Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yani yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bişey değilmiş ve sadece yürüyüş yeterli değil demekki,daha çok efor sarfetmemiz lazım

7200 kalori =1 kg yağ(tabi 1kg yağ giderken kas+su da gidiyor) yani tartı da daha çok verdiğimizi görebiliriz,7200 kalori harcamaya odaklanmak lazım,ben bundan sonra harcadığım kalorileride not almaya çalışıcam 7200 olsun diye daha çok spor yapıp daha çok motive olacağıma inanıyorum,bana katılmak isteyen var mı?harcadığımız kalorileri yarıştırmaya varmısınız?

Bencede vücut yoruldu yada kas yaptı şimdi ne yapicaz esas sorun bu?
Doktra gidip tahlil yaptiricaz canm
Baska cozum yok saglik sorunlari var
Huzurvemavi rakibem nrdsn kilon ne durumda
Rakiben bildirim yapti
91.8 100 gr gitmis canm bende bu hafta daha bir ugrastim farkli seyler denedim ama olmadi sanki fil yemis gibi sis hissediyorum kendimi birde dun sag bobregimde agri hissettim
Dr. Randevu bulamiyorum arastirma hastanesine gidiyorum cok yogun aksam tekrar denicem bakalim...

Sagliktan onemli bisey yok canm onun icin bitki deyip gecmicem iciyorum her duydugumu sanirim altin sut agir geldi bana birde cevizli su ictim tepki verdi bobrek bugun sadece kiraz sapi misir puskulu ictim odem icin iyi bir sorun yok simdilik hibiskus bekliyorum o bobregede faydali birde onu deniyelim

Erkekler hep ayni takma bosver taktir etmezler biraz gaz verseler bize belki daha guzel olurdu hersey
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77
Fark -1kilo
Tebrik ederim canim seni ve kilo veren arkadaslari

bi hesap yaptım;
10 kg vermen lazım, her kilo 7000 kalori gitmesi demek,
Leslie 1,5 saat 538 kalori yaktırıyo
7000*10/538 ordanda 30 güne bölünce 4,5 ayda eğer hergün bi buçuk saat spor yapabilirsem 10 kiloluk kalori yakabilcem ve inş verebilcem demek keşşke matematik kadar kolay olsa

Evet canm birde uygulayabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…