- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sagol canim insallah gider boyle tikir tikirrharikasın canım tebrikler, böyle devam et
Sagol rakibem senin kadar veremesemdeRakibem harikasın bir kilo sonra 8 li rakamlar böyle devam et
Evet kim kimdir karistiriyoruz bazenOynakbasim çok gelen giden oluyor valla takip edemiyorum listeye girip kaybolan çok umarım vazgeçmemiş lerdir
hoşbulduk canım.Hosgeldinnnn hem gruptan ayri hemde 1 kg yu bile tam alms olmadan donebilmssin helal olsun
hoşbulduk sedacım.Hayirli aksamlar...
Hos geldiniz fatos hanim bende yeni uyelerden seda memnun oldum
36 yasindayim 2 evladim var calismiyorum
Firsat buldukca sohbet edip kilo vermek icin cabaliyorum
Siz iznemi ayrildiniz yoksa hedefemi ulasmistiniz?
Hep birlikte ulasalim hedeflerimize insallah tekrar hos geldinizhoşbulduk sedacım.
Yok canım nerde hedefe ulaşmak.
Bişeyler yapabildiysem yine buradaki can dostlarımın sayesinde yaptım.
çok şükür fazla kilo almadım.
Izne ayrılmıştım.ama ayrıldığım kiloya ulaşıp dönmek istedim.birde kafaca hazır olmak istedim.
artık birlikteyiz inş
5 de 5 diyetini yapan var mı aranızda acaba?
Insallah mezun olur motive etmek icin buralarda oluruz banucumValla haklısınız kızlar gelenlerden bazıları bir gazla başlayıp sonradan sessiz sakin yok oluyorlar
Benim kendime göre bir listem var zaten bilgisayarda kayıtlı ama eğer isterseniz önümüzdeki haftadan itibaren adaylar listeside yapabilirimhem adaylar kendi durumlarını takip ederler hemde ne zaman listeye dahil olacaklarınıda görürler
Keşke her gelen hedefine ulaşıpta buradan mezun olsagerçi ben buranın demirbaş listesine girdim bile ama bende mezun olduğumu görürüm inşallah Aminnnnnnnn
Ben ilk duydum nasil bisey bu diyet ?5 de 5 diyetini yapan var mı aranızda acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?