Iyi geceler canm ohh bildirimide yaptin rahatsin tabiBanucum sabah görünce yazarsın artık ben yatıyorum kızlar iyi geceler herkese
Ayy inşallah yaa peki cinsiyeti neymiş kuzununDoktordan onaylı gülşennnn 6.ayın sonuna kadar ver yada sabit kal dedi bakalım basarabilirsem inşallah senin akapunktura baslamana çok sevindim canım yaza ben lohusa sen de fıstık gibi bi teyze olacaksın inşallahH Herseyguzelolacak38
Evet canım diyetisyene gittim hatta 53 é düştüm ama camış gibi yiyip yine 57 oldum kısmet doğumdan sonraya bebiş kız gülşen teyzesi♡Ayy inşallah yaa peki cinsiyeti neymiş kuzunun
Birde nasıl okiloya indin en son diyetisyene gittiğini hatırlıyorum
Ben de öyle oluyorum ya ve maalesef ki dün karbonhidrat ağırlıklı beslendim sanırımBen en iyisi bugün bildirim yapayım sabah çünkü su toplamış olucam biliyorum karbonhidrat yiyince ben çok sisiyorum
Hoşgeldin canım,kilomuz yakın hedefimiz de aynıymış,inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız,yalnız sen bebek emzirmiyormusun?TesekkurlerSu perisi86
Herkese merhaba
Ben 3ay once dogum yaptim. 55ile hamile kaldim. 80ile doguma girdim. Suan 67 kiloyum. Hedefim yine 55e dusmek.
29 yasindayim. Boyum 1.60.
üzülme canım ya,belki ödemdir,sen daha da hırslan mutlaka bir gün kırılır takılmaların artışların,en azından vicdanın rahatgünaydın kızlar
sonuç hüsran kilom 69,7
geçen hafta 67.9
görüldüğü üzere 1.8 kg fazla çıktım onca spora rağmen
haklısın canım ben elimden geleni yaptım demi haftaya gene yaparım belkide kurtulurumüzülme canım ya,belki ödemdir,sen daha da hırslan mutlaka bir gün kırılır takılmaların artışların,en azından vicdanın rahat
Hosgeldin canim takimaCok cok tesekkur ediyorum. Memnun oldum tanistigima ve boyle bir etkinlige rastladigima :)
Madem banucum istemiş onun için ugrasayim acık
Evet canım diyetisyene gittim hatta 53 é düştüm ama camış gibi yiyip yine 57 oldum kısmet doğumdan sonraya bebiş kız gülşen teyzesi♡
günaydın kızlar
sonuç hüsran kilom 69,7
geçen hafta 67.9
görüldüğü üzere 1.8 kg fazla çıktım onca spora rağmen
haklısın canım ben elimden geleni yaptım demi haftaya gene yaparım belkide kurtulurumteşekkürler
oynakbasi34 canım ve sevgili arkadaşlarım
geçen hafta:66.0
bu hafta:66.0
geçen cuma misafirlerim geldiğinde 3-4 gün aldığım kalorileri ancak 3 günde telafi edebildim yani sonuç aynı kilodayım sıfıra sıfır elde var sıfır
akşamda bayağı ağır spor yapıp kendimi çok zorladım 2 gündür de dengesiz uyuyorum şu an ellerimi gözlerimi şiş hissediyorum
ben en iyisi bir maydanoz sapı ve kiraz sapı kaynatayım
ama mezura ölçülerim de ki incelmeden dolayı içim yine de rahat
Günaydınlar...
Bendeki haberler kötü 1 gr bile vermemişken üzerine 200 gr almışım
Geçen hafta 67,7 bu hafta 67,9
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?