Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 502. Etap ***

oynakbasi34 (110 / 110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,4 / / / %)
Titan_ ( 76,5 / 76,5 / 0 / 0 % ) Sabit
ISILDURU ( 86,6 / 84,9 / 1,7 / 1,96 % )

Yena ( 107,7 / / / %) Üye İzne ayrılmak istiyor
LargeGemini ( 74,2 / 73,5 / 0,7 / 0,94 % )
Esrasi ( 67,9 / 69,6 / -1,8 / - 2,65 % )
serenalar ( 76,6 / 75,9 / 0,7 / 0,92 %)
Huzurvemavi ( 91,5 / 90,9 / 0,6 / 0,66 % )
xyz_s ( 67,7 / 67,9 / 0,2 / 0,30 % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Oynakbasim çok gelen giden oluyor valla takip edemiyorum listeye girip kaybolan çok umarım vazgeçmemiş lerdir
Evet kim kimdir karistiriyoruz bazen
Baska bir grupta gordum takim ici listeleri vardi yeni gelenler ve listeye dahil olmayanlar icin aslinda bizimde olabilir digmi oynakbasi34

Hayirli aksamlar...

Hos geldiniz fatos hanim bende yeni uyelerden seda memnun oldum
36 yasindayim 2 evladim var calismiyorum
Firsat buldukca sohbet edip kilo vermek icin cabaliyorum
Siz iznemi ayrildiniz yoksa hedefemi ulasmistiniz?
hoşbulduk sedacım.
Yok canım nerde hedefe ulaşmak.
Bişeyler yapabildiysem yine buradaki can dostlarımın sayesinde yaptım.
çok şükür fazla kilo almadım.
Izne ayrılmıştım.ama ayrıldığım kiloya ulaşıp dönmek istedim.birde kafaca hazır olmak istedim.
artık birlikteyiz inş

Hep birlikte ulasalim hedeflerimize insallah tekrar hos geldiniz

Valla haklısınız kızlar gelenlerden bazıları bir gazla başlayıp sonradan sessiz sakin yok oluyorlar
Benim kendime göre bir listem var zaten bilgisayarda kayıtlı ama eğer isterseniz önümüzdeki haftadan itibaren adaylar listeside yapabilirim hem adaylar kendi durumlarını takip ederler hemde ne zaman listeye dahil olacaklarınıda görürler

Keşke her gelen hedefine ulaşıpta buradan mezun olsa gerçi ben buranın demirbaş listesine girdim bile ama bende mezun olduğumu görürüm inşallah Aminnnnnnnn

Kızlar tam ne güzel keyif yaparken Annem aradı bana kahve içmeye geliyormuş halimi görmeniz lazımdi resmen ayaklarım popişime vurdu dur şunuda toparlıyayım bunuda toparlıyayım diye
Kızlar sağ olsun ben sabah evden çıkınca baya rahat davranmışlar

Neyse çoğu bitti azı kaldı
Annem gelmeden işim biterse damlarım olmadı artık Annem gidince ama listeye yetişirim sıkıntı yok zaten bir tek diademe ve elif kaldılar bildirim yapmayan yanılmıyorsam

Insallah mezun olur motive etmek icin buralarda oluruz banucum
Yeni gelen arkadaslarimizinda listesi olsun gorsunler ve daha azimli olurlar bence insan listede olmayinca biraz saliyor sanki kendini bir yere ait hissetmek basli basina sorumluluk bence

5 de 5 diyetini yapan var mı aranızda acaba?
Ben ilk duydum nasil bisey bu diyet ?

Huzurvemavi 5 günlük bir diyet ama üst üste uygulanabiliyor. Şöyle oluyor anlatayım.
1. gün: sadece haşlanmış patates
2. gün: haşlanmış sebze
3. gün: haşlanmış et (tavuk, ton balığı , kırmızı et olabilir.)
4.gün: meyve (muz hariç)
5. gün: haşlanmış yumurta ( süt veya yoğurtta olabilir)
Ama şöyle bir durum var. diyelim ki sebze günündesin. Sabah brokoli öğlen fasülye akşam ıspanak olmuyor. Tek tip besleneceksin sabah ne ile başladıysan akşama kadar onu yiyeceksin. Hemde istediğin kadar.
5 günde 5 kilo veriliyor. sonra 2 gün ara iki günde abartmadan beslenirsen kilo almıyormuşsun abartırsan 1 kilo alınabiliyormuş. 2 Günden sonra tekrar başlayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…