- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
5 kilo cazip gelsede bana gore degil canim ayni seyi yemek butun gun yok ben yapamamHuzurvemavi 5 günlük bir diyet ama üst üste uygulanabiliyor. Şöyle oluyor anlatayım.
1. gün: sadece haşlanmış patates
2. gün: haşlanmış sebze
3. gün: haşlanmış et (tavuk, ton balığı , kırmızı et olabilir.)
4.gün: meyve (muz hariç)
5. gün: haşlanmış yumurta ( süt veya yoğurtta olabilir)
Ama şöyle bir durum var. diyelim ki sebze günündesin. Sabah brokoli öğlen fasülye akşam ıspanak olmuyor. Tek tip besleneceksin sabah ne ile başladıysan akşama kadar onu yiyeceksin. Hemde istediğin kadar.
5 günde 5 kilo veriliyor. sonra 2 gün ara iki günde abartmadan beslenirsen kilo almıyormuşsun abartırsan 1 kilo alınabiliyormuş. 2 Günden sonra tekrar başlayabiliyorsun.
Çok geçmiş olsun canım,inşallah korkulacak bir şey yoktur,inşallah geçici bir durumdur,tez zamanda sağlığına kavuşup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah,her şeyden önemlisi önce sağlık!SElamün aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerimizin gerçekleştirdiğini nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah erkenden yine Hastane yolunu tuttum
Maalesef iki göğüsümde de kist varmış doktor hatta iyi mi kötü mü diye ultrason istedi
Artık malum devlet hastanelerinde de daha doğrusu Araştırma hastanelerinde fark ücreti alınıyor bazı işlemleresekreter randevu verirken eğger 3 ay sonrasını beklersen 20 tl ama 10 gün sonrasına isteren 80 gira ödeme yapılacak dedi bende tabi 3 ay beklemeyi istemediğim için hadi 10 gün sonrasına olsun bari dedim
Gerçi şu 10 gün bile nasıl geçecek bana onuda Allah bilir
İnşallah hayırlı sonuçlar alırımda rahatlarım
Çok geçmiş olsun canım,inşallah korkulacak bir şey yoktur,inşallah geçici bir durumdur,tez zamanda sağlığına kavuşup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah,her şeyden önemlisi önce sağlık!SElamün aleyküm kızlarrrrr
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerimizin gerçekleştirdiğini nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Maalesef iki göğüsümde de kist varmış doktor hatta iyi mi kötü mü diye ultrason istedi
Artık malum devlet hastanelerinde de daha doğrusu Araştırma hastanelerinde fark ücreti alınıyor bazı işlemleresekreter randevu verirken eğger 3 ay sonrasını beklersen 20 tl ama 10 gün sonrasına isteren 80 gira ödeme yapılacak dedi bende tabi 3 ay beklemeyi istemediğim için hadi 10 gün sonrasına olsun bari dedim
ama süper bişey kas olması ve de gitmesi artık yediklerin daha çok yanıcakSagol canim insallah gider boyle tikir tikirr
Sende haftaya daha guzel sonuclar alicaksin insallah kas yaptin bence
Benimde kas oranim 1.5 artmis yag 2 kilo eksi gosteriyor sonuc giden 600
haftaya kadar sabretcemmISILDURU ya bende seni cok merak ediyorum lutfenn banada gonder fotonu bak ben seni hic kustirmedimmm:)
Hem seni takibede aldim
Huzurvemavi kiz sebide takibe aldm foto yok ama @serenalar senide aldm sendede yok (((( Esrasi canim bence sen inceliyosn ve yagdan gdiyr mezurayla olcm yap bnce
Gecmis olsun sen neden emardasin canim ...Hastnedeym emara grdim ancak yazabiliyrm kaptanim 72.0 onceki olcmume gore +400 gr gozukuyo ama biliyosnz gecen hafta hic dikkat edememstim pazartsi de kilom 72.5 idi aslnda kilo vermsm ama rssmi olrk vermemsm gozukecek
Bende takip ediyorum simdi gorebilirsin benceISILDURU ya bende seni cok merak ediyorum lutfenn banada gonder fotonu bak ben seni hic kustirmedimmm:)
Hem seni takibede aldim
Huzurvemavi kiz sebide takibe aldm foto yok ama @serenalar senide aldm sendede yok (((( Esrasi canim bence sen inceliyosn ve yagdan gdiyr mezurayla olcm yap bnce
Insallah canim bende oyle dusunuyorumama süper bişey kas olması ve de gitmesi artık yediklerin daha çok yanıcak
Çok geçmiş olsun eminim yaşam sevincin bu hastalık şüphelerinin önüne geçer inşallah kötü bir şey çıkmazSElamün aleyküm kızlarrrrr
Dönüşte B12 iğnemide sağlık ocağında yaptırıp birde marketten domestosla ağdamıda aldım geldim
Aslında küçük kuşuma tatlı bir şey alacaktım hani eli boş gelmemiş olmak için, hatta bir ara şeytan ulen nasılsa veremiyorsun al kendine de Çikolata dedi reyonun önünde ne alacağıma karar veremediğimde ama ben kesinlikle iradeli davranmam lazım sonuç elde etmek için dedim veeeee ne kendime nede kızlara hiç bir şey almadan reyondan hızlıca uzaklaştım
Hani eskilerin dediği gibi; Kadınlık cidden bazen rezillik
Neyse bunda da vardır bir hayır diyeceğim mecbur
Bu arada bende gram değişiklik yok halaBakalım bu hafta sporuda dahil edince ne olacak
Şimdi hemen kahvaltımı yapayım ( doktor tahlil isterse diye aç kaldım bu saate kadar)
Kuzum gördüm resminiMaşallah cidden çok güzelsin ve hiç bir şekilde kilo derdin yok bana göre
Biraz daha verdiğinde artık kıskançlıklar artar ama kesinlikle hedefine ulaşana kadar devam etzaten güzelsin çok daha güzel olacağına eminim
Anammm Prensesimiz geliyor demekki
Eminim Annesi gibi güzel olur oda
Sanırım sporu abartınca kas yaptın canımolsun hiç canını sıkma eminim haftaya çok daha güzel fark göreceksin
Aynen canımBiz elimizden geleni fazlasıyla yapıp çok daha güzel sonuçlar göreceğiz
Hiç düzenini bozma canım eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin
Hos geldin canimmerhaba kızlar@oynakbasi34 bende tam sessizce kaybolacaktım bu sabah tartılmadım çünkü bırakmayı planlıyordum.
