileyecek bir kaç film bence öbürünün etkisinin azalmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum

selam kızlar hayırlı cumalar önce dünkü yaptıklarımı yazayım
Toplam
1012
kcal

30 dk yürüyüş,30 dk bölgesel spor
2 litre de su içildi

İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Diğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor.

Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…