- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
yani yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bişey değilmiş ve sadece yürüyüş yeterli değil demekki,daha çok efor sarfetmemiz lazımİnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Diğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor.
Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor
Doktra gidip tahlil yaptiricaz canmBencede vücut yoruldu yada kas yaptı şimdi ne yapicaz esas sorun bu?
Rakiben bildirim yaptiHuzurvemavi rakibem nrdsn kilon ne durumda
tebrik ederim canım aramızdaki tek istikrarlı olan sensnGünaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77
Fark -1kilo
Sagliktan onemli bisey yok canm onun icin bitki deyip gecmicem iciyorum her duydugumu sanirim altin sut agir geldi bana birde cevizli su ictim tepki verdi bobrek bugun sadece kiraz sapi misir puskulu ictim odem icin iyi bir sorun yok simdilik hibiskus bekliyorum o bobregede faydali birde onu deniyelimBende birkaç gündür değişik yerlerimde ağrı hissediyorum karnım kasiklarim yanlarim ağrıyor hayrolsun,eşim sen saglamsin diye diye nazar etti elinde kalırsam görürsün diyorum ben bakamam valla mahvoluruz çabuk iyileş diyor
tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77
Fark -1kilo
Birde bana demezmi kilomu aldın sen kaç kilo aldın diye sende benimi gözlüyon dedim evet aldım aman ha emeklerimiz boşa gitmesin diyo biz derken dedim ben tek başıma zayifladim senin ruhun duymadı bı Gr katkin olmadı dedim
Tebrik ederim canim seni ve kilo veren arkadaslariGünaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77
Fark -1kilo
Evet canm birde uygulayabilsekbi hesap yaptım;
10 kg vermen lazım, her kilo 7000 kalori gitmesi demek,
Leslie 1,5 saat 538 kalori yaktırıyo
7000*10/538 ordanda 30 güne bölünce 4,5 ayda eğer hergün bi buçuk saat spor yapabilirsem 10 kiloluk kalori yakabilcem ve inş verebilcem demekkeşşke matematik kadar kolay olsa
Bizde seninle rakip olalım miGünaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77
Fark -1kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?