yazdıklarını takip ediyorum hayat dolu birisin ama anladığım kadar sağlık problemlerinde var bir an önce şifa bulup kilo vermenin önündeki setleri kaldırırsın inşallah.
Yaklaşık 2 haftadır burdayım bir durgunluk var sanki
İlk geldiğimde bende çok hecanla yazıyordum sonra kendi kendime yazdığımı düşünüp yazmasamda olur diye düşündüğüm çok oldu
Hatta dün akşam bu gün kaçamak lari bırak astım kendimi dayatim bisküvi ve kurabiyesi
ben bir liste adayı olarak sessizce kacmayi düşünüyordum ama eğer yeni bir düzenleme getiriyorsaniz bende bana sunulan bu güzel olanağı zayıflayarak tekrar tekrar başlayarak devam etmek isterim
Insallah mezun olur motive etmek icin buralarda oluruz banucum
Yeni gelen arkadaslarimizinda listesi olsun gorsunler ve daha azimli olurlar bence insan listede olmayinca biraz saliyor sankikendini bir yere ait hissetmek basli basina sorumluluk bence
Ben ilk duydum nasil bisey bu diyet ?
merhaba kızlar@oynakbasi34 bende tam sessizce kaybolacaktım bu sabah tartılmadım çünkü bırakmayı planlıyordum.
yazdıklarını takip ediyorum hayat dolu birisin ama anladığım kadar sağlık problemlerinde var bir an önce şifa bulup kilo vermenin önündeki setleri kaldırırsın inşallah.
Yaklaşık 2 haftadır burdayım bir durgunluk var sanki
İlk geldiğimde bende çok hecanla yazıyordum sonra kendi kendime yazdığımı düşünüp yazmasamda olur diye düşündüğüm çok oldu
Hatta dün akşam bu gün kaçamak lari bırak astım kendimi dayatim bisküvi ve kurabiyesi
ben bir liste adayı olarak sessizce kacmayi düşünüyordum ama eğer yeni bir düzenleme getiriyorsaniz bende bana sunulan bu güzel olanağı zayıflayarak tekrar tekrar başlayarak devam etmek isterim
Alya39
Ayrica haftaya listedesin sanirim 3. Haftan olucak bu arada guncel kilon ve hedefin neydi canim ?
Eline saglik kaptancim titanin t simi eksik**8. Takım 502. Etap ***
oynakbasi34 (110 / 110 / 0 / 0 %) Üye izne ayrılmak istiyor
Diademe ( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
itan_ ( 76,5 / 76,5 / 0 / 0 % ) Sabit
ISILDURU ( 86,6 / 84,9 / 1,7 / 1,96 % )
Yena ( 107,7 / / / %) Üye bildirimsiz İzne ayrıldı
LargeGemini ( 74,2 / 73,5 / 0,7 / 0,94 % )
Esrasi ( 67,9 / 69,6 / + 1,8 / - 2,65 % )
serenalar ( 76,6 / 75,9 / 0,7 / 0,92 %)
Huzurvemavi ( 91,5 / 90,9 / 0,6 / 0,66 % )
xyz_s ( 67,7 / 67,9 / 0,2 / 0,30 % )
elifdnzzz ( 71,6 / 72 / + 0,4/ - 0,28 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü
8. Takım Ortalaması; 0,232 %
Bu haftaki listemiz bu şekildeMaalesef % 0,30 barajını yine geçemedik ama geçen haftaya nazaran çok daha iyi ve inşallah bir sonraki hafta çok daha iyi oluruz Pes etmek yok kızlar dahada fazla hırsla devam edeceğiz
Önce listemizi paylaşım alanına taşıyayım sonrada yedekler listesini hazırlıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